Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnko:-) wrote:Jutro podeślę teraz wzięłam nospe i magnez bo dół brzucha rozbolal.
Dawno tak nie miałam. Ból i ciężkośc na samym środku podbrzusza. Az się wystraszylam.
Justa i dziewczęta miewacie tak:/?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 11:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDanae wrote:Ja mam mały brzuszek jak na 9. miesiąc. Chociaż trochę mi wyskoczył w środę jak dzieć się rozpychał cały dzień...
Dzisiaj morfologia i mocz, jutro wizyta. Ciekawe ile moja paskuda będzie ważyć. Ostatnio było prawie 2300... -
Też się zgodzę że wielkość brzuszka zależy od budowy ciała
ja też ostatnio spotkałam kobitke która była już do porodu a brzusio miała malutki
Jejku jaki upał masakra (#) a ja będę siedziała sama w chałupie bo mój nakdrozszy cały tydzień ma druga zmianęi nawet nie mam jak jechać nad wodę
dopiero 15sierpnia jedziemy na cały dzień na kochane mazury
Miłego dzionka kobietki -
hej kobietki,justa ale ladny brzusio,ja mam bardzo podobny,jutro 28 sie zaczyna,w tym tygodniu mam "tydzien ze sluzba zdrowia "
jutro polozna,sroda,pobieranie krwi,czwartek szczepionka antiD,piatek usg i lekarza,troche sie nalatam,bo wszystko w innym miejscu.bardzo czekam na to usg,lekarza ma dac zezwolenie na lot do Polski w sobote,o ile wszystko bedzie w porzadku,od poczatku mam nisko lozysko,zobaczymy czy sie przesunelo,wczoraj weszlam na strone Ryanair i doczytalam ze musze miec wydrukowane pozwolenie na lot od lekarza jesli jest ciaza powyzej 28 tyg,wiec w piatek musze je zabrac,trzymajcie kciuki,zeby to lozysko bylo przesuniete,bo niechce miec CC,boje sie tego strasznie.zerknelam tez na prognozy na przyszly tydzien w Polsce i ooomg!troche sie tego boje,jak w Anglii kilka tyg temu bylo 26 stopni to ciezko mi bylo oddychac,a na sobote we Wroclawiu zapowiadaja 38!jak to bedzie naprawde,zobaczymy,pozdrowionka,teraz ide zrobic sobie manicure i pedicure a co tam,niech sie ktos mna w koncu zajmie
aszka, Moniaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsiaPoli wrote:hej kobietki,justa ale ladny brzusio,ja mam bardzo podobny,jutro 28 sie zaczyna,w tym tygodniu mam "tydzien ze sluzba zdrowia "
jutro polozna,sroda,pobieranie krwi,czwartek szczepionka antiD,piatek usg i lekarza,troche sie nalatam,bo wszystko w innym miejscu.bardzo czekam na to usg,lekarza ma dac zezwolenie na lot do Polski w sobote,o ile wszystko bedzie w porzadku,od poczatku mam nisko lozysko,zobaczymy czy sie przesunelo,wczoraj weszlam na strone Ryanair i doczytalam ze musze miec wydrukowane pozwolenie na lot od lekarza jesli jest ciaza powyzej 28 tyg,wiec w piatek musze je zabrac,trzymajcie kciuki,zeby to lozysko bylo przesuniete,bo niechce miec CC,boje sie tego strasznie.zerknelam tez na prognozy na przyszly tydzien w Polsce i ooomg!troche sie tego boje,jak w Anglii kilka tyg temu bylo 26 stopni to ciezko mi bylo oddychac,a na sobote we Wroclawiu zapowiadaja 38!jak to bedzie naprawde,zobaczymy,pozdrowionka,teraz ide zrobic sobie manicure i pedicure a co tam,niech sie ktos mna w koncu zajmie
Powodzenia na wizytach.
We Wrocławiu nie ma niestety czym oddychać -
Tak Wrocław tragedia.
Danae znasz może miejsca nie daleko wroclawia z czystą wodą gdzie można się schłodzić. Myślę czy na kamieniolomy ZA Sobótka Nie Skoczyć W Sobotę Bo umieram.
Dziś nawet zwymiotowalam a to dopiero 5 raz w ciazy wiec nie mam tendencji a jednak pogoda mnie dobila. Godzina poza domem dziś to maks.
Nie byłam w magnolii wybacz bo zakochałam się w sobotę w meblach i organizujemy większy remont niż to miało byc:)
Trzeba się bardziej przygotować.
Mam pytanie choć napisałam juz do Justyny na priv....pamiętasz jak kolo 20 22tyg było u ciebie z ruchami?
Widzisz martwię się bo od rana nie czulam nic a wczoraj pięknie mnie dzidzia kopala!
Pierwszy raz mogłam nazwać to kopaniem a nie smyraniem....a teraz się nirpokoje:( -
nick nieaktualnyMiejsc nad wodą nie znam. Teraz jestem uziemiona od czerwca, więc w ogóle się tym nie interesuję.
Co do ruchów to ja ich od początku bardzo mało czuję, bo mam duże łożysko z przodu. Jak już zaczął się ruszać to pykał mnie koło 13-14 i potem wieczorem. Więcej nic. Jedynie kiedy źle się czułam albo byłam zdenerwowana to szalał. Bo jedzenie też na niego nie działa żadne...Anko:-) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
chyba jednak Wam zazdroszcze tych upałów,jeszcze tylko kilka dni...oby
tu dzis pizga,pada i jest az 11 stopni,wrocilam wlasnie z piesem i brrr w chalupie tez zimno.Widze ze jest Was tu kilka z Wrocka,macie jakis sprawdzony gabinet usg ,chcialabym zrobic za tydzien w pon,lub wtorek usg 3d lub 4d,ale zalezy mi na dobrej jakosci,a nie zeby wszystko bylo zamazane i niewyrazne,mozecie cos polecic?
-
nick nieaktualnyMadzia82 wrote:U mnie też straszne upały. A ja dziś na 13-tą mam wizyte. Chyba się rozpłynę w drodze do lekarza.
Łączę się w bóluJa mam o 13:50 wizytę...
W ogóle zaczęły mi się jakieś skurcze. Króciutkie i kilka w ciągu dnia, więc to jeszcze nie to. Zresztą jeszcze tydzień muszę wytrzymać przynajmniej, bo wtedy spowrotem otwierają u nas porodówkę i będzie odrobinę mniejszy tłok... -
nick nieaktualnyAsiaPoli wrote:chyba jednak Wam zazdroszcze tych upałów,jeszcze tylko kilka dni...oby
tu dzis pizga,pada i jest az 11 stopni,wrocilam wlasnie z piesem i brrr w chalupie tez zimno.Widze ze jest Was tu kilka z Wrocka,macie jakis sprawdzony gabinet usg ,chcialabym zrobic za tydzien w pon,lub wtorek usg 3d lub 4d,ale zalezy mi na dobrej jakosci,a nie zeby wszystko bylo zamazane i niewyrazne,mozecie cos polecic?
Możemy się zamienićChętnie przyjmę paskudną pogodę
Co do gabinetu nie pomogę, bo nie miałam takiego USG. Polecam grupę na fb Halo gdzie rodzic - Wroclaw - tam na pewno przewijały się takie pytania.AsiaPoli lubi tę wiadomość
-
Oj upał dziś straszliwy
poszłam bym popływać na plażę ale nie mam z kim
a sama się nie wybiorę bo jest spory kawałek do plaży i w razie omdlenia to nawet nie miał by mi kto pomoc
także pozostaje mi leżenie i się nudzenie
Anko ja też mam łożysko trochę na przedniej ścianie i właśnie może to powodować że słabo czujemyu mnie dziś mała siupie co i nie raz
A powiedzcie mi kobietki kiedy robić najlepiej usg 3dlub4d żeby był efekt fajny -
A moja dziś ma lepszy dzień bo często puka!
Zdecydowanie ma tryb dzień na dzien:)
Ciekawa jestem kiedy mój pies który tuli się pod brzuchem poczuje jej obecność.
Niby bzdura ale bardzo bym chciała aby i kot i pies dobrze zaakceptwaly dziecko.
Wiadomo że psu ufam bo jest madrutkim mimo że małym pieskiem. Kot natomiast mocniej na mnie uważa....kiedyś biegała po mnie gdy leżałam na kanapie odbijala się wręcz od brzucha - teraz mija mnie łukiem i kładzie się na oparciu kanapy tylko na mnie spoglądając.
Brałam pod uwagę oddanie kotki do teściów, ale sama nie wiem co zrobić. Przyglądam się temu duetowi i nie chce ich skrzywdzić. Do kota nie czuje takiego przywiązania jak do psa ale mimo wszystko to dobra przytulasna kotka. Ehhhh pomyślcie ze jestem nienormalna ale sierść i niemowle oraz takie zaufanie kotu który dla mnie ma dzika naturę - nie wiem co robić. Macie zwierzęta?
Dodam tyle ze mamy mieszkanie wiec kot nie jest na tyle wygodny by wychodzić na kilka h na dwór.
Justys pewnie o to chodzi. Jak dziecko leży plecami i kopie w nasz głąb to nie ma szans czuc.
Nagrania z usg mam dwa. Pani doktor włącza 2d i co chwilę na 4d. Taka pamiątka. Jakość dobra ale mała jeszcze nie jest pięknym niemowlakiem jakim będzie w 30tyg. Także teraz wstrzymać się ze swoją rozrzutnoscia i z 8 tyg poczekam do kolejnego filmiku:-)