Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
ojejku wrote:Anatolka, jeszcze raz dziękuje za pomoc. Rzeczywiscie to Czerwiński przyjmuje tam najwięcej chyba, ale opinie o niej czytałam kiepskie i cięzko mi się na nią zdecydować. Zadzwonię tam dziś znowu z prosbą o przedyktowane grafików, bo niestety na stronie nie mają, a musze już na 1 wizytę iść zdecydowana na konkretnego lekarza.
Całkiem ostatnio u nas na forum opinie się poprawiły. Ja się z nią spotkalam w windzie niedawno i też zamienilam z nią kilka miłych słówchyba przeszła metamorfozę
Możesz celowac w czwartkowe popołudnie i rozpisanie protokołu przed Dra M. Kto będzie później kontrolował rośniecie jajek to już ma mniejsze znaczenie
Możesz poprosić też o przesłanie mailem wzoru umowy albo regulaminu programu, żeby się z nim zapoznać przed wizytą. Mnie regulamin 2+1 spokojnie wysłali.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 08:43
ojejku, mia6 lubią tę wiadomość
-
Anatolka, dobrze, że Pani Dr czyta opinie i coś się zmienia.
Zawsze to coś
A co do sterydów, to też myślałam, że one działają już cały czas po podaniu a nie tylko te 2 tyg. Człowiek całe życie się uczy i głupi umrze -
Kava wrote:Anatolka, dobrze, że Pani Dr czyta opinie i coś się zmienia.
Zawsze to coś
A co do sterydów, to też myślałam, że one działają już cały czas po podaniu a nie tylko te 2 tyg. Człowiek całe życie się uczy i głupi umrze
O opiniach powiedziała Lenuś na wizycie niedawno, więc to 100% pewne info...
Kava lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZapisałam sie do Mercika, wypada że bedzie to 2dc, nie potrafią mi powiedzieć czy można zrobić 2+1 dla kobiet z obniżoną rezerwą, a to by mi chyba dało psychiczny spokój... podejrzewam, ze ten dla niskiego amh jest wzbogacony o coś, czego nie mają podstawowe, wiec może uda się 2+1 + dodatkowa opłata za opcje niskiego amh. No zobaczymy, jeszcze raz dzięki
nie brałam wcale Katowic pod uwagę, nawet nie pomyślałam
-
ojejku wrote:Zapisałam sie do Mercika, wypada że bedzie to 2dc, nie potrafią mi powiedzieć czy można zrobić 2+1 dla kobiet z obniżoną rezerwą, a to by mi chyba dało psychiczny spokój... podejrzewam, ze ten dla niskiego amh jest wzbogacony o coś, czego nie mają podstawowe, wiec może uda się 2+1 + dodatkowa opłata za opcje niskiego amh. No zobaczymy, jeszcze raz dzięki
nie brałam wcale Katowic pod uwagę, nawet nie pomyślałam
To jest jakaś szansa, że zaczniesz już wtedy z grubej rurynawet nie będziesz miała czasu na denerwowanie się
ojejku lubi tę wiadomość
-
Anatolka mojej koleżance, która miała za dużo wód plodowych lekarz zalecił mniej picia. Wynikałoby z tego, że ilość wód zależy od ilosci wypijanego płynu. Ale jak się coś dowiesz więcej to daj znać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 09:44
-
Tak ilość wód zależy od płynów, powinno się wypijac w ciąży conajmniej 2 litry, więc muszę cały czas być z butlą. Ale pani dr powiedziała ze mogą się podnieść a wcale nie muszą byleby nie malały.
Co do jedzenia to śniadania są ok ale obiady to co drugi dzień jest w miarę jadalny, dziś akurat wypada ten kiepski ☺Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - NadiaMój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
nick nieaktualnyAnatolka, mam jeszcze jedno pytanie. W programie 2+1 - czy jeśli po piwrwszej próbie nie uda się, a zostaną zarodki nadajace się do podania, to w tym wypadku w ramach pierwszego cyklu można je wykorzystać? Czy od razu rozpoczynaja drugą próbę? Wiem, wszystkiego dowiem się na miesjcu, poprosze ich o wysłanie regulaminu i wzoru umowy na 2+1.
-
Eliz wrote:Tak ilość wód zależy od płynów, powinno się wypijac w ciąży conajmniej 2 litry, więc muszę cały czas być z butlą. Ale pani dr powiedziała ze mogą się podnieść a wcale nie muszą byleby nie malały.
Co do jedzenia to śniadania są ok ale obiady to co drugi dzień jest w miarę jadalny, dziś akurat wypada ten kiepski ☺
Tak mi się właśnie wydawało na logikę. To pij i lez grzeczniecel jest szczytny
-
Ja już po badaniach genetycznych. Dzidzia ma 5,5cm serduszko bije 167 ud/min, przezierność karku w górnej granicy normy 2,2 mm ale całe badanie wyszło super. Ryzyko bardzo bardzo niskie. Jestem prze szczęśliwa że dzidzia zdrowa. Na 90% bedzie dziewczynka.
ojejku, Neo84, Anatolka, mia6, Kava, pragnaca dzidziusia, renieczka, Anuszka, Inska, Viki26, _cherryLady, agulas lubią tę wiadomość
-
Witam, chcialam dolaczyc do was, jestem dopiero na samym poczatku ciazy, mam nadzieje , ze wszystko dobrze sie ulozy 13.04 mam 1 usg moze juz wowczas lekarz mi powie czy mam jedno szczescie czy podwojne
Anatolka, Kava, pragnaca dzidziusia, vella, renieczka, Konwalia, Anuszka, ojejku, mia6, Inska, Viki26, _cherryLady, agulas, Moniaa lubią tę wiadomość
-
Konwalia wrote:Anatolka mojej koleżance, która miała za dużo wód plodowych lekarz zalecił mniej picia. Wynikałoby z tego, że ilość wód zależy od ilosci wypijanego płynu. Ale jak się coś dowiesz więcej to daj znać09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI -
nick nieaktualny
-
Witam , ja dzis dostrzeglam , ze zaczynaja mi sie zmienne nastroje. Niby wszystko ok , ale mnie wkurzaja male rzeczy i potrafia mnie do placzu doprowadzic , 10 min pozniej juz wszystko znow jest ok . Tez tak mialyscie? Dlugo to jeszcze potrwa
Dziekuje za gratulacje , mile komentarze i za polubienie mojego wpisu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 10:43
-
Iva79 wrote:Witam , ja dzis dostrzeglam , ze zaczynaja mi sie zmienne nastroje. Niby wszystko ok , ale mnie wkurzaja male rzeczy i potrafia mnie do placzu doprowadzic , 10 min pozniej juz wszystko znow jest ok . Tez tak mialyscie? Dlugo to jeszcze potrwa
Dziekuje za gratulacje , mile komentarze i za polubienie mojego wpisu
Ja chyba tak nie miałam. Tzn wszystko mnie wzrusza i tak jest caaaały czas.Iva79 lubi tę wiadomość