Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina nie przejmuj się. Wszystko jest okej. Tak jak Anatolka napisała to wit. C i jej nadmiar jest właśnie wydalany z moczem. Może bierzesz jakieś suplementy i tam jest dużo tej witaminy? Ja obawiałam się przeziębienia i brałam przez ponad tydzień mega dawkę czystego kwasu askorbinowego i też mi wyszedł w moczu. Lekarz powiedział, że jest to normalna reakcja organizmu i każdy nadmiar tej witaminy jest wydalany.
-
Tzn nie biorę nic typowo z Wit.C
Z innych biorę femibion plus, magnez, Wit.D, od kilku dni żelazo.
Edit: teraz sprawdziłam, że w tym femibionie jest Wit.C 180 mg. Ale nie powinno być chyba tego zbyt wiele... No nic, uspokoiłaś mnie, że to nic strasznego :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 23:21
mia6 lubi tę wiadomość
Moje dwa szczęścia ❤❤ urodzone 27.07.2016 -
Asienka1184 wrote:Dziewczyny, czy mogę Raz dziennie wziąć wit c1000? Czy to za dużo?
Lekarzem nie jestem, ale wydaje mi się, że możesz spokojnie wziąć. Nadmiar tej wit. jest wydalany z moczem i chyba nie da się jej przedawkować. Żeby zadziałała, to są potrzebne duże dawki i to na samym początku.pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polecam na przeziębienie sól emską
ja z mlekiem piłam na polecenie lekarza i pomogło (czosnku delikatnie mówiąc nie znoszę)
aaaa jestem na pierwszym miejscu na liściebrzmi groźnie
Agulas hehe jesteś zaraz po mnieale to zleciało, pamiętam jak nam o becie pozytywnej pisałaś, a mi się wydawało że jestem już wtedy tak dłuuugo w ciąży
pragnaca dzidziusia, agulas, mia6, Inska lubią tę wiadomość
-
mnie dwa razy w lutym coś pobierało- za każdym razem ratowały mnie duuuże ilości herbatki z miodem i cytryną- na szczęście wymiotła ona choróbska ze mnie i póki co nic się nie przypałętało
pragnaca dzidziusia, mia6 lubią tę wiadomość
Nasza Marcysia jest już z nami