Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnko pewnie z podniecenia. Nie martw sie o meza siurka, ja bylam na IP to mi zasadzili duzy wziernik i tez było ok, wiec wiesz, siurek ani wziernik krzywdy bobasowi nie zrobi, bo to niemozliwe. Chyba ze np. po przetarciu w trakcie stosunku w pochwie bo jest bardziej ukrwiona np. moze byc krew mi to lekarz mówił na poczatku samej ciazy, ze np. po stosunku,po wysiłku moze byc krew i ze to normalne. Ty nie masz krwi ale pisze tak ogolnie.
Viki26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypewnie wrzesien bedzie 20 stopni/25 i normalne tempki.justa1234 wrote:Kochana widziałam pogodę na wrzesień i ma być bardzo ładnie i ciepło
w tym roku jakoś wyszło z tymi wyjazdami
a to dlatego że jestem na zwolnieniu i akurat dziś najdroższy ma wolne i postanowiliśmy wyskoczyć na cały dzień na Mazury
tym bardziej że do Mazur mamy tylko 120km 
-
Vicki przesypiamy juz coraz czesciej

Anko zgadzam sie z dziewczynami,ze to pewnie sluz, ja sie czulam jakbym miala non stop dni plodne. Dziwne to bylo,bo ciagle z wkladkami chodzilam. Ale papierki lakmusowe dobra rzecz,zwlaszcza w koncowce, kiedy kazdy objaw niepokoi czy to nie porod.
aszka, Viki26, Konwalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnko, spokojnie. To nie jest kwestia za duzego penisa
Ale jesli jestes niespokojna to mozesz albo te papierki co dziewczyny opisuja albo zapytaj o to lekarza. Powiem Ci tylko, ze mi to ciagle mokro...
Fistaszek, mysle ciagle i trzymam kciuki za Twoje wyniki! -
nick nieaktualny
-
Heloł dzięki za wszystkie opinie. Godzinę dwie po wiadomości się uspokoilo i ni byłam specjalnie mokra. Dziś mała kopie wiec wszystko chyba ok.
Mam wizyte w czwartek wiec nie panikuje. Dotrwam do mojej Pani doktor.
Ściskam i życzę miłej niedzieli.
Justa fajna z ciebie mamuśka.
justa1234 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kobietki dziękuję za miłe słowa
ja wiem że ze mnie wielorybiczka hihihi

Anko cieszę to dobrze ze sie uspokoiłaś
już nie długo masz wizytę to będziesz jeszcze spokojniejsza :-* 
Aszka kochana niestety to prawda że upałow ciąg dalszy
masakra,niewiem jak je przezyjemy 
Agga1984woda jest tam cudowna to raj dla dzieci
i dla osób które słabo pływają
ja umiem pływać ale jak nie czuję gruntu pod nogami to wpadam w panikę
jeśli ktoś ma w miarę blisko to polecam Warchały
-
Bulimulia wrote:To cieszy

Ja się nie nastawialam. Był to dla mnie kolejny krok ku in vitro a tu taka niespodzianka!!!
U mnie podobnie, mielismy plan, 3 inseminacje i jak nie wyjdzie to in vitro. Po cichu liczyłam, ze 3 wyjdzie, a tu niespodzianka:) maz mowil, ze wyjdzie pierwsza bo to był 13 kwiecień
nie wiem czemu tak myślał ale wyszło na jego. Teraz wybieramy imie dla synusia:)
justa1234, aszka lubią tę wiadomość
-
Cześć mamuśki!
Doczytałam Was z Lilka na cycu. Bardzo sie cieszę, ze wątek zyje i tyle tutaj ciężarówek.
Minuska gratuluje siusiaka.
Duza super, ze dziewczynka! Twoja teoria sie sprawdziła.
Fistaszek trzymam kciuki za wyniki.
Upały i Lilke bardzo denerwują. Lata w samym pampersie ale i tak marudna...
justa1234, aszka, Kava, duza, zai2014, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Fajnie wam u mnie dziś 23 st. Mieliśmy skoczyć nad morze na cały dzień ale słońca nie ma więc spędzamy dzień w zoo. Właśnie zamówiliśmy drugi obiad koło wybiegu dla małp i mój mówi, że miło zjeść obiad z rodziną
. Została nam jeszcze cześć zoo zwana Azją a ja już sił nie mam.
aszka, Viki26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. To my sie tez oficjalnie przywitamy:) u Nas dopiero poczatki, ale tydzien temu w poniedzialek widzialam migajacy punkcik na usg i byl to najbardziej kojacy serce widok na świecie:) sukcesem zakonczylo sie drugie iMSI w invimedzie:)
Justa1234 tez znam Warchaly i jez. Narty. Jest tam fajne centrum nurkowe i rozne rzeczy mozna podziwiac pod woda jak jeszcze nie jest zbyt zmacona duza iloscia urlopowiczów:) prawdopodobnie jade w tamte strony w okolicy czwartku:)
Moniaa, aszka, Kava, justa1234, Viki26, Konwalia lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny