Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viki26 wrote:
    Dziewczyny w tym tyg mam odstawic luteine i duphaston, boje sie ze bez nich cos zacznie sie dziac:( mialyscie jakies dziwne objawy? Jak czulyscie sie poodstawieniu? Ja z lekow tylko te dwa mialam.
    Kciuki Moniaa za dzis jeszcze raz:)
    Kmb podziwiam twoj spokoj!
    ja tez odstawiłam nic sie nie dzieje poki co.

Viki26 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kmb wrote:
    Kurcze teraz się stresować zaczynam przecież mi też powoli będzie odstawial utrogestan :-( a mam bardzo wysoka dawkę
    to moze powoli zmniejszaj i odstaw?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa wrote:
    Nic nie poplątałaś. Wizytuję jutro tuż przed 16. Stres trochę mnie dziś prześladuje ale mam nadzieję że będzie wszystko dobrze.
    Fistaszku a jak tam u Ciebie... dzisiaj o Tobie myślałam czy juz masz może wyniki.
    za wizytke.

Moniaa lubi tę wiadomość

• Viki26 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa dopiero w 19?
    Kmb a dupka i lutka bierzesz?
    Nie wiem czy na wlasna reke nie zbadac sobie tylko pytanie kiedy progesteronu, orientujecie sie?

Ja mam stresa przed dzisiejszym!
    Prosze o kciuki za prenatalne

Lece na spacerek poki nie ma upalu:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 08:51

2014 ISCI1 :( cp 2015 crio :( 05.2015 ISCI2 :) 2017 ISCI3 :( 02.2018 ISCI4 :( 2018 ...?i co teraz?
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak dufhaston dopiero w 19 tygodniu odstawiłam.

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa1234 wrote:
    Tak dufhaston dopiero w 19 tygodniu odstawiłam.

Czuje się biedakiem :-P :-P bo każdy pisze o kolosalnych sumach na wózek a ja wyskoczylam tu z marniutką sumką 1300 zł :-o :-P

• kmb Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    to moze powoli zmniejszaj i odstaw?

Napewno powoli będzie odstawiac kazał ale jakoś nie brałam tego pod uwagę. :-D jakieś takie naturalne mi się już wydaje, że mam brac i nie myślę o tym. :-D

Viki26 lubi tę wiadomość

• kmb Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viki26 wrote:
    Justa dopiero w 19?
    Kmb a dupka i lutka bierzesz?
    Nie wiem czy na wlasna reke nie zbadac sobie tylko pytanie kiedy progesteronu, orientujecie sie?

Ja mam stresa przed dzisiejszym!
    Prosze o kciuki za prenatalne

Lece na spacerek poki nie ma upalu:)

Nie biorę tylko Utrogestan dowcipnie 2 razy dziennie w dawce 2 po 200 mg. Czyli 800 na dobę

• Fistaszek Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, przyszedl wynik Harmony-PRAWIDLOWY :-D

kmb, nick nieaktualny, Moniaa, wiecznie, Kava, Anko:-), duza, Konwalia, Viki26, Marta1986, mycha28, roletka, Biała, agniesia2569, Madzia82, Agi83 lubią tę wiadomość

34bws65ga0j0xbs5.png
    relgio4pb80c7l0k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fistaszek hurrraaa :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa1234 wrote:
    Czuje się biedakiem :-P :-P bo każdy pisze o kolosalnych sumach na wózek a ja wyskoczylam tu z marniutką sumką 1300 zł :-o :-P
    Justa bez przesady, jak napisałam mnie stac ale i tak nie bede tyle wydawac, ja tez mysle ze sie zamkne w kwocie max 1.800 bo chce kupic 3 w 1. A łózeczko to widziałam fajne w sklepie, tansze od tego co Ty kupiłas i moze sie nawet skusze, bo było stabilne, z szuflada, itd. Jak ktos chce to wydaje i 20 tysiecy, mowie moja siostra jest bogata i dla dziecka tez nie cudowała, a chrzesniak ma juz 10 lat i jakos mu nie ubyło ze nie miał wozka za 10 tysiecy :D

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fistaszku mam nadzieję że dzisiaj jesteś zwiastunem tylko dobrych wieści!!!
    Cieszę się niezmiernie!!
    Viki jak chcesz badać progesteron to na pewno nie może być to jedno badanie a dwa i mniej więcej o tej samej porze. Choć wiadomo że ten cudak ma tendencje skokowe i trudno powiedzieć czy akurat spadł czy może to jego apogeum wartości :)
    Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujące... i za siebie
    No i od rana na dodatek stresuję się też siostrą bo ma rozmowę o pracę... rąk mi dziś chyba zbraknie :P

Viki26 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaaa na pewno siostrze sie powiedzie :) Kciukam.

Moniaa lubi tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    Justa bez przesady, jak napisałam mnie stac ale i tak nie bede tyle wydawac, ja tez mysle ze sie zamkne w kwocie max 1.800 bo chce kupic 3 w 1. A łózeczko to widziałam fajne w sklepie, tansze od tego co Ty kupiłas i moze sie nawet skusze, bo było stabilne, z szuflada, itd. Jak ktos chce to wydaje i 20 tysiecy, mowie moja siostra jest bogata i dla dziecka tez nie cudowała, a chrzesniak ma juz 10 lat i jakos mu nie ubyło ze nie miał wozka za 10 tysiecy :D
    Ja łóżeczko kochana kupiłam za 250 zł i wszystko razem z materacem,poscielą i ochraniaczami,z baldachimem i stelarzem,z przewijakiem wyniosło mnie 700 zł a i do tego jeszcze wanienka z krzesełeczkiem ;-) :-)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fistaszek daj znać czy już masz wyniki.

• kmb Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa1234 każda z nas kupi to co jej odpowiada. Według cen które są w Belgii to ja nisko zakreslilam cenę. Mi taki odpowiada bo stelaż jest lekki i mało miejsca zajmuje. Gondola jest spora regulacja leżenia a z dzieckiem jechać 15 godzin to w foteliku nie bardzo. Owszem na krótkie trasy tak. Mój ma i bazę bym sama z fotelikiem się nie meczyla tylko wpinac wszybko. I wszystkie dodatki typu moskitiery na fotelik spacerówka i gondola, folie przeciwdeszczowe itp. Torba jak w każdym w zestawie ( tu oddzielnie to wszystko się kupuje i zamiast cena 700 e to wychodzi 900) więc dla mnie to połowa ceny.

Więcej nie zaczynam tematu. Ale za to luzeczko 200 zł. Więc bez szaleństwa.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa1234 wrote:
    Fistaszek daj znać czy już masz wyniki.

Parę postów wcześniej...

Fistaszek wrote:
    Dziewczyny, przyszedl wynik Harmony-PRAWIDLOWY :-D

Justa dzisiaj Ty chyba jakaś roztargniona...
    Ale w sumie tu dziś się tyle dzieje ze aż ciężko nadrobić :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa1234 wrote:
    Ja łóżeczko kochana kupiłam za 250 zł i wszystko razem z materacem,poscielą i ochraniaczami,z baldachimem i stelarzem,z przewijakiem wyniosło mnie 700 zł a i do tego jeszcze wanienka z krzesełeczkiem ;-) :-)
    no i ładnie :) Dziewczyny na forum polecaja sobie adamex barletta a taki kosztuje chyba w 2 w 1 1350, ja i tak pojde do sklepu bo dla mnie musi byc wazny jak sie w "rece" prowadzi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 09:54

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa, bez przesady. Ja planuje sie zamknac w kwocie max 2 tys za lozeczka i wozek (dla blizniakow). I licze zeby jak najmniej poszlo ;) Takze nie tylko Ty oszczedzasz hehe

Fistaszek, super!!!!!!!!

Kciuki za dzisiejsze wizyty!!!

A ja wczoraj widzialam maluchy. Ulozone jak na lozku pietrowym ;) Maja po 4 cm prawie, a za tydzien prenatalne :)

justa1234, Anko:-), wiecznie, nick nieaktualny, Konwalia, Viki26, Mała Mi 1, roletka lubią tę wiadomość

• Kava Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 12:54

Viki26 lubi tę wiadomość

lprke6ydr0ivk1mg.png
    o148x1hplm8rceto.png
    [*] - 10.2014
    [*] - 02.2015
    [*] - 04.2017
‹‹ 51 52 53 54 55 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ