Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Moniaa wrote:Aszka to będzie 12tc a dokładnie 11+3, więc moze i będzie można zobaczyć pitolka ale on się jedzcze może wchłonąć na tym etapie haha
Raczej chodzi o to że już powoli zbliża się taki bezpieczniejszy czas dla ciąży i raczej dlatego zwlekam z tym suwaczkiem.
Lasencje płeć w 12 13 tygodniu odczytana prawidłowo to tylko traf. Moja lekarka nie chciala nic na tym etapie mówić bo dla niej to był wzgorek płciowy a nie cipcia czy siusiak.
A w szpitalu obstawili ze chłopak. W 18 tygodniu i teraz po 20 tym tygodniu mam potwierdzona dziewczynke.
Wczoraj byłam u swojego szpitalnego lekarza. Powiedział ze jednak się mylił w tym 13 tyg bo małe cipcie są szpiczaste dlatego przypominaja małego siurka.
Wczoraj młoda chowala twarz a pokazywala tylko mała psioszke i przeciek w buleczce wiec jakby nie ma wątpliwości.
Ciesze się bo intuicja od początku mówiła mi ze będę mieć 1 córkę.
Całe życie tak myslalam:-)
A ta opcja z chłopcem bardzo mnie cieszyła ale dziwilam się bardzo ze mam mieć niby synka. U mnie w rodzinie zawsze pierwsze są dziewczynki i tak człowiek się nastawil heh:-)Viki26, Konwalia lubią tę wiadomość
-
Ja też raczej należę do grona szczupaków, przez stymulację i hiperkę schudłam, teraz mam na plusie 3kg, staram się więcej jeść, żeby bobaska podtuczyć
A co do bólu brzucha, to ja przez te 21tc miałam tylko dwa dni bez bólu...a tak to ciągle coś, też to zrzucam na moje gabaryty, bo skoro jest ok, a boli... a teraz doszła rwa kulszowa, dziś ledwo co wstałam, suuuperaszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaszka wrote:a u mnie od poczatku, tyle ze ja wazylam 49 kg.
Ja przed stymulacją ważyłam 46 kg, ciążę rozpoczęłam z 50 kg, teraz jest 57 kg. Podejrzewam, że po porodzie wróci do tych 46 kg
Jestem zmasakrowana. O północy było na dworze 28 stopni... I jak tu przewietrzyć mieszkanie? Od rana się rozpływam. Moją jedyną aktywnością będzie pokrojenie arbuza i zrobienie obiadu... -
nick nieaktualnyDanae to i tak dobry wynik +57
Agniesia tak to jest, moja siostra była ogolnie puszysta i cała ciaze nic, zadnych objawów, nawet jej sie brzuch nie powiekszył bo i tak miała duzy przed, a lekarz na to ze własnie niby dobrze w ciazy. W sumie jej ani dziecku nie zaszkodziło ogolna otyłosc. Biedna połoz sie ta rwa, moze do lekarza sie wybierz? -
aszka wrote:Danae to i tak dobry wynik +57
Agniesia tak to jest, moja siostra była ogolnie puszysta i cała ciaze nic, zadnych objawów, nawet jej sie brzuch nie powiekszył bo i tak miała duzy przed, a lekarz na to ze własnie niby dobrze w ciazy. W sumie jej ani dziecku nie zaszkodziło ogolna otyłosc. Biedna połoz sie ta rwa, moze do lekarza sie wybierz?i tak w taki upał nie zamierzam nic robić, a jak leżakuje i się nie ruszam jest ok.
aszka lubi tę wiadomość
-
No u mnie w 12 14 tyg był siusiak:) według 3 lekarzy w szpitalu a 5 6 tyg później jednak siusiak nie był siusiakiem.
I oczywiście to jest to o czym pisałam.
Nie można w 100% się mylic:)
Jak lekarze określają płeć w 12 13 tyg to połowa z nich trafi a druga nie:)
Proste:)justa1234 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNam lekarka w 16. tygodniu stwierdziła, że nie poda płci, bo wszystko może się zmienić. I poznaliśmy na połówkowym w 20. tygodniu. Najpierw bardzo chciałam chłopca, potem mieliśmy absolutne przekonanie na dziewczynkę, a okazało się że jednak chłopak.
Ja już nie daję rady. Mam 28 stopni w pokoju -
Ja mam 30 stopni w swoim mieszkanku
My na usg w 13 tyg nie usłyszeliśmy jaka płec dopiero w 18 tyg mój gin powiedział że napewno cipusia i na połówkowym potwierdziłpowiedział że siusiola z tego nie będzie nawet mam trzy zdjęcia małej cipulki hihihi
mamusi Kochana cipulka
Aszka podeślij deszczu będę wdzięczna