Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymycha28 wrote:A jak wygladaja takie wymioty chlustajace? Bo moj Szymek to tak czasem dosc mocno ulewa az przez nos mu wylatuje
-
nick nieaktualnyKonwalia wrote:No my niestety nie trafiliśmy na dobrego lekarza. Lilka miała wymioty chlustajace, ulewania a teraz niestety refluks
-
Sylwia dzięki, że o mnie myślisz
Gratuluję świetnych wyników i potwierdzenia córci!!!!!!!!!!!!! Nasz maluch też ziewał w czasie tych badań i połykał też wody płodowe, więc mamy na fotce słabo widoczne bąbelki przy jego ustach
Teraz to już czas tak szybko poleci, że nie będziesz nadążać z liczeniem tygodni_cherryLady, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
Moja wlasnie tez ma takiego bąbla na jednym zdjeciu
A ccialam was zapytac, jesli przechodzilam toxo i cytomegalie- igg dodatnie igm ujemne to na pewno mojej kruszynce pod tym wzgledem juz nic nie grozi?
Szalwia mam nadzieje, ze dalej beda tak szybko lecialy- i dotrwam przynajmniej do 30 tc to juz bede spokojniejszaNasza Marcysia jest już z nami
-
kis wrote:najgorzej na początku bo przez dzien to musialam zmieniac kilka razy bo zaraz mokre, pozniej paczka szla tygodniowo
kis lubi tę wiadomość
-
_cherryLady gratuluje córci
fantastyczne wieści
kava dzięki za troskędzisiaj na 8 wezwali mnie na "opis" do szpitala
siedziałyśmy jeszcze z 2 dziewczynami co maja cesarki też 21.03 ponad 5,5 h....
najpierw studenci robili Nam wywiad 2 pokolenia wstecz;)
potem badanie na kozetce i na fotelu (najpierw student się uczył, a potem lekarz sprawdzał) a na koniec 2 h czekania na anestezjologa
dobrze że mój mąż dowiózł Nam kanapki bo byśmy chyba z głodu tam zeszły:)
w każdym razie przynajmniej jesteśmy zintegrowane. mam nadzieje że trafie z którąś z poznanych dziewczyn do jednego pokoju
w poniedziałek mam się stawić o 7.30 i jestem pierwsza do cięciao ile nie będzie jakiś nieplanowanych nagłych przypadków
czuje się póki co dobrze, tylko spojenie mnie strasznie boli i chodzę jak kaczka tempem ślimaka z żółwiem na plecach:) jeszcze do mnie nie dociera że najbliższy poniedziałek wywróci moje życie do góry nogami, ale strasznie się cieszę że to już tuż tuż
Anatolka, agulas, szałwia, pragnaca dzidziusia, Viki26, _cherryLady, wiecznie, pabelka88, Anuszka, mia6 lubią tę wiadomość
-
Ja wypraszam studentów... To nie na moje nerwy
teraz jak byłam w szpitalu mój lekarz mnie zawołał na usg pozaplanowe. Wszedł gabinetu, ja wchodzę, próbuję zamknąć drzwi a tu mi je coś blokuje. Odwracam się i patrze a tam jakąś studentka czy inna stazystka usiłuje wejść za nami... Ani me ani be, mój lekarz też nie widziałam, żeby ją wołał, więc grzeczne acz stanowczo powiedziałam jej, że wolałabym zostać w czasie badania sama z lekarzem prowadzącym. No i na szczęście bez większych protestów poszła sobie.
pragnaca dzidziusia, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Pytali mnie o zgodę na studentów. postanowiłam studentkę wpuścić bo na kimś się musi to pokolenie uczyć
żeby Nasze córki miały dobra opiekę ginekologiczną w przyszłości
Anatolka, szałwia, agulas, renieczka, pragnaca dzidziusia, Viki26, pabelka88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny_cherryLady wrote:Moja wlasnie tez ma takiego bąbla na jednym zdjeciu
A ccialam was zapytac, jesli przechodzilam toxo i cytomegalie- igg dodatnie igm ujemne to na pewno mojej kruszynce pod tym wzgledem juz nic nie grozi?
Szalwia mam nadzieje, ze dalej beda tak szybko lecialy- i dotrwam przynajmniej do 30 tc to juz bede spokojniejsza
Sylwia napewno dotrwasz, nie martw sieChociaz wiem o czym piszesz, dla mnie kazdy dzien jest na wage zlota I ciesze sie jak glupi do sera
: D
szałwia, _cherryLady lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pragnąca jak ten czas leci. Ty niedługo rozmienisz 2 miesiące do porodu, a ja 3
Poza studniówką kolejnym powodem do świętowania jest to, że zaczynam ogarniać dietą cukrzycę, już drugi dzień cukier po jedzeniu cudny, a ja najedzona, może uda się bez insuliny!pragnaca dzidziusia, mia6 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt !
Lilou kciuki za CC
Dziewczyny po cc, czy smarujecie jakimś kremem bliznę?
U mnie wkładki laktacyjne to 1 para na dzień idzie, mam też kupione ale tylko 1 sztukę wkładek wielokrotnego użytku, więc co pranie to ich używam, a w nocy wkładam sobie pod koszulę do karmienia tetrę. Jakoś w nocy zawsze mi leci z piersi i wszystko jest mokre, wkładki nie dałyby rady i się przesuwają, jednak odstęp między karmieniami ciut się wydłuża (na szczęście)
A co do sutków to ja też maltanem smaruję jak mam obolałe, a tak to tak jak i wy własnym mleczkiem.
Mam nadzieję że mimo fb będziecie i tutaj zaglądać :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 21:24
Anatolka, pragnaca dzidziusia, agulas, _cherryLady lubią tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Sylwia gratuluje corci
Szalwia tobie studniowki
Lilou kciuki za cc &&&
Viki ja myje od poczatki blizne tylko woda z mydlem bialy jelen i bardzo ladnie sie goi.
Ja tez z tetra pod koszula w nocy
Z Wsszych opisow moje chlopaki nie chlustaja tylko ulewaja
Mamusie mam pytanie do Was o skoki rozwojowe. Czy Wasze pociechy przechodzily i jak? U moich chyba sie zaczal ten 5 tygodnia bo tak marudza, malo spia i ciagle chca zeby ich przytulac i nosicWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 22:09
Viki26, szałwia, pragnaca dzidziusia, _cherryLady, Inska lubią tę wiadomość