Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny mało mnie ostatnio ale mam awarię internetu, siostrzeniec wytrzaskał mi całe 50gb transferu jak był przez tydzień i czekam do 12.-8 na nowy
Fistaszek wpadam z kciukami dla maluchów &&&&&&&&&
u mnie bez zmian, gdyby ciągły głód nie wiedziałabym że w ciąży jestem
kciukam też za najbliższe wizyty &&ja mam wizytę we wtorek
-
Też jestem szczupła i od początku ciąży mam bóle brzucha. Chyba musi się własnie wszystko porozciągać. U mnie niby było lepiej a sie okazało, że własnie znowu niezbyt ciekawie i muszę nadal leżeć, w ten gorąc to straszne. Jestem po badaniach prenatalnych i wszystko dobrze, a się denerwowałam bo już mam 35+.
Kava lubi tę wiadomość
-
Ale się dziś rozpisałyście :p
Witam nowe koleżanki.
Fistaszek kciuki ciągle są &&&&&&
Ja czekam na prenatalne jeszcze kilka dni, nic nie czytam jakie normy itp bo oszaleję, idę z zerową wiedzą.2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki chcialam tylko powiedziec,ze CUDNIE WAS TU WIDZIEC
Glupia sprawa,ale az mi lzy w oczach stanely jak zobaczylam ile Was tu juz jest. Caluje z calego serca wszystkie brzusie i wachluje lapkami,zeby Wam upaly nie doskwieraly tak bardzoKava, Madzia82, Moniaa, agniesia2569, zai2014, justa1234, Viki26, Marta1986, aszka, kmb, duza, Konwalia lubią tę wiadomość
-
basiurka wrote:Też jestem szczupła i od początku ciąży mam bóle brzucha. Chyba musi się własnie wszystko porozciągać. U mnie niby było lepiej a sie okazało, że własnie znowu niezbyt ciekawie i muszę nadal leżeć, w ten gorąc to straszne. Jestem po badaniach prenatalnych i wszystko dobrze, a się denerwowałam bo już mam 35+.
Ja tez 35+ i moje bmi to 18 teraz pewnie mniej bo mi 4 kg. Ubyłoteż myślę, że te bóle muszą być bo dzidzia miejsce sobie robi więc nie jesteś sama
aszka lubi tę wiadomość
-
No wlasnie tak sobie Was podczytuje czasem i wzielo mnie na wpis,bo jutro rowno rok mija od naszej punkcji,a tu juz Kubus prawie 4mce. Tak szybko to zlecialo.
Kubus super,zdrowy,kochany i wlasnie spi obokhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d3a3f1b8759.jpg
Pozdrawiamy Wszystkie E-ciocie
Zyczymy,zeby szybko tulily swoje Skarby do serca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 23:11
justa1234, Viki26, aszka, Moniaa, Marta1986, zai2014, Konwalia, Madzia82 lubią tę wiadomość
-
Fistaszek trzymam kciuki za wynik ☺
A kobietkom które mają w najbliższym czasie wizyty życzę powodzonka ☺
A ja jutro z samego rańca ruszam na Mazury ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 23:13
Viki26, aszka, Moniaa lubią tę wiadomość