X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko pewnie z podniecenia. Nie martw sie o meza siurka, ja bylam na IP to mi zasadzili duzy wziernik i tez było ok, wiec wiesz, siurek ani wziernik krzywdy bobasowi nie zrobi, bo to niemozliwe. Chyba ze np. po przetarciu w trakcie stosunku w pochwie bo jest bardziej ukrwiona np. moze byc krew mi to lekarz mówił na poczatku samej ciazy, ze np. po stosunku,po wysiłku moze byc krew i ze to normalne. Ty nie masz krwi ale pisze tak ogolnie.

Viki26 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa1234 wrote:
    Kochana widziałam pogodę na wrzesień i ma być bardzo ładnie i ciepło :-D :-D w tym roku jakoś wyszło z tymi wyjazdami :-P a to dlatego że jestem na zwolnieniu i akurat dziś najdroższy ma wolne i postanowiliśmy wyskoczyć na cały dzień na Mazury ;-) tym bardziej że do Mazur mamy tylko 120km ;-)
    pewnie wrzesien bedzie 20 stopni/25 i normalne tempki.

• GabiK Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vicki przesypiamy juz coraz czesciej ;-)
    Anko zgadzam sie z dziewczynami,ze to pewnie sluz, ja sie czulam jakbym miala non stop dni plodne. Dziwne to bylo,bo ciagle z wkladkami chodzilam. Ale papierki lakmusowe dobra rzecz,zwlaszcza w koncowce, kiedy kazdy objaw niepokoi czy to nie porod.

aszka, Viki26, Konwalia lubią tę wiadomość

2r8ri09ksg9rle49.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fistaszek na pewno badania beda dobre.

Agga tez na pewno bedzie ok.

roletka lubi tę wiadomość

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się lenię w cieniu nad jeziorem w Białobrzegach. To jest tuż obok Augustowa. Moczę koszulkę w wodzie i jakoś sobie radzę z tą temperaturą.
    A forum jednak uzależnia.

aszka, Viki26 lubią tę wiadomość

• roletka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa takiej to dobrze :D

Fistaszek kiedy mają być wyniki?

Styczeń2015 IMSI ET 2x 4A :( > lutyKET 1x blastAA :( > marzecKET 2x blastAB :( > Czerwiec2015 IMSI II ET 2x 8AA > 9dpt beta 92,23 11dpt beta 279,3 > 4xŚnieżki > 05.02.16 34t5d Pszczółki są z Nami <3 961l2n0aael72r9g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko, spokojnie. To nie jest kwestia za duzego penisa :) Ale jesli jestes niespokojna to mozesz albo te papierki co dziewczyny opisuja albo zapytaj o to lekarza. Powiem Ci tylko, ze mi to ciagle mokro...

Fistaszek, mysle ciagle i trzymam kciuki za Twoje wyniki!

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się dziś wypluskałam w jeziorku za wszystkie czasy :-) było superowo :-) teraz leże i ledwo dycham bo upał dalej jest jak cholerka ...
    A to ja wielorybica hihihi:-) :-)
    25f14eae233c3241med.jpg

agga1984, aszka, zai2014, Anko:-), Viki26, Cynnia, Konwalia, kmb lubią tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka czyściutka woda jest na Warchałach i bardzo płytka :-)
    b382088156413d8emed.jpg

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa, wygladasz swietnie:D i faktycznie jaka czysciutka woda!

aszka, aszka, justa1234 lubią tę wiadomość

• Anko:-) Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloł dzięki za wszystkie opinie. Godzinę dwie po wiadomości się uspokoilo i ni byłam specjalnie mokra. Dziś mała kopie wiec wszystko chyba ok.
    Mam wizyte w czwartek wiec nie panikuje. Dotrwam do mojej Pani doktor.
    Ściskam i życzę miłej niedzieli.
    Justa fajna z ciebie mamuśka.

justa1234 lubi tę wiadomość

dfe01f0225.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko :)

Justa ale z Ciebie laska :)

A wczoraj w TVN pogoda mowili ze podobno do 21 sierpnia takie upały ja jednak licze na ten max. 16 sierpien.

justa1234 lubi tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki dziękuję za miłe słowa :-D :-D ja wiem że ze mnie wielorybiczka hihihi :-D :-D

Anko cieszę to dobrze ze sie uspokoiłaś ;-) już nie długo masz wizytę to będziesz jeszcze spokojniejsza :-* ;-)

Aszka kochana niestety to prawda że upałow ciąg dalszy :-( masakra,niewiem jak je przezyjemy :-(

Agga1984woda jest tam cudowna to raj dla dzieci :-D i dla osób które słabo pływają :-) ja umiem pływać ale jak nie czuję gruntu pod nogami to wpadam w panikę :-P jeśli ktoś ma w miarę blisko to polecam Warchały :-P :-D

• Cynnia Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bulimulia wrote:
    To cieszy :)
    Ja się nie nastawialam. Był to dla mnie kolejny krok ku in vitro a tu taka niespodzianka!!!

U mnie podobnie, mielismy plan, 3 inseminacje i jak nie wyjdzie to in vitro. Po cichu liczyłam, ze 3 wyjdzie, a tu niespodzianka:) maz mowil, ze wyjdzie pierwsza bo to był 13 kwiecień:) nie wiem czemu tak myślał ale wyszło na jego. Teraz wybieramy imie dla synusia:)

justa1234, aszka lubią tę wiadomość

zem3sg18fbglipi0.png
  • Konwalia Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć mamuśki!

Doczytałam Was z Lilka na cycu. Bardzo sie cieszę, ze wątek zyje i tyle tutaj ciężarówek.

Minuska gratuluje siusiaka.

Duza super, ze dziewczynka! Twoja teoria sie sprawdziła.

Fistaszek trzymam kciuki za wyniki.

Upały i Lilke bardzo denerwują. Lata w samym pampersie ale i tak marudna...

justa1234, aszka, Kava, duza, zai2014, Viki26 lubią tę wiadomość

l22nroeq1zznmx65.png
    l22ntv73nfpjjdx8.png
  • kmb Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie wam u mnie dziś 23 st. Mieliśmy skoczyć nad morze na cały dzień ale słońca nie ma więc spędzamy dzień w zoo. Właśnie zamówiliśmy drugi obiad koło wybiegu dla małp i mój mówi, że miło zjeść obiad z rodziną :-P. Została nam jeszcze cześć zoo zwana Azją a ja już sił nie mam. :-P

aszka, Viki26 lubią tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kmb zazdroszczę wizyty w zoo bo ja się wybieram i wybrać nie mogę :-P

Konwalia witaj kochana że swoją malą ksiezniczką <3 piękne imię jej dałaś ;-) moja córcia będzie Zosia :-D ;-)

Konwalia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa te upały sa mega wkur. :) U mnie w stolicy chyba 38 jak nie wiecej.

Kmb dawaj te stopnie do Wawki :D Baw sie dobrze.

• Lilou1984 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. To my sie tez oficjalnie przywitamy:) u Nas dopiero poczatki, ale tydzien temu w poniedzialek widzialam migajacy punkcik na usg i byl to najbardziej kojacy serce widok na świecie:) sukcesem zakonczylo sie drugie iMSI w invimedzie:)

Justa1234 tez znam Warchaly i jez. Narty. Jest tam fajne centrum nurkowe i rozne rzeczy mozna podziwiac pod woda jak jeszcze nie jest zbyt zmacona duza iloscia urlopowiczów:) prawdopodobnie jade w tamte strony w okolicy czwartku:)

Moniaa, aszka, Kava, justa1234, Viki26, Konwalia lubią tę wiadomość

wff2f71x05vw53di.png
    piu3vfxm0fy27doz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy którejś z Was pozostał encorton i chciała by sie go pozbyć?

‹‹ 48 49 50 51 52 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ