Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuszka wrote:Poczekaj na fikającego człowieczka
Wczoraj próbowałam namówić pięknego żeby dać synowi na imię Robert po doktorku ale kategorycznie odmówiłbo do dziewczynki mamy imie a na chlopczyka nic jeszcze nie przypasowalo nam ale moj maz twierdzi ze bedzie synek bo taki apetyt mam wilczy i same konkrety
-
pragnaca dzidziusia wrote:Takanijaka co u Ciebie? Dawno sie nie odzywalas:/ Mam nadzieje, ze wszystko dobrze
Odezwij sie do Nas co u Was slychac
Odzywam sięu nas wszystko dobrze. Tylko jakoś tak ciężko się robi
+7.5 kg i 97 cm w pasie
Jestem po krzywej cukrowej: wyniki 84, 130, 113. Lekarz się cieszy ze mam jeszcze zapas.
Dzieci mają prawie po 900g co okropnie mnie cieszy!
Pochłonęła mnie produkcja rzeczy dla dzieci. Uszyłam 2 cieplejsze kocyki i 2 kołdry i 2 poduszki. Właśnie wróciłam z materiałem na pościel
Pragnąca ciągle myślę o Tobie kochana:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 14:10
Inska, agulas, pragnaca dzidziusia, szałwia, Viki26, mia6, wiecznie lubią tę wiadomość
-
Anuszka wrote:Poczekaj na fikającego człowieczka
Wczoraj próbowałam namówić pięknego żeby dać synowi na imię Robert po doktorku ale kategorycznie odmówił
Haha. U nas tak wyszło bo tu mówi się tylko po nazwisku jak chodzi o lekarza np. Dr. Kowalski i tak naprawdę nie wiedziałam jak mój lekarz ma na imię. A podczas porodu by rozluźnić atmosferę lekarz pyta to kto się rodzi jakie imię mój mąż, że Johan po polsku Jasiek. A lekarz dumny ślicznie też mam tak na imię zamurowalo nasagulas, Anuszka, pragnaca dzidziusia, szałwia, Viki26, mia6, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTakanijaka wrote:Odzywam się
u nas wszystko dobrze. Tylko jakoś tak ciężko się robi
+7.5 kg i 97 cm w pasie
Jestem po krzywej cukrowej: wyniki 84, 130, 113. Lekarz się cieszy ze mam jeszcze zapas.
Dzieci mają prawie po 900g co okropnie mnie cieszy!
Pochłonęła mnie produkcja rzeczy dla dzieci. Uszyłam 2 cieplejsze kocyki i 2 kołdry i 2 poduszki. Właśnie wróciłam z materiałem na pościel
Pragnąca ciągle myślę o Tobie kochana:)
Ciesze sie, ze u Was wszystko dobrze
Juz mialam ci priv pisac, ale dzieki Bogu sie odezwalasDuze juz twoje szkraby sa
kurde ale ten czas leci
Pochwal sie potem swoimi rekodzielami, tez chcialabym miec takie zdolnosci I zrobic cos dla babelkow, ale niestetywymyslilam jedynie, ze kupie odlewy I zrobie odciski stopek jak sie urodza
Takanijaka lubi tę wiadomość
-
Anuszka bawisz mnie dzisiaj. Bratowa nie czaje, skoro sama tak o dziecko walczyła, chyba się rozminęła z wyobrażeniami o macierzyństwie albo po prostu guuuuuuupia jest
Evella, gratulujęTo teraz czekanie na pierwsze ruchy na usg, a potem pierwsze wyczuwalne
Aneczka ja też dzisiaj po krzywej, niestety wyniki dopiero za tydzień, bo mi ich dać nie chcieli (wysyłają lekarzowi), nie wiem, co za nowy system, wiem tylko, że na czczo miałam 4 i to było super - tu są ewidentnie zupełnie inne jednostki niż Twoje. Na szczęście dali mi to z herbą, więc było znośnie, chociaż miałam stracha, bo za słodkim nie przepadam, a w ciąży to już w ogóle. Wytrzymałam bez spotkania z porcelaną, ale maluch potem szalał i cały dzień mam gastrofazę
Kava mega przepisy, na bank skorzystam!
Evelle, pragnaca dzidziusia, Kava, Anuszka, mia6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pragnaca dzidziusia wrote:Moniaa
I to są właśnie mankamenty porodu SN .. wielka niewiadoma co i kiedy... ☺agulas, Libra, Viki26, Takanijaka, pragnaca dzidziusia, kmb, Inska, mia6, szałwia, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
Ja tez chcialam usilnie urodzic malego SN, aby szybko starac sie o 2 malucha, takie byly plany, a wyszla CC. Mi tez powiedzieli ze min 1,5roku musimy odczekac, bo duze ciecie mam. No wlasnie fajnie by bylo naturalnie zajsc, ale u nas chyba jajowody beda przeszkoda po usunietej CP:(2014 ISCI1
cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
aszka wrote:jak to bezdechy? Moja jest wczesniakiem i bezdechów nie miała, bo jej monitorowali. Bezdech to jak nam mowila lekarka jest wtedy kiedy nie rusza sie klatka piersiowa i dziecko sinieje, u Twojego tak jest? Bo jak tak jest to powinen byc podłączony do pulsoksymetru w celu monitorowania (szpital), chociaz niby bezdechy moga sie czasami pojawiac ale to raczej bardzo rzadko u dzieci urodzonych o czasie. A masz monitor oddechu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 02:21
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Ja bedac niemowlakiem urodzonym o czasie nie raz wywinęłam rodzicom taki numer... moje rodzeństwo też, choć rzadziej. Mama np idzie sobie ze mną w wózeczku ogląda sobie drzewka za chwile spoglada na mnie a ja sina
aneczka- wydaje mi się, że wyniki dobreaneczka2015, Viki26 lubią tę wiadomość
Nasza Marcysia jest już z nami
-
No właśnie to jest mankament cc. Trzeba czekać dla własnego bezpieczeństwa. Ja w pn byłam u gin i był bardzo zadowolony z tego jak mnie pocieli. Na usg prawie nie widać blizny na macicy tak się ślicznie zagoiła. Mimo to kazał rok czekać że staraniami.
Ja też raczej naturalnie nie znajdę bo jeden jajowód niedrożny a drugi najprawdopodobniej też. A mrozaków brakWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 09:49
Viki26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kava a po jakim czasie bylas po raz pierwszy u gin na badaniu, mi napisali w wypisie ze po 4 tyg. mam sie pokazac.
U mnie tez mrozaczkow brak, przy 2 stymulkach tylko raz mialam 1 mrozaczka.
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Monia przebieram za Ciebie z niecierpliwości nogami
My też pewnie będziemy chcieli w miarę szybko o rodzeństwo się postarać, z tym że u nas są jeszcze 3 eskimoski. No i cały czas nastawiam się na poród sn, więc mam nadzieję, że Księciunio nie zrobi nam psikusa
Karolina jak się czujecie? Jesteś jeszcze w szpitalu?Inska, szałwia, Moniaa lubią tę wiadomość
-
Viki26 wrote:Kava a po jakim czasie bylas po raz pierwszy u gin na badaniu, mi napisali w wypisie ze po 4 tyg. mam sie pokazac.
U mnie tez mrozaczkow brak, przy 2 stymulkach tylko raz mialam 1 mrozaczka.
Jakoś nie mogłam się wybrać i 10 tygodni zleciało...
Ale najważniejsze że wszystko dobrze. Czekam jeszcze na wynik cytologii.
Inska, mia6, Viki26 lubią tę wiadomość
-
mia6 wrote:Monia przebieram za Ciebie z niecierpliwości nogami
My też pewnie będziemy chcieli w miarę szybko o rodzeństwo się postarać, z tym że u nas są jeszcze 3 eskimoski. No i cały czas nastawiam się na poród sn, więc mam nadzieję, że Księciunio nie zrobi nam psikusa
Karolina jak się czujecie? Jesteś jeszcze w szpitalu?ogólnie jest ok, plamienie się już nie pojawiło, tylko brzuch pobolewa czasem. Dziękuję że pytasz kochana.
A Ty jak się czujesz?agulas, mia6, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
Moje dwa szczęścia ❤❤ urodzone 27.07.2016