X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • Fistaszek Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam kote persa. Siersci sporo, ale my ja regularnie strzyzemy, bo dziewczyna nie cierpi czesania.I nie oddalabym jej. W zachownaiu jest bardzo rozna. Ma jedna PAnia-mnie, ale T etz uwielbia, albo ma go gdzies. Tkai typowy kot :-)
    Ja mam 4 dzien czekania na wyniki, oby na poczatku tygodnia byly, bo oszaleje

Anko:-) lubi tę wiadomość

34bws65ga0j0xbs5.png
    relgio4pb80c7l0k.png
  • Cynnia Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam kocura rozbójnika, ale nie oddam go za skarby świata. Bede po prostu pilnować. Odkąd jestem w ciąży zrobił sie dla mnie miły:) bedzie dobrze. Kochamy przeciez swoje zwierzaki:)))

aszka lubi tę wiadomość

zem3sg18fbglipi0.png
  • Kava Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 12:52

zai2014, Moniaa, aszka, duza lubią tę wiadomość

lprke6ydr0ivk1mg.png
    o148x1hplm8rceto.png
    [*] - 10.2014
    [*] - 02.2015
    [*] - 04.2017
  • Fistaszek Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minuska, ja tez juz chcialabym miec to za soba i wiedizec, ze maluszki sa zdrowe. Ciaza blizniacza i tak jest ciagle pod obserwacja, to mi wystarczy ;-) Gdzies czytalam, ze dziewczynom przychodzily czasem wyniki po 6 dniach roboczych, wiec czekam od poniedzialku na wyniki.

34bws65ga0j0xbs5.png
    relgio4pb80c7l0k.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fistaszek wrote:
    Minuska, ja tez juz chcialabym miec to za soba i wiedizec, ze maluszki sa zdrowe. Ciaza blizniacza i tak jest ciagle pod obserwacja, to mi wystarczy ;-) Gdzies czytalam, ze dziewczynom przychodzily czasem wyniki po 6 dniach roboczych, wiec czekam od poniedzialku na wyniki.
    Bądz dobrej myśli...
    Może jak wyniki sa ok... to dalej czegoś szukają i szukają i nic im nie wychodzi. Jakby miało być coś złego to raczej szybko by wyszło. A tak może szukają dziury w całym.

• Fistaszek Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest tak, ze te probki leca do Stanow, wiec zanim tam dotra to troche mija. Nie dziwie sie, ze maja czas do 10 dni roboczych

34bws65ga0j0xbs5.png
    relgio4pb80c7l0k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fistaszek na pewno będzie dobrze, innej opcji nie ma. Kciukam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny fajnie ze nie oddajecie kotów, niestety ja nie szanuje ludzi, ktorzy jak dzieci nie maja to biora zwierzaki a pozniej sie pozbywaja. Dla mnie to swinstwo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 13:32

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fistaszek ciągle trzymam kciuczki za wyniki ;-)

A co do zwierzaków to urwalabym łeb nie jednemu dziadowi za znęcanie się nad zwierzętami!! :@ uwielbiam wszystkie zwierzaki i dla mnie powinny być bardziej surowe kary za bestwialstwo wobec zwierząt! :@

Od wczoraj siedzecna olx i oglądam wózki :-P ja pierdzielę ile tego jest szok normalnie :-P z 50 różnych mi się podoba i niwewiem który wybrać :-D

A Zosia dzisiaj kotłuje się w brzuszku że aż cały brzuch faluje i podskakuje :-D a momentami mam takie uczucie jakby mi śrubę ktoś wkrecal we flaczki :-D (wiem dziwnie zabrzmiało) :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 13:38

aszka lubi tę wiadomość

• Kava Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 12:52

Marta1986 lubi tę wiadomość

lprke6ydr0ivk1mg.png
    o148x1hplm8rceto.png
    [*] - 10.2014
    [*] - 02.2015
    [*] - 04.2017
  • Fistaszek Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do wozkow to obejrzalam na zywo kilka i niestety te dla bliźniakow bardzo sie od siebie roznia. Jednych nie da sie normalnie prowadzic, botaaaakkiiie dlugie, inne tak ciezkie jak np jeden polski, ze wazy 23kg, a gdzie dzieci???Wiec niby na olx jest sporo, ale jak juz troche wiem co i jak to wiem,ktore z gory odrzucic. Musi sie w drzwiach miescic, w bagazniku, musze go moc uniesc itd Z pojedynczym troche latwiej

34bws65ga0j0xbs5.png
    relgio4pb80c7l0k.png
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja co do wózka to jestem wybredna :-D ;-) mam koleżanki które mają małe dzieci i już mniej więcej wiem na co zwracać uwagę żeby kupić dobry wózek :-)

• Marta1986 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2017, 22:30

Kava, Moniaa, aszka lubią tę wiadomość

Marta

Moje największe szczęście-synuś <3

1usa3e5eu6pimed4.png

• agniesia2569 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj Martucha, co tam u Was?

ex2be6ydkier3hmw.png
    iv09uay3ce2ufi7w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fistaszek wrote:
    Co do wozkow to obejrzalam na zywo kilka i niestety te dla bliźniakow bardzo sie od siebie roznia. Jednych nie da sie normalnie prowadzic, botaaaakkiiie dlugie, inne tak ciezkie jak np jeden polski, ze wazy 23kg, a gdzie dzieci???Wiec niby na olx jest sporo, ale jak juz troche wiem co i jak to wiem,ktore z gory odrzucic. Musi sie w drzwiach miescic, w bagazniku, musze go moc uniesc itd Z pojedynczym troche latwiej
    o widzisz, szkoda ze wczesniej nie napisalas, dzis widziałam ale rano babke z dziecmi małymi wlasnie bliznikami na dworze. Miała fajny wozek, jeszcze mezowi mowie: patrz ale super wozek ma dla blizniaków, a babeczka taka mikrusia, wiec widac bylo ze wozek lekki i dobrze jej sie prowadził po nierownej sciezce.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta1986 wrote:
    Ah dziękuję w imieniu kocurka :D

No on w pomaganiu to jest bezbłędny :) Zmywam naczynia to on siada na krzesełko i czeka :)
    Dziś go wodą oblałam to nie był zachwycony ;)
    u mnie tak samo :D

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hop hop jest tam ktoś :-D :-D coś nam wątek przycichł :-o w biedronce są teraz promocje na pieluchy tetrowe,kołderką z poduszeczką i torby do wózka ;-) wybieram się zobaczyć jakiej jakości to wszystko jest i czy już u mnie w biedrze to wystawili :-) niewiem o której pójdę bo mam spory kawałek do biedry i boję się tego słońca a będę szła sama bi najdroższy ma teraz drugie zmiany i jestem skazana na samotność :'( :'(

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa1234 wrote:
    Hop hop jest tam ktoś :-D :-D coś nam wątek przycichł :-o w biedronce są teraz promocje na pieluchy tetrowe,kołderką z poduszeczką i torby do wózka ;-) wybieram się zobaczyć jakiej jakości to wszystko jest i czy już u mnie w biedrze to wystawili :-) niewiem o której pójdę bo mam spory kawałek do biedry i boję się tego słońca a będę szła sama bi najdroższy ma teraz drugie zmiany i jestem skazana na samotność :'( :'(

Dzięki za informację :) Ja w te upały z domu nie wychodzę, ale zadzwoniłam do siostry żeby spojrzała u siebie, a potem najwyżej zadzwonię do mamy, żeby u siebie spojrzała. Bo akurat przyjeżdżają do nas po drodze na wakacje.

Co do pościeli itp. to ja kupowałam tutaj: https://www.facebook.com/groups/253107951554606/ - mam prawie całą wyprawkę z kotami. Cudo :)

W ogóle mój maluch waży już 2900. Przystopował na szczęście z rośnięciem, więc nie będzie tak duży jak jeszcze miesiąc temu się wydawało :) Niestety następna wizyta u innej lekarki, bo moja jest na urlopie... Może nie dotrwam :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie ze juz cos kupujecie, ja to nie wiem jaka płec jeszcze, nie mam zadnych przeczuc, ani zachcianek ani na słodkie ani na kwasne. Brzuszek tez mam malutki wiec nic nie wiem poki co.

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    Fajnie ze juz cos kupujecie, ja to nie wiem jaka płec jeszcze, nie mam zadnych przeczuc, ani zachcianek ani na słodkie ani na kwasne. Brzuszek tez mam malutki wiec nic nie wiem poki co.
    Kochana powiem Ci ze ja zachcianek to nie miałam rzadnych :-P tylko byłam przekonana na 100% że będzie synuś i intuicja mnie zawiodła :-P :-D

Danae dzięki za info z tś poscielką :-D zerknę jak będę na kopmie bo na telefonie to mi nie idzie :-P

‹‹ 42 43 44 45 46 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ