X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viki26 wrote:
    Dziewczyny w tym tyg mam odstawic luteine i duphaston, boje sie ze bez nich cos zacznie sie dziac:( mialyscie jakies dziwne objawy? Jak czulyscie sie poodstawieniu? Ja z lekow tylko te dwa mialam.
    Kciuki Moniaa za dzis jeszcze raz:)
    Kmb podziwiam twoj spokoj!
    ja tez odstawiłam nic sie nie dzieje poki co.

Viki26 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kmb wrote:
    Kurcze teraz się stresować zaczynam przecież mi też powoli będzie odstawial utrogestan :-( a mam bardzo wysoka dawkę
    to moze powoli zmniejszaj i odstaw?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa wrote:
    Nic nie poplątałaś. Wizytuję jutro tuż przed 16. Stres trochę mnie dziś prześladuje ale mam nadzieję że będzie wszystko dobrze.
    Fistaszku a jak tam u Ciebie... dzisiaj o Tobie myślałam czy juz masz może wyniki.
    za wizytke.

Moniaa lubi tę wiadomość

• Viki26 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa dopiero w 19?
    Kmb a dupka i lutka bierzesz?
    Nie wiem czy na wlasna reke nie zbadac sobie tylko pytanie kiedy progesteronu, orientujecie sie?

Ja mam stresa przed dzisiejszym!
    Prosze o kciuki za prenatalne

Lece na spacerek poki nie ma upalu:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 08:51

2014 ISCI1 :( cp 2015 crio :( 05.2015 ISCI2 :) 2017 ISCI3 :( 02.2018 ISCI4 :( 2018 ...?i co teraz?
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak dufhaston dopiero w 19 tygodniu odstawiłam.

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa1234 wrote:
    Tak dufhaston dopiero w 19 tygodniu odstawiłam.

Czuje się biedakiem :-P :-P bo każdy pisze o kolosalnych sumach na wózek a ja wyskoczylam tu z marniutką sumką 1300 zł :-o :-P

• kmb Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    to moze powoli zmniejszaj i odstaw?

Napewno powoli będzie odstawiac kazał ale jakoś nie brałam tego pod uwagę. :-D jakieś takie naturalne mi się już wydaje, że mam brac i nie myślę o tym. :-D

Viki26 lubi tę wiadomość

• kmb Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viki26 wrote:
    Justa dopiero w 19?
    Kmb a dupka i lutka bierzesz?
    Nie wiem czy na wlasna reke nie zbadac sobie tylko pytanie kiedy progesteronu, orientujecie sie?

Ja mam stresa przed dzisiejszym!
    Prosze o kciuki za prenatalne

Lece na spacerek poki nie ma upalu:)

Nie biorę tylko Utrogestan dowcipnie 2 razy dziennie w dawce 2 po 200 mg. Czyli 800 na dobę

• Fistaszek Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, przyszedl wynik Harmony-PRAWIDLOWY :-D

kmb, aszka, Moniaa, wiecznie, Kava, Anko:-), duza, Konwalia, Viki26, Marta1986, mycha28, roletka, Biała, agniesia2569, Madzia82, Agi83 lubią tę wiadomość

34bws65ga0j0xbs5.png
    relgio4pb80c7l0k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fistaszek hurrraaa :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa1234 wrote:
    Czuje się biedakiem :-P :-P bo każdy pisze o kolosalnych sumach na wózek a ja wyskoczylam tu z marniutką sumką 1300 zł :-o :-P
    Justa bez przesady, jak napisałam mnie stac ale i tak nie bede tyle wydawac, ja tez mysle ze sie zamkne w kwocie max 1.800 bo chce kupic 3 w 1. A łózeczko to widziałam fajne w sklepie, tansze od tego co Ty kupiłas i moze sie nawet skusze, bo było stabilne, z szuflada, itd. Jak ktos chce to wydaje i 20 tysiecy, mowie moja siostra jest bogata i dla dziecka tez nie cudowała, a chrzesniak ma juz 10 lat i jakos mu nie ubyło ze nie miał wozka za 10 tysiecy :D

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fistaszku mam nadzieję że dzisiaj jesteś zwiastunem tylko dobrych wieści!!!
    Cieszę się niezmiernie!!
    Viki jak chcesz badać progesteron to na pewno nie może być to jedno badanie a dwa i mniej więcej o tej samej porze. Choć wiadomo że ten cudak ma tendencje skokowe i trudno powiedzieć czy akurat spadł czy może to jego apogeum wartości :)
    Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujące... i za siebie
    No i od rana na dodatek stresuję się też siostrą bo ma rozmowę o pracę... rąk mi dziś chyba zbraknie :P

Viki26 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaaa na pewno siostrze sie powiedzie :) Kciukam.

Moniaa lubi tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    Justa bez przesady, jak napisałam mnie stac ale i tak nie bede tyle wydawac, ja tez mysle ze sie zamkne w kwocie max 1.800 bo chce kupic 3 w 1. A łózeczko to widziałam fajne w sklepie, tansze od tego co Ty kupiłas i moze sie nawet skusze, bo było stabilne, z szuflada, itd. Jak ktos chce to wydaje i 20 tysiecy, mowie moja siostra jest bogata i dla dziecka tez nie cudowała, a chrzesniak ma juz 10 lat i jakos mu nie ubyło ze nie miał wozka za 10 tysiecy :D
    Ja łóżeczko kochana kupiłam za 250 zł i wszystko razem z materacem,poscielą i ochraniaczami,z baldachimem i stelarzem,z przewijakiem wyniosło mnie 700 zł a i do tego jeszcze wanienka z krzesełeczkiem ;-) :-)

aszka lubi tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fistaszek daj znać czy już masz wyniki.

• kmb Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa1234 każda z nas kupi to co jej odpowiada. Według cen które są w Belgii to ja nisko zakreslilam cenę. Mi taki odpowiada bo stelaż jest lekki i mało miejsca zajmuje. Gondola jest spora regulacja leżenia a z dzieckiem jechać 15 godzin to w foteliku nie bardzo. Owszem na krótkie trasy tak. Mój ma i bazę bym sama z fotelikiem się nie meczyla tylko wpinac wszybko. I wszystkie dodatki typu moskitiery na fotelik spacerówka i gondola, folie przeciwdeszczowe itp. Torba jak w każdym w zestawie ( tu oddzielnie to wszystko się kupuje i zamiast cena 700 e to wychodzi 900) więc dla mnie to połowa ceny.

Więcej nie zaczynam tematu. Ale za to luzeczko 200 zł. Więc bez szaleństwa.

aszka lubi tę wiadomość

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa1234 wrote:
    Fistaszek daj znać czy już masz wyniki.

Parę postów wcześniej...

Fistaszek wrote:
    Dziewczyny, przyszedl wynik Harmony-PRAWIDLOWY :-D

Justa dzisiaj Ty chyba jakaś roztargniona...
    Ale w sumie tu dziś się tyle dzieje ze aż ciężko nadrobić :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa1234 wrote:
    Ja łóżeczko kochana kupiłam za 250 zł i wszystko razem z materacem,poscielą i ochraniaczami,z baldachimem i stelarzem,z przewijakiem wyniosło mnie 700 zł a i do tego jeszcze wanienka z krzesełeczkiem ;-) :-)
    no i ładnie :) Dziewczyny na forum polecaja sobie adamex barletta a taki kosztuje chyba w 2 w 1 1350, ja i tak pojde do sklepu bo dla mnie musi byc wazny jak sie w "rece" prowadzi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 09:54

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa, bez przesady. Ja planuje sie zamknac w kwocie max 2 tys za lozeczka i wozek (dla blizniakow). I licze zeby jak najmniej poszlo ;) Takze nie tylko Ty oszczedzasz hehe

Fistaszek, super!!!!!!!!

Kciuki za dzisiejsze wizyty!!!

A ja wczoraj widzialam maluchy. Ulozone jak na lozku pietrowym ;) Maja po 4 cm prawie, a za tydzien prenatalne :)

justa1234, Anko:-), wiecznie, aszka, Konwalia, Viki26, Mała Mi 1, roletka lubią tę wiadomość

• Kava Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 12:54

Viki26 lubi tę wiadomość

lprke6ydr0ivk1mg.png
    o148x1hplm8rceto.png
    [*] - 10.2014
    [*] - 02.2015
    [*] - 04.2017
‹‹ 51 52 53 54 55 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ