Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyViki26 wrote:Dziewczyny w tym tyg mam odstawic luteine i duphaston, boje sie ze bez nich cos zacznie sie dziac:( mialyscie jakies dziwne objawy? Jak czulyscie sie poodstawieniu? Ja z lekow tylko te dwa mialam.
Kciuki Moniaa za dzis jeszcze raz:)
Kmb podziwiam twoj spokoj!Viki26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoniaa wrote:Nic nie poplątałaś. Wizytuję jutro tuż przed 16. Stres trochę mnie dziś prześladuje ale mam nadzieję że będzie wszystko dobrze.
Fistaszku a jak tam u Ciebie... dzisiaj o Tobie myślałam czy juz masz może wyniki.Moniaa lubi tę wiadomość
-
Justa dopiero w 19?
Kmb a dupka i lutka bierzesz?
Nie wiem czy na wlasna reke nie zbadac sobie tylko pytanie kiedy progesteronu, orientujecie sie?
Ja mam stresa przed dzisiejszym!
Prosze o kciuki za prenatalne
Lece na spacerek poki nie ma upalu:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 08:51
2014 ISCI1 cp 2015 crio 05.2015 ISCI2 2017 ISCI3 02.2018 ISCI4 2018 ...?i co teraz? -
Viki26 wrote:Justa dopiero w 19?
Kmb a dupka i lutka bierzesz?
Nie wiem czy na wlasna reke nie zbadac sobie tylko pytanie kiedy progesteronu, orientujecie sie?
Ja mam stresa przed dzisiejszym!
Prosze o kciuki za prenatalne
Lece na spacerek poki nie ma upalu:)
Nie biorę tylko Utrogestan dowcipnie 2 razy dziennie w dawce 2 po 200 mg. Czyli 800 na dobę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjusta1234 wrote:Czuje się biedakiem bo każdy pisze o kolosalnych sumach na wózek a ja wyskoczylam tu z marniutką sumką 1300 zł :-o
-
Fistaszku mam nadzieję że dzisiaj jesteś zwiastunem tylko dobrych wieści!!!
Cieszę się niezmiernie!!
Viki jak chcesz badać progesteron to na pewno nie może być to jedno badanie a dwa i mniej więcej o tej samej porze. Choć wiadomo że ten cudak ma tendencje skokowe i trudno powiedzieć czy akurat spadł czy może to jego apogeum wartości
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujące... i za siebie
No i od rana na dodatek stresuję się też siostrą bo ma rozmowę o pracę... rąk mi dziś chyba zbraknieViki26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Justa bez przesady, jak napisałam mnie stac ale i tak nie bede tyle wydawac, ja tez mysle ze sie zamkne w kwocie max 1.800 bo chce kupic 3 w 1. A łózeczko to widziałam fajne w sklepie, tansze od tego co Ty kupiłas i moze sie nawet skusze, bo było stabilne, z szuflada, itd. Jak ktos chce to wydaje i 20 tysiecy, mowie moja siostra jest bogata i dla dziecka tez nie cudowała, a chrzesniak ma juz 10 lat i jakos mu nie ubyło ze nie miał wozka za 10 tysiecy
aszka lubi tę wiadomość
-
Justa1234 każda z nas kupi to co jej odpowiada. Według cen które są w Belgii to ja nisko zakreslilam cenę. Mi taki odpowiada bo stelaż jest lekki i mało miejsca zajmuje. Gondola jest spora regulacja leżenia a z dzieckiem jechać 15 godzin to w foteliku nie bardzo. Owszem na krótkie trasy tak. Mój ma i bazę bym sama z fotelikiem się nie meczyla tylko wpinac wszybko. I wszystkie dodatki typu moskitiery na fotelik spacerówka i gondola, folie przeciwdeszczowe itp. Torba jak w każdym w zestawie ( tu oddzielnie to wszystko się kupuje i zamiast cena 700 e to wychodzi 900) więc dla mnie to połowa ceny.
Więcej nie zaczynam tematu. Ale za to luzeczko 200 zł. Więc bez szaleństwa.aszka lubi tę wiadomość
-
justa1234 wrote:Fistaszek daj znać czy już masz wyniki.
Parę postów wcześniej...
Fistaszek wrote:Dziewczyny, przyszedl wynik Harmony-PRAWIDLOWY
Justa dzisiaj Ty chyba jakaś roztargniona...
Ale w sumie tu dziś się tyle dzieje ze aż ciężko nadrobić
-
nick nieaktualnyjusta1234 wrote:Ja łóżeczko kochana kupiłam za 250 zł i wszystko razem z materacem,poscielą i ochraniaczami,z baldachimem i stelarzem,z przewijakiem wyniosło mnie 700 zł a i do tego jeszcze wanienka z krzesełeczkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 09:54
-
nick nieaktualnyJusta, bez przesady. Ja planuje sie zamknac w kwocie max 2 tys za lozeczka i wozek (dla blizniakow). I licze zeby jak najmniej poszlo Takze nie tylko Ty oszczedzasz hehe
Fistaszek, super!!!!!!!!
Kciuki za dzisiejsze wizyty!!!
A ja wczoraj widzialam maluchy. Ulozone jak na lozku pietrowym Maja po 4 cm prawie, a za tydzien prenatalnejusta1234, Anko:-), wiecznie, aszka, Konwalia, Viki26, Mała Mi 1, roletka lubią tę wiadomość