Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam kote persa. Siersci sporo, ale my ja regularnie strzyzemy, bo dziewczyna nie cierpi czesania.I nie oddalabym jej. W zachownaiu jest bardzo rozna. Ma jedna PAnia-mnie, ale T etz uwielbia, albo ma go gdzies. Tkai typowy kot
Ja mam 4 dzien czekania na wyniki, oby na poczatku tygodnia byly, bo oszalejeAnko:-) lubi tę wiadomość
-
Minuska, ja tez juz chcialabym miec to za soba i wiedizec, ze maluszki sa zdrowe. Ciaza blizniacza i tak jest ciagle pod obserwacja, to mi wystarczy
Gdzies czytalam, ze dziewczynom przychodzily czasem wyniki po 6 dniach roboczych, wiec czekam od poniedzialku na wyniki.
-
Fistaszek wrote:Minuska, ja tez juz chcialabym miec to za soba i wiedizec, ze maluszki sa zdrowe. Ciaza blizniacza i tak jest ciagle pod obserwacja, to mi wystarczy
Gdzies czytalam, ze dziewczynom przychodzily czasem wyniki po 6 dniach roboczych, wiec czekam od poniedzialku na wyniki.
Może jak wyniki sa ok... to dalej czegoś szukają i szukają i nic im nie wychodzi. Jakby miało być coś złego to raczej szybko by wyszło. A tak może szukają dziury w całym. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fistaszek ciągle trzymam kciuczki za wyniki
A co do zwierzaków to urwalabym łeb nie jednemu dziadowi za znęcanie się nad zwierzętami!! :@ uwielbiam wszystkie zwierzaki i dla mnie powinny być bardziej surowe kary za bestwialstwo wobec zwierząt! :@
Od wczoraj siedzecna olx i oglądam wózkija pierdzielę ile tego jest szok normalnie
z 50 różnych mi się podoba i niwewiem który wybrać
A Zosia dzisiaj kotłuje się w brzuszku że aż cały brzuch faluje i podskakujea momentami mam takie uczucie jakby mi śrubę ktoś wkrecal we flaczki
(wiem dziwnie zabrzmiało)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 13:38
aszka lubi tę wiadomość
-
Co do wozkow to obejrzalam na zywo kilka i niestety te dla bliźniakow bardzo sie od siebie roznia. Jednych nie da sie normalnie prowadzic, botaaaakkiiie dlugie, inne tak ciezkie jak np jeden polski, ze wazy 23kg, a gdzie dzieci???Wiec niby na olx jest sporo, ale jak juz troche wiem co i jak to wiem,ktore z gory odrzucic. Musi sie w drzwiach miescic, w bagazniku, musze go moc uniesc itd Z pojedynczym troche latwiej
-
nick nieaktualnyFistaszek wrote:Co do wozkow to obejrzalam na zywo kilka i niestety te dla bliźniakow bardzo sie od siebie roznia. Jednych nie da sie normalnie prowadzic, botaaaakkiiie dlugie, inne tak ciezkie jak np jeden polski, ze wazy 23kg, a gdzie dzieci???Wiec niby na olx jest sporo, ale jak juz troche wiem co i jak to wiem,ktore z gory odrzucic. Musi sie w drzwiach miescic, w bagazniku, musze go moc uniesc itd Z pojedynczym troche latwiej
-
nick nieaktualny
-
Hop hop jest tam ktoś
coś nam wątek przycichł :-o w biedronce są teraz promocje na pieluchy tetrowe,kołderką z poduszeczką i torby do wózka
wybieram się zobaczyć jakiej jakości to wszystko jest i czy już u mnie w biedrze to wystawili
niewiem o której pójdę bo mam spory kawałek do biedry i boję się tego słońca a będę szła sama bi najdroższy ma teraz drugie zmiany i jestem skazana na samotność :'( :'(
-
nick nieaktualnyjusta1234 wrote:Hop hop jest tam ktoś
coś nam wątek przycichł :-o w biedronce są teraz promocje na pieluchy tetrowe,kołderką z poduszeczką i torby do wózka
wybieram się zobaczyć jakiej jakości to wszystko jest i czy już u mnie w biedrze to wystawili
niewiem o której pójdę bo mam spory kawałek do biedry i boję się tego słońca a będę szła sama bi najdroższy ma teraz drugie zmiany i jestem skazana na samotność :'( :'(
Dzięki za informacjęJa w te upały z domu nie wychodzę, ale zadzwoniłam do siostry żeby spojrzała u siebie, a potem najwyżej zadzwonię do mamy, żeby u siebie spojrzała. Bo akurat przyjeżdżają do nas po drodze na wakacje.
Co do pościeli itp. to ja kupowałam tutaj: https://www.facebook.com/groups/253107951554606/ - mam prawie całą wyprawkę z kotami. Cudo
W ogóle mój maluch waży już 2900. Przystopował na szczęście z rośnięciem, więc nie będzie tak duży jak jeszcze miesiąc temu się wydawałoNiestety następna wizyta u innej lekarki, bo moja jest na urlopie... Może nie dotrwam
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Fajnie ze juz cos kupujecie, ja to nie wiem jaka płec jeszcze, nie mam zadnych przeczuc, ani zachcianek ani na słodkie ani na kwasne. Brzuszek tez mam malutki wiec nic nie wiem poki co.
tylko byłam przekonana na 100% że będzie synuś i intuicja mnie zawiodła
Danae dzięki za info z tś poscielkązerknę jak będę na kopmie bo na telefonie to mi nie idzie