Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaa i wiecie co tak sobie właśnie pomysłem przy zmianie pieluchy... Ze po tym jak już mieliśmy oparzenia to wolę zapobiegawczo posmarować pupę suducrem gdy się robi czerwona niż czekać aż się wszystko odparzy. Wtedy jest dopiero problem i długa walka
-
mia6 wrote:Ja się boję, że jak teraz kupie koszule do karmienia, to później w nie nie wejdę
Nie wiem w ogóle jaki rozmiar brać, nie mówiąc już o majtkach poporodowych i stanikach do karmienia. Mój biust osiągnął już monstrualne rozmiary i boje się co będzie dalej...
haha z tymi koszulami to pomyślcie dobrze, bo ja jak wzielam większą luzną to spoko, a jak po porodzie juz brzucha się nie ma i co, i wisi na tobie taka płachtahehe najlepiej nie brac takiej ogromnej ;p ja kupowalam takie lepsze z dobrego materialu rozciągliwego ale nie do przesady
mia6, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
Moniaa wrote:Powiem tak kupiłam podkładu bella mama , canpol na dzień i na noc. W tych belli śmigam do teraz a te z canpolu schodziły się w kroku jak do stringów.
Jeśli jesteś zorientowana na bepanthen to wejdź na stonka, zarejestruj się. Wrzuć do koszyka bepanthen extra i otem wpisz kod zniżkowy. Raz extra i zatwierdź a zaraz po tym kolejny polozna. .. maść będzie kosztowała lekko ponad 15 zetów. Wraz z przesyłką. Przypominam że bepanthen w jakimś rossie kosztuje ponad 4 dychy
Ja wczoraj zamówiłam a kurier przed chwilą dostarczyłMoniaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa bym majtek jednorazowych nie kupowała. Miałam od koleżanki, która ich w ogóle nie użyła. Ja też nie użyłam. Tylko wielorazowe. Miałam 4 sztuki, na bieżąco prałam. Bardzo dobrze się je nosiło
Wkładki laktacyjne przetestowałam wszystkie i mi nie robi różnicy jakie są. Kupiłam też ostatnio wielorazowe i to jest porażka dla mnie. Źle się układają i odznaczają pod ubraniem.mia6, Anatolka lubią tę wiadomość
-
Ja kupilam te wielorazowe majtki siateczkowe 4 szt. Uzylam ich raz w szpitalu i nie zdazylam zdjac przed obchodem i dr powiedziala zeby lepiej zakladac zwykle bawelniane z wyzszm stanem zeby nie uciskaly na blizne po cc. I takie nosilam i wszystko ladnie sie wygoilo. Nie wiem jak sie sprawdzaja przy porodach sn.
Ja duzo nie krwawilam a podkladow Bella zuzylam chyba 4 paczkipragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymycha28 wrote:Ja kupilam te wielorazowe majtki siateczkowe 4 szt. Uzylam ich raz w szpitalu i nie zdazylam zdjac przed obchodem i dr powiedziala zeby lepiej zakladac zwykle bawelniane z wyzszm stanem zeby nie uciskaly na blizne po cc. I takie nosilam i wszystko ladnie sie wygoilo. Nie wiem jak sie sprawdzaja przy porodach sn.
Ja duzo nie krwawilam a podkladow Bella zuzylam chyba 4 paczki
Ja zużyłam 3,5 paczki. Bardzo często zmieniałam. Pół paczki trzymam na wszelki wypadek, bo czytałam że często pierwsza @ to jest masakra i niektóre dziewczyny tego używają...Biała lubi tę wiadomość
-
aszka wrote:Szalwia ja mam taki, polecany na forach, 99% pozytywów http://www.aptekagemini.pl/termometr-geratherm-bezdotykowy-non-contact.html
-
Wiecznie trzymam mocno kciuki! Z tymi szyjkami to różnie bywa, jak piszą dziewczyny. Mam kumpele, której skracała się tylko trochę, a urodziła w 36 tygodniu i taką, która miała krótką i rozwarcie 4 cm przez miesiąc i ostatecznie urodziła po terminie
Anatolka Mia, ja się właśnie też dopiero z wyprawką rozkręcam, ale szybko mi idzie, odkąd zaczęłamAnatolka dzięki za listę apteczną skorzystam! Wszyscy mi jeszcze polecają Purelan Medeli na popękane sutki.
Dzięki dziewczyny za wszystkie rady majtkowe i inneTeż nie wiem, co z tą koszulą i stanikami, z biustem co prawda szału nie ma, poszedł o jeden rozmiar, ale grzyb wie, jak będzie dalej
pragnaca dzidziusia, mia6, wiecznie lubią tę wiadomość
-
My dzisiaj po wizycie. maluch waży koło 850 g i tabelkowo wg normy, zobaczymy, jak zareaguje na pogarszającą się cukrzycę. Wyczaił nową zabawę, wsadza mi rączkę pod żebro
Tymczasem mam dietę i glukometr i robię pierwsze eksperymenty, zobaczymy, czy sama dieta wystarczy. Za tydzień jeszcze dokładniejsze badania i pierwsza decyzja w sprawie insulina czy nie, potem co miesiąc badania kontrolne i wizyty. Z plecami trochę lepiej, chodzę kulejąc (ale chodzę) i mam skierowanie do neurologa.
wiecznie, agulas, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Co do grupy fb przesłanki rozumiem, z tymi trolami tu rzeczywiście dziwnie się dzieje ostatnio, ale nie mam fejsa i zamierzam go nadal bojkotować, więc mam nadzieję, że nie przeniesiecie się nagle wszystkie tam
Byłoby mi smutno!
pragnaca dzidziusia, mia6, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Danae wrote:Ja zużyłam 3,5 paczki. Bardzo często zmieniałam. Pół paczki trzymam na wszelki wypadek, bo czytałam że często pierwsza @ to jest masakra i niektóre dziewczyny tego używają...
Ale to chyba już po powrocie do domu też ich uzywalas? W sensie 2 paki do szpitala starcza? -
szałwia wrote:My dzisiaj po wizycie. maluch waży koło 850 g i tabelkowo wg normy, zobaczymy, jak zareaguje na pogarszającą się cukrzycę. Wyczaił nową zabawę, wsadza mi rączkę pod żebro
Mój dokładnie tydzień temu w śr ważył 780gwazymy znów za tydzień w czw. Mam nadzieję, że przekroczy 1kg
A z wkladania rączki pod żebro to może i można się cieszyć, ale zapewniam Cie, że jak pcha główkę albo dupke to miło nie jestMój tak robi już chyba z 10 dni. Ani siąść, ani na boku polezec, tylko na plecach na płasko nie boli...
szałwia, wiecznie, agulas, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Anatolka no przyjemne to nie jest, jak tam pcha rączkę, ale śmieszne
Ja już przez tydzień zapomniałam, jak to jest, jak nie bolą plecy w innej pozycji niż na płasko (chociaż na płasko też bolą, tylko znośnie). Siedzieć w bólu wytrzymam z godzinę. Moje drogie maleństwo ma główkę na dole, więc tymczasem znalezienie się jej pod żebrami nie grozi, chociaż z jego ruchliwością, to kto je tam wie
-
Anatolka wrote:Ale to chyba już po powrocie do domu też ich uzywalas? W sensie 2 paki do szpitala starcza?
Ja w szpitalu chyba niecale 3 paczki bo zmienialam czesto. W domu 1 a potem takie dlugie grubsze ze skrzydelkami podpaski Facelle z Rossmana. Teraz juz normalne podpaskiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 17:31
Anatolka, pragnaca dzidziusia, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Moje ma gdzie Mu się umysli. Tydzień temu na usg miał na dole dupke a nóżki i główkę na górze (leżał sobie jak V). Tydzień wcześniej na prenatalnych miał główkę na dole i leżał sobie wygięty w C z dupka i nogami pod prawym zebrem (pod lewe nie wlazi z jakiegoś powodu). Ciekawe co wymyśli za tydzień
szałwia, renieczka, pragnaca dzidziusia, mia6, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Co do popękane ch sutek. Wszystkie dziewczyny z sali na połogu a oprócz mnie były jeszcze 4 ... miały problem z sutkami. Oprócz mnie. One miały jakę swoje maści albo maści od położnych ... a ja smarowałam zwykłym masłem a na to wkładki laktacyjne i stanik. Ani ranki nie było sutka były cały czas natłuszczone. My łam cycochy przed karmieniem i przecierałam ręcznikiem.
szałwia, pragnaca dzidziusia, mia6, Viki26 lubią tę wiadomość
-
identyczny skład jak purelan ma krem lano-maść ziaji
https://www.feedo.pl/ziaja-mamma-mia-lano-masc?gclid=Cj0KEQjwiKS3BRCU-7XQ75Te3NoBEiQAA2t_xHA6fa7qsYC8a0NxJt-LNXZe_C7O8dl3fBUghNcnZwkaAvvi8P8HAQ
a cena dużo niższaAnatolka, szałwia, mia6 lubią tę wiadomość