Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnko pewnie z podniecenia. Nie martw sie o meza siurka, ja bylam na IP to mi zasadzili duzy wziernik i tez było ok, wiec wiesz, siurek ani wziernik krzywdy bobasowi nie zrobi, bo to niemozliwe. Chyba ze np. po przetarciu w trakcie stosunku w pochwie bo jest bardziej ukrwiona np. moze byc krew mi to lekarz mówił na poczatku samej ciazy, ze np. po stosunku,po wysiłku moze byc krew i ze to normalne. Ty nie masz krwi ale pisze tak ogolnie.
Viki26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjusta1234 wrote:Kochana widziałam pogodę na wrzesień i ma być bardzo ładnie i ciepło
w tym roku jakoś wyszło z tymi wyjazdami
a to dlatego że jestem na zwolnieniu i akurat dziś najdroższy ma wolne i postanowiliśmy wyskoczyć na cały dzień na Mazury
tym bardziej że do Mazur mamy tylko 120km
-
Vicki przesypiamy juz coraz czesciej
Anko zgadzam sie z dziewczynami,ze to pewnie sluz, ja sie czulam jakbym miala non stop dni plodne. Dziwne to bylo,bo ciagle z wkladkami chodzilam. Ale papierki lakmusowe dobra rzecz,zwlaszcza w koncowce, kiedy kazdy objaw niepokoi czy to nie porod.aszka, Viki26, Konwalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnko, spokojnie. To nie jest kwestia za duzego penisa
Ale jesli jestes niespokojna to mozesz albo te papierki co dziewczyny opisuja albo zapytaj o to lekarza. Powiem Ci tylko, ze mi to ciagle mokro...
Fistaszek, mysle ciagle i trzymam kciuki za Twoje wyniki! -
nick nieaktualny
-
Heloł dzięki za wszystkie opinie. Godzinę dwie po wiadomości się uspokoilo i ni byłam specjalnie mokra. Dziś mała kopie wiec wszystko chyba ok.
Mam wizyte w czwartek wiec nie panikuje. Dotrwam do mojej Pani doktor.
Ściskam i życzę miłej niedzieli.
Justa fajna z ciebie mamuśka.justa1234 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kobietki dziękuję za miłe słowa
ja wiem że ze mnie wielorybiczka hihihi
Anko cieszę to dobrze ze sie uspokoiłaśjuż nie długo masz wizytę to będziesz jeszcze spokojniejsza :-*
Aszka kochana niestety to prawda że upałow ciąg dalszymasakra,niewiem jak je przezyjemy
Agga1984woda jest tam cudowna to raj dla dziecii dla osób które słabo pływają
ja umiem pływać ale jak nie czuję gruntu pod nogami to wpadam w panikę
jeśli ktoś ma w miarę blisko to polecam Warchały
-
Bulimulia wrote:To cieszy
Ja się nie nastawialam. Był to dla mnie kolejny krok ku in vitro a tu taka niespodzianka!!!
U mnie podobnie, mielismy plan, 3 inseminacje i jak nie wyjdzie to in vitro. Po cichu liczyłam, ze 3 wyjdzie, a tu niespodzianka:) maz mowil, ze wyjdzie pierwsza bo to był 13 kwiecieńnie wiem czemu tak myślał ale wyszło na jego. Teraz wybieramy imie dla synusia:)
justa1234, aszka lubią tę wiadomość
-
Cześć mamuśki!
Doczytałam Was z Lilka na cycu. Bardzo sie cieszę, ze wątek zyje i tyle tutaj ciężarówek.
Minuska gratuluje siusiaka.
Duza super, ze dziewczynka! Twoja teoria sie sprawdziła.
Fistaszek trzymam kciuki za wyniki.
Upały i Lilke bardzo denerwują. Lata w samym pampersie ale i tak marudna...justa1234, aszka, Kava, duza, zai2014, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Fajnie wam u mnie dziś 23 st. Mieliśmy skoczyć nad morze na cały dzień ale słońca nie ma więc spędzamy dzień w zoo. Właśnie zamówiliśmy drugi obiad koło wybiegu dla małp i mój mówi, że miło zjeść obiad z rodziną
. Została nam jeszcze cześć zoo zwana Azją a ja już sił nie mam.
aszka, Viki26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. To my sie tez oficjalnie przywitamy:) u Nas dopiero poczatki, ale tydzien temu w poniedzialek widzialam migajacy punkcik na usg i byl to najbardziej kojacy serce widok na świecie:) sukcesem zakonczylo sie drugie iMSI w invimedzie:)
Justa1234 tez znam Warchaly i jez. Narty. Jest tam fajne centrum nurkowe i rozne rzeczy mozna podziwiac pod woda jak jeszcze nie jest zbyt zmacona duza iloscia urlopowiczów:) prawdopodobnie jade w tamte strony w okolicy czwartku:)
Moniaa, aszka, Kava, justa1234, Viki26, Konwalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny