X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko pewnie z podniecenia. Nie martw sie o meza siurka, ja bylam na IP to mi zasadzili duzy wziernik i tez było ok, wiec wiesz, siurek ani wziernik krzywdy bobasowi nie zrobi, bo to niemozliwe. Chyba ze np. po przetarciu w trakcie stosunku w pochwie bo jest bardziej ukrwiona np. moze byc krew mi to lekarz mówił na poczatku samej ciazy, ze np. po stosunku,po wysiłku moze byc krew i ze to normalne. Ty nie masz krwi ale pisze tak ogolnie.

Viki26 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa1234 wrote:
    Kochana widziałam pogodę na wrzesień i ma być bardzo ładnie i ciepło :-D :-D w tym roku jakoś wyszło z tymi wyjazdami :-P a to dlatego że jestem na zwolnieniu i akurat dziś najdroższy ma wolne i postanowiliśmy wyskoczyć na cały dzień na Mazury ;-) tym bardziej że do Mazur mamy tylko 120km ;-)
    pewnie wrzesien bedzie 20 stopni/25 i normalne tempki.

• GabiK Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vicki przesypiamy juz coraz czesciej ;-)
    Anko zgadzam sie z dziewczynami,ze to pewnie sluz, ja sie czulam jakbym miala non stop dni plodne. Dziwne to bylo,bo ciagle z wkladkami chodzilam. Ale papierki lakmusowe dobra rzecz,zwlaszcza w koncowce, kiedy kazdy objaw niepokoi czy to nie porod.

aszka, Viki26, Konwalia lubią tę wiadomość

2r8ri09ksg9rle49.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fistaszek na pewno badania beda dobre.

Agga tez na pewno bedzie ok.

roletka lubi tę wiadomość

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się lenię w cieniu nad jeziorem w Białobrzegach. To jest tuż obok Augustowa. Moczę koszulkę w wodzie i jakoś sobie radzę z tą temperaturą.
    A forum jednak uzależnia.

aszka, Viki26 lubią tę wiadomość

• roletka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa takiej to dobrze :D

Fistaszek kiedy mają być wyniki?

Styczeń2015 IMSI ET 2x 4A :( > lutyKET 1x blastAA :( > marzecKET 2x blastAB :( > Czerwiec2015 IMSI II ET 2x 8AA > 9dpt beta 92,23 11dpt beta 279,3 > 4xŚnieżki > 05.02.16 34t5d Pszczółki są z Nami <3 961l2n0aael72r9g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko, spokojnie. To nie jest kwestia za duzego penisa :) Ale jesli jestes niespokojna to mozesz albo te papierki co dziewczyny opisuja albo zapytaj o to lekarza. Powiem Ci tylko, ze mi to ciagle mokro...

Fistaszek, mysle ciagle i trzymam kciuki za Twoje wyniki!

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się dziś wypluskałam w jeziorku za wszystkie czasy :-) było superowo :-) teraz leże i ledwo dycham bo upał dalej jest jak cholerka ...
    A to ja wielorybica hihihi:-) :-)
    25f14eae233c3241med.jpg

agga1984, aszka, zai2014, Anko:-), Viki26, Cynnia, Konwalia, kmb lubią tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka czyściutka woda jest na Warchałach i bardzo płytka :-)
    b382088156413d8emed.jpg

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa, wygladasz swietnie:D i faktycznie jaka czysciutka woda!

aszka, aszka, justa1234 lubią tę wiadomość

• Anko:-) Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloł dzięki za wszystkie opinie. Godzinę dwie po wiadomości się uspokoilo i ni byłam specjalnie mokra. Dziś mała kopie wiec wszystko chyba ok.
    Mam wizyte w czwartek wiec nie panikuje. Dotrwam do mojej Pani doktor.
    Ściskam i życzę miłej niedzieli.
    Justa fajna z ciebie mamuśka.

justa1234 lubi tę wiadomość

dfe01f0225.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko :)

Justa ale z Ciebie laska :)

A wczoraj w TVN pogoda mowili ze podobno do 21 sierpnia takie upały ja jednak licze na ten max. 16 sierpien.

justa1234 lubi tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki dziękuję za miłe słowa :-D :-D ja wiem że ze mnie wielorybiczka hihihi :-D :-D

Anko cieszę to dobrze ze sie uspokoiłaś ;-) już nie długo masz wizytę to będziesz jeszcze spokojniejsza :-* ;-)

Aszka kochana niestety to prawda że upałow ciąg dalszy :-( masakra,niewiem jak je przezyjemy :-(

Agga1984woda jest tam cudowna to raj dla dzieci :-D i dla osób które słabo pływają :-) ja umiem pływać ale jak nie czuję gruntu pod nogami to wpadam w panikę :-P jeśli ktoś ma w miarę blisko to polecam Warchały :-P :-D

• Cynnia Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bulimulia wrote:
    To cieszy :)
    Ja się nie nastawialam. Był to dla mnie kolejny krok ku in vitro a tu taka niespodzianka!!!

U mnie podobnie, mielismy plan, 3 inseminacje i jak nie wyjdzie to in vitro. Po cichu liczyłam, ze 3 wyjdzie, a tu niespodzianka:) maz mowil, ze wyjdzie pierwsza bo to był 13 kwiecień:) nie wiem czemu tak myślał ale wyszło na jego. Teraz wybieramy imie dla synusia:)

justa1234, aszka lubią tę wiadomość

zem3sg18fbglipi0.png
  • Konwalia Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć mamuśki!

Doczytałam Was z Lilka na cycu. Bardzo sie cieszę, ze wątek zyje i tyle tutaj ciężarówek.

Minuska gratuluje siusiaka.

Duza super, ze dziewczynka! Twoja teoria sie sprawdziła.

Fistaszek trzymam kciuki za wyniki.

Upały i Lilke bardzo denerwują. Lata w samym pampersie ale i tak marudna...

justa1234, aszka, Kava, duza, zai2014, Viki26 lubią tę wiadomość

l22nroeq1zznmx65.png
    l22ntv73nfpjjdx8.png
  • kmb Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie wam u mnie dziś 23 st. Mieliśmy skoczyć nad morze na cały dzień ale słońca nie ma więc spędzamy dzień w zoo. Właśnie zamówiliśmy drugi obiad koło wybiegu dla małp i mój mówi, że miło zjeść obiad z rodziną :-P. Została nam jeszcze cześć zoo zwana Azją a ja już sił nie mam. :-P

aszka, Viki26 lubią tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kmb zazdroszczę wizyty w zoo bo ja się wybieram i wybrać nie mogę :-P

Konwalia witaj kochana że swoją malą ksiezniczką <3 piękne imię jej dałaś ;-) moja córcia będzie Zosia :-D ;-)

Konwalia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa te upały sa mega wkur. :) U mnie w stolicy chyba 38 jak nie wiecej.

Kmb dawaj te stopnie do Wawki :D Baw sie dobrze.

• Lilou1984 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. To my sie tez oficjalnie przywitamy:) u Nas dopiero poczatki, ale tydzien temu w poniedzialek widzialam migajacy punkcik na usg i byl to najbardziej kojacy serce widok na świecie:) sukcesem zakonczylo sie drugie iMSI w invimedzie:)

Justa1234 tez znam Warchaly i jez. Narty. Jest tam fajne centrum nurkowe i rozne rzeczy mozna podziwiac pod woda jak jeszcze nie jest zbyt zmacona duza iloscia urlopowiczów:) prawdopodobnie jade w tamte strony w okolicy czwartku:)

Moniaa, aszka, Kava, justa1234, Viki26, Konwalia lubią tę wiadomość

wff2f71x05vw53di.png
    piu3vfxm0fy27doz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy którejś z Was pozostał encorton i chciała by sie go pozbyć?

‹‹ 48 49 50 51 52 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ