Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywiecznie wrote:Cześć dziewczyny
. Przyjmiecie mnie do swojego grona? Udało nam się zajść w ciążę po pierwszym ICSI i modlę się żeby ta ciąża z nami została. Wizytę w klinice mamy dopiero 24 sierpnia - osiwieję do tego czasu
Powiedzcie mi jak Wasi lekarze wyliczali Wam szacunkowy termin porodu i to w którym tygodniu byłyście? Patrzą na ostatnią @ czy jednak na dzień punkcji/transferu?wiecznie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjusta1234 wrote:Kobiety kupiłam dziś łóżeczko drewniane a planowałam turystyczne ale sprzedawcy mo odradzali turystyczne muwili że to siedlisko kurzu
no więc łóżeczko kupione na fronatach ma narysowane misie,materac kupiony,przewujak też,pościel i baldachim dla księżniczki też już jest
więc wyszło mnie to 700zl. Miałam wózek kupować używany ale najdroższy powiedział że musi być nowy
no już znalazłam taki fajny różowo czarny 4w1za 1340 zł kwota znośna
ale kupie go w następnym miesiącu bo się spłukałam
Upał mnie wykańczanie śpię w nocy ani w dzień, jestem nie przytomna i leniwa
-
aszka wrote:nie ma co kasy przesadnie wydawac, wiadomo ze lozeczko, wozek ok, ale bez przeady cenowo. Jak czytam na niektorych watkach ze panny wybieraja wozki za 5 tysi to mnie bawi, ja wychowałam chrzesniaka i dla mnie wozek ma byc lekki, bezpieczny i ma sie dobrze prowadzic.
-
Marta1986 wrote:Minuśka kochana trzymam kciuki jak najmocniej potrafię
A czy Moniaa nie miała mieć dziś wizyty czy coś pokręciłam ?
Fistaszku a jak tam u Ciebie... dzisiaj o Tobie myślałam czy juz masz może wyniki. -
A ja tak z rana wtrace się w wasza rozmowę
. Ja planuje kupić luzeczko tylko turystyczne( jak mam scierac kurz z drewnianego to i materiałowe odkurzaczem pociągnie się) moja chrześnica w takim się wychowuje i jest super a dla mnie wygoda bo jak będę gdzieś jechać na dłużej ( sporo jeździmy) to luzeczko zabiorę. A co do wózka ja upatrzylam sobie za 2100. Jest lekki a co najważniejsze fotelik ma bazę ( nie trzeba oddzielnie dokupowac) i mało miejsca stelaż po złożeniu zajmuje.
Ucalujcie MalaMi i pozdrowienia dla niejWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 07:52
-
Ja też miałam kupić turystyczne bo mi się do tej pory podoba ale sprzedawca powiedział że dziecko ma w nosie kopalnie przez kurz który osiada na materiale i siatce w lóżeczku
w trzech sklepach to samo mi muwili,ale skoro ktoś dużo podróżuje to faktycznie takie łóżeczko zdaje egzamin
a co do wózka to ja nie szaleje z kasą na niego bo uważam że to troszkę wywalanie pieniędzy w błoto,moja koleżanka kupiła wózek za 2500 zł i pojezdzila nim raptownie 4miesiace i teraz buja się z nim żeby go sprzedać
ja ten co upatrzyłam jest też lekki i ma spacerowke, gondole,fotelik i dodatki
no ale każdy indywidualnie podchodzi do kupna wózka i łóżeczka
Ja jeszcze wczorak kupiłam wanienke z krzeseleczkiem żeby mi było łatwiej myć małąnie leży płasko tylko pochylona
-
Ja nie wiem ale bardzo dobrze prowadzą mi się wózki mojej siostry i przyjaciółki. Jeden to joolz day a drugi teutonia. Lekkie sprawne zwrotne, składają się w sekundę i pięknie wyglądają. Ale zestaw 3 w 1 to okolo 4500zł.
I nie jest to mój wymysł tylko z takim kosztem w sumie już wcześniej się liczyłam bo wiedziałam ile płacą moje dziewczyny.
Wszystko zależy od tego ile kto zaplanował sobie wydać i to ile może przeznaczyć na te zakupy.
Dla mnie abstrakcja jest wydać na wózek 7 8 tysięcy a i takie widziałam.
Oczywiście jeśli znajdę coś tańszego w takim samym standardzie wykonania i funkcjonalności to przepłacać nie bede:) -
Jeśli chodzi o wozek to patrze też pod względem wyglądu i bajerów ale tylko z tego powodu, że tu w Belgii są mega drogie w porównaniu z polską i kupując w Polsce i tak mam taniej.
a potem jak patrzyłam z używanych jakie ceny to te z większą ilością bajerów schodzą szybciej. A pozatym za wozek płaci szwagier i tak już marudzić mi zaczął, że tanio i może droższy bym wzięła bo widział ceny tu. A jak mu na allegro pokazałam jaki to powiedział a spoko fajny chociaż nastawialem się na większy wydatek
-
Dziewczyny w tym tyg mam odstawic luteine i duphaston, boje sie ze bez nich cos zacznie sie dziac:( mialyscie jakies dziwne objawy? Jak czulyscie sie poodstawieniu? Ja z lekow tylko te dwa mialam.
Kciuki Moniaa za dzis jeszcze raz:)
Kmb podziwiam twoj spokoj!Moniaa lubi tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Viki u mnie pod odstawieniu nie działo się nic, było wszystko ok
no ale każdy inaczje przechodzi ciążę i każdy organizm jest inny :-)dufhaston lekarz mi kazał odstawić dopiero w 19 tyg,a luteine jakoś w 14 tyg jak dobrze pamiętam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 08:30
Viki26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMojej siostry wozek kosztował 1500 i byl swietny, 2 w 1 i do tego zwrotny. Ja mieszkam na osiedlu z wertepami i musze miec nie dosc ze lekki to i zwrotny. Stac mnie wydac na wozek i 5 tysi, ale po prostu juz jestem zyciem nauczona ze to co najdrozsze nie jest najlepsze, ale kazdy kupuje jak uwaza. Moja siostre bylo stac na wozek i za 20 tys, ale wybrałysmy taki, ktory mi odpowiadał, na cene nawet nie patrzyłam, a ze sie okazał tani to tym lepiej
justa1234 lubi tę wiadomość