Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kmb, mnie w sumie nic nie męczyło, na początku trochę macica szalała i brałam nospę ale od wizyty serduszkowej już mam spokój. Teraz tylko więcej śpię i szybciej się męczę, forma spadła, ale za to od poniedziałku zabieram się za ćwiczenia, bo dziś jeszcze wielkie obżarstwo u kumpeli na urodzinach:)
Kiedy idziesz czy może już byłaś na prenatalnych? Ja idę w następnym tyg.
Gabi synek śliczny i jaki roześmiany:) przesypiasz nocki?
Justa miłego (kolejnego) urlopowania,coś za dobrze masz;p my mamy zaplanowany wyjazd nad morze w połowie września, oby tylko nie padało, a chłodno może byćjusta1234, GabiK lubią tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Viki26 wrote:Kmb, mnie w sumie nic nie męczyło, na początku trochę macica szalała i brałam nospę ale od wizyty serduszkowej już mam spokój. Teraz tylko więcej śpię i szybciej się męczę, forma spadła, ale za to od poniedziałku zabieram się za ćwiczenia, bo dziś jeszcze wielkie obżarstwo u kumpeli na urodzinach:)
Justa miłego (kolejnego) urlopowania,coś za dobrze masz;p my mamy zaplanowany wyjazd nad morze w połowie września, oby tylko nie padało, a chłodno może być
Ja mam wizytę w środę o 15. będzie długa bo badania i wybór położnej, sali w szpitalu jaka chce po porodzie itp. Ja się już tej wizyty doczekać nie mogę pierwsza u lekarza który już do końca będzie mnie prowadził i poród odbierał
A ja korzystam z wolnego i wybieramy się dziś na zakupy a popołudniu na spacer nad morzem i targ rybny chce odwiedzićWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 11:14
-
nick nieaktualnyKmb ja tez 35+
i tez chuda i własnie mnie tez pobolewa. Ja sie srednio czuje bo przez 1 trym, mocno schudłam i miałam wymioty i mdłosci. Do tej pory mam mdłosci, rzadko ale sa. Do tego mam dosc mocne osłabienie. Mam nadzieje ze to minie moze w 20 tyg, skoro do tej pory nie mineło, chociaz juz sie osłabiło. Widocznie tak moj organizm sobie radzi z tym
Viki, KMB kciukam za badania prenatalne.kmb, Viki26 lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:Kmb ja tez 35+
i tez chuda i własnie mnie tez pobolewa. Ja sie srednio czuje bo przez 1 trym, mocno schudłam i miałam wymioty i mdłosci. Do tej pory mam mdłosci, rzadko ale sa. Do tego mam dosc mocne osłabienie. Mam nadzieje ze to minie moze w 20 tyg, skoro do tej pory nie mineło, chociaz juz sie osłabiło. Widocznie tak moj organizm sobie radzi z tym
Viki, KMB kciukam za badania prenatalne.
Mam nadzieję, że minie Ci szybciej. Ja do 17 niemoglam nic jeść bo mnie mdlilo a od 22 do 2 poranne mdłości tak zwane. Na szczęście ustąpiło rano mogę coś przegryzc i kawa. A już od południa normalnie wyciągam wszystko, głównie ryby i kwaśne. Czasem jeden cukierek to max. Bo mi zaraz niedobrzea ty juz po prenetalnych?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle nam się wątek rozkręcił, bajer!
Witam wszystkie nowe Brzuchatki!!! :*
Roletka, a my wizytę mamy w poniedziałekA później za tydzień od poniedziałku (prenatalne)... Strach ma wielkie oczy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 12:16
-
Kmb ja czuje sie srednio. Nie wymiotowlam ani raz, mdlosci mi przeszly, ale czuje sie bardzo slaba. Nigdzie bym sie sama nie wybrala teraz. Srednio tez sypiam. Mam nadzieje, ze jak juz bede miala pozytywne wyniki badan to odsapne i przejda mi inne dolegliwosci
-
Heloł dziś belly poinformowało mnie ze zaczynam 6miesiac.
22tydzien zaczyna 6m?
Ekstra.
W czwartek dostaliśmy pozwolenie na seks i tu mam pytanie bo martwię się ponieważ dziś po seksie ile razy nie sprawdzałam w dole byłam mokra.
Wystraszylam się ze to może wody:(?!
Czy macie podobnie po seksie? Wytrysk na zewnątrz wiec nie e tym rzecz:/
I niby pozwolenie było ale mój mąż b.duzego siurka i to mnie niepokoi.
Głupia jestem?
Witam nowe Panie:*justa1234, Konwalia lubią tę wiadomość
-
Anko są jakieś paski które pokazują czy dana wydzielina to wody płodowe, jak się niepokoisz to może warto się zaopatrzyć tylko nie wiem jak się nazywają
-
Zwykłe, lakmusowe
Są na Allegro i w aptekach. Ale wg mnie to po prostu podniecenie i organizm produkuje więcej śluzu. Ja jestem mokra praktycznie cały dzień...
Anko:-) lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Viki26 wrote:Kmb, mnie w sumie nic nie męczyło, na początku trochę macica szalała i brałam nospę ale od wizyty serduszkowej już mam spokój. Teraz tylko więcej śpię i szybciej się męczę, forma spadła, ale za to od poniedziałku zabieram się za ćwiczenia, bo dziś jeszcze wielkie obżarstwo u kumpeli na urodzinach:)
Justa miłego (kolejnego) urlopowania,coś za dobrze masz;p my mamy zaplanowany wyjazd nad morze w połowie września, oby tylko nie padało, a chłodno może byćw tym roku jakoś wyszło z tymi wyjazdami
a to dlatego że jestem na zwolnieniu i akurat dziś najdroższy ma wolne i postanowiliśmy wyskoczyć na cały dzień na Mazury
tym bardziej że do Mazur mamy tylko 120km
Viki26 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki ja też wymiękam w te upały
Marze o odrobinie chłodniejszego powietrza..
Dla wyjeżdżających ciężarnych kochane tylko nie kapcie się w jeziorach czy rzekach pytałam o to ginekologa i zabronił kategorycznie można pomoczyć nóżki ochlapać się czy popływać na materacu ale tak żeby nie moczyć miejsc intymnych..
Rozmawiałam z szwagierka wykąpała się i później wdała się infekcja