Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Takanijaka karmie ale w ciagu dnia. W nocy ida butle bo szybciej glodomorki sie najadaja. No chyba se ktorys bardzo marudzi to dostaje cycocha.
System hmmm..ten ktory budzi sie pierwszy dostaje cyca. Jak drugi obudzi sie a pierwszy jeszcze je dostaje butle a potem cyc na dojedzenie. Jesli pierwszemu malo cyca dostaje butle. Ogolnie staram sie zeby kazdy possal cyca po rowno. Probowalam dostawiac ich razem do dwoch cyckow ale jakos mi nie wychodziloViki26 lubi tę wiadomość
-
A teraz chwale sie moimi chlopakami
Po miesiacu Wojtus wazy 3430 gram (2530 bylo) a Szymus 3175 gram ( bylo 2380)szałwia, Anatolka, agulas, Konwalia, pragnaca dzidziusia, roletka, Kava, mia6, justa1234, Lilou1984, Anuszka, wiecznie, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Martwia mnie ulewania
Mamusie czy wasze pociechy tez ulewaja?
No wiem ze niewyksztalcony uklad pokarmowy jest jeszcze ale chlopcy ulewaja nawet po odbiciu. Szymusiowi to nawet nosem sie ulewa. Polozna mowila ze moze to sie jeszcze unormuje. Wazne ze nie spadaja z wagi i zeby obserwowac czy ulewania sie nie nasilaja i klasc wyzej glowke. No i ze byc moze to wynik przyjmowania zelaza ktore biora od dwoch tygodni. Moze cos w tym jest bo przed tym zelazem nie ulewali. -
mycha28 wrote:Martwia mnie ulewania
No wiem ze niewyksztalcony uklad pokarmowy jest jeszcze ale chlopcy ulewaja nawet po odbiciu. Szymusiowi to nawet nosem sie ulewa. Polozna mowila ze moze to sie jeszcze unormuje. Wazne ze nie spadaja z wagi i zeby obserwowac czy ulewania sie nie nasilaja i klasc wyzej glowke. No i ze byc moze to wynik przyjmowania zelaza ktore biora od dwoch tygodni. Moze cos w tym jest bo przed tym zelazem nie ulewali.
mój ulewał do 4 miesiąca, dzień w dzień, po każdym karmieniu, nawet po godzinie, raz chlust, raz serwatka, raz glutek
do tego problemy z brzuszkiem i rozne inne ekscesytaki niestety mial slaby ten układ
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 16:21
mycha28, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Pragnąca jak się zaprzesz to i 3 wykarmisz
położna mówiła że mama czworaczków urodzonych w naszym szpitalu wykarmiła 4 i nie musiały być dokarmiane tylko że ona odciągała i karmiła butlą
Mycha spokojnie ja nawet dwójki nie próbuję naraz przystawićw szpitalu poożna próbowała ale to są wiercipiętki nie utrzymam ich dłużej w bezruchu
poza tym bałabym się na razie że mi któreś śmignie gdzieś chyba że D. byłby w domu i by asekurował :)mój Tomuś przekroczył już 4 kg a Zuzia 3kg
pragnaca dzidziusia, mia6, mycha28, kmb, Lilou1984, szałwia, wiecznie, Viki26 lubią tę wiadomość
-
mycha28 wrote:Martwia mnie ulewania
No wiem ze niewyksztalcony uklad pokarmowy jest jeszcze ale chlopcy ulewaja nawet po odbiciu. Szymusiowi to nawet nosem sie ulewa. Polozna mowila ze moze to sie jeszcze unormuje. Wazne ze nie spadaja z wagi i zeby obserwowac czy ulewania sie nie nasilaja i klasc wyzej glowke. No i ze byc moze to wynik przyjmowania zelaza ktore biora od dwoch tygodni. Moze cos w tym jest bo przed tym zelazem nie ulewali.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 19:03
-
nick nieaktualnyroletka wrote:Pragnąca jak się zaprzesz to i 3 wykarmisz
położna mówiła że mama czworaczków urodzonych w naszym szpitalu wykarmiła 4 i nie musiały być dokarmiane tylko że ona odciągała i karmiła butlą
Mycha spokojnie ja nawet dwójki nie próbuję naraz przystawićw szpitalu poożna próbowała ale to są wiercipiętki nie utrzymam ich dłużej w bezruchu
poza tym bałabym się na razie że mi któreś śmignie gdzieś chyba że D. byłby w domu i by asekurował :)mój Tomuś przekroczył już 4 kg a Zuzia 3kg
Roletko taki mam wlasnie zamiar. W dzien karmic, a w nocy ewentualnie butelka z mlekiem co uda mi sie w miedzy czasie odciagnac. Mam nadzieje, ze chociaz pare tygodni mi sie to uda.mycha28, szałwia lubią tę wiadomość
-
Kis, Kava uspokoilyscie mnie troche.
Roletka Tomus duzy chlopunek
Moje tez wiercipietki dlatego ciezko dwoch na raz bo rak malo zeby ich utrzymac i cyca wlozyc jak wypadnie ktoremus z pyszczka
Roletka a Twoje pszczolki dokarmiasz mm? Jak tak to jakim mleczkiem i czy duzo Ci zjadaja?
Pragnaca jak laktacja sie rozkreci to napewno Ci sie uda. Pozytywne nastawienie to podstawa prz kp.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 19:32
kis, pragnaca dzidziusia, szałwia lubią tę wiadomość
-
Mycha moja ma już 3,5 m i też jej czasem poleci a nawet potrafi się obrzygać że głowa mokra i całe ubranie
choć przyznam że cały czas jej podaję debridat ale nie zauważyłam żeby mnie po nim ulewała,teraz już to zdarza jej się rzadziej ale jeszcze tak z pół miesiąca temu to też ciągle opluta byłam mleczkiem
pragnaca dzidziusia, mycha28, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chcialabym tez pochwalic sie tutaj, bo nie do wszystkich wczoraj dotarlam- np szałwia a pękam z dumy wiec i wam musze zaspamowac- wybaczcie
)
Po polowkowych wczoraj okazalo sie ze na 100% jest dziewczynka (ta sama cudowna P. Dr w 12 tc obstawiala dziewczynke na 70%).
Jest ZDROWA!! Ma 25 cm i wazy 380 gwidzieliśmy jak na usg sobie ziewala dwa razy
) ... caly czas ulozona jest glowkowo i smiejemy sie ze to po pradziadku, ktory jak ma gdzies wyjsc o 14:00 to zaczyna sie szykowac juz o 01:00 w nocy
oczywiscie wiem, ze jeszcze 100 razy sie moze przekrecic, ale co sie posmialismy to nasze. Jest przeesliczna... poki co caly tatus, ktory tak jak ja zatracil sie w tej milosci do niej bez pamieci
dostalismy tez piekne zdjecia
ktore oczywiscie juz sa porozsylane gdzie sie tylko da
Anuszka, Danae, justa1234, mycha28, pragnaca dzidziusia, Kava, kmb, mia6, aszka, arlenka, Klaudia N., Moniaa, szałwia, wiecznie, Lilou1984, Viki26 lubią tę wiadomość
Nasza Marcysia jest już z nami