Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki, ja też nie mam zachcianek, do słodyczy mnie nie ciągnie, więc może synek będzie?
A z ciuszków to póki co kupiłam sobie jeansy z pasem, bo w swoje juz sie nie mieszczę, dobrze że jest ciepło (czasem upalnie) to w sukienkach latam, bo trochę mi sie uwidocznił brzusio:)justa1234 lubi tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Viki... no ja jestem tydzień później niż Ty. No i właśnie jestem taka niby przy kości ale nie pulchna. I powiem szczerze że mam 11 tydzień i brzuch trochę wywala i juz od początku jak się ważyłam przed stymulacja to było 72 a teraz 75. Zapycham się raczej owocami i aż dziwne ze tak szybko mi kilogramy lecą. Az się boje co będzie później.
Viki26 lubi tę wiadomość
-
Monia ja startowalam z wagą 64 kg a obecnie mam 78 kg :-o
ale przed ciazą cwiczylam intensywnie i zbyt szybkie zaprzestanie spowodowało że szybko utylam, ale wierzę że jak urodze to zleca mi te zbędne kilogramy
ogólnie od małego mam problem z wagą,raz tyje a za chwilę chudne
Moniaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja wystartowalam na początku ciąży z 75, raz mialam 76 teraz znowu 75:)
Moniaa teraz jem warzywa, a sokow owocowych i owocow unikam, podobno za duzo cukrow maja. Co z twoimi prenatalymi w koncu?wyslalam maila na priva.
Dziewczyny czy chodzicie na zajecia dla ciezarowek? Wiadomo nie aby schudnac;p tylko by byc w formie?2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dzis poleciałam na IP, miałam mega bole brzucha, a tam wchodze słuchajcie tłumy, babki głownie na KTG ale same przyszły bo z tego upału mowia ze dzieci nie czuja. Rany, ja byłam jedna z pierwszych na usg, to mi zrobili plus badanie palcem i ok. Lekarka mowi ze ja taka chuda to mnie moze niezle brzuch pobolewac. Takze widzicie jak tyjecie to same plusy, ja zawsze bylam szczapa i teraz jestem szczapa i cholera nic nie moge przytyc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 23:02
-
nick nieaktualnyaszka wrote:Ja dzis poleciałam na IP, miałam mega bole brzucha, a tam wchodze słuchajcie tłumy, babki głownie na KTG ale same przyszły bo z tego upału mowia ze dzieci nie czuja. Rany, ja byłam jedna z pierwszych na usg, to mi zrobili plus badanie palcem i ok. Lekarka mowi ze ja taka chuda to mnie moze niezle brzuch pobolewac. Takze widzicie jak tyjecie to same plusy, ja zawsze bylam szczapa i teraz jestem szczapa i cholera nic nie moge przytyc
Też byłam i jestem chuda, ale ja żadnych bólów brzucha nie miałam przez całą ciążę... -
Widzę dziewczyny że z tym tyciem to różnie jest, jedne więcej inne mniej. Ja od początku ciąży jestem 6kg do przodu. Według tego co pokazuje wykres wagi belly to jestem w normie, z tym że tak do 18 tyg byłam w dolnej granicy normy a teraz zbliżyłam się bardziej do środka. Mimo to bardzo się pilnuje. Z reguły zajadam się też owocami-bo na szczęście mam na nie ochotę. Dobrze że nie na słodycze
Viki26 lubi tę wiadomość
Bliźniaki są z nami :* -
Aszka ja z chęcią podzielę się swoimi kilogramami hihihi
Wcale nie trzeba jeść słodyczy żeby utyćpraktycznie nie mam ochoty na słodkie:-) raz na jakiś czas coś zjem słodkiego ale to w rozsądnych ilościach
u mnie zawsze problem był z utrzymaniem tej samej wagi może przez niedoczynność tarczycy,i od małego mam problem z rozstępami i cellulitem
no ale dla mojej Księżniczki jestem w stanie znieść każdą niedoskonałość mojego ciała