Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
justa183 wrote:Może to już tak będzie, że jak jedne będą na wylocie to zapłodnią się następne
byłaś na tą ewentualność przygotowana?
-
ComeToMeBaby wrote:Ale to ja widzę z twojej stopki, że miałaś transfer dwóch zarodków. Brałaś pod uwagę, że mogą się jeszcze podzielić?
byłaś na tą ewentualność przygotowana?
No co ty? Oczywiście, że nie brałam tego pod uwagęDopiero w 8 tc na kolejnym już usg pokazał się 3 bąbelek
2 tygodnie wcześniej biły pięknie 2 serduszka
-
O kurka
to niezła niespodzianka.
Hyhy ja się nie zdecydowałam na dwa zarodki właśnie ze względu na możliwość takich niespodzianek. Nawet z dwoma byłoby mi ciężko a co dopiero z trzema. Ja bym tego nie ogarnęła więc szacunpowodzenia!
-
No wiesz, ja zawsze marzyłam o bliźniakach. U mnie w rodzinie są z pokolenia na pokolenie
ale takiej niespodzianki to się nie spodziewałam. 2 dni dochodziłam do siebie zanim zaczęłam się cieszyć
Iva79, ComeToMeBaby, Viki26, agulas, szałwia lubią tę wiadomość
-
Justa183 z pokolenia na pokolenie. Czyli mimo wszystko genetyka zrobiła swoje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 16:57
Konwalia, agulas lubią tę wiadomość
09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI -
Konwalia wrote:Viki26 jak u Ciebie? Po dobie już mleczko nie szkodzilo?
Aaaa jak to jest z piciem slabej kawy? Tak choc raz na tydzien bym sie napila:)Anatolka lubi tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Konwalia tak dajemy espu,tj sab simplex, bo na szczescie co kilka dni maly ma gorszy dzien. Jeszcze pol mca i skonczy 3mce, mam nadzieje ze jak to mowia po 3mcu takie problemy w koncu sie skoncza.
A kiedy u Lilci sie skonczyly?2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Viki26 wrote:Konwalia, na nastepny dzien juz bylo ok. Tak ogolnie to kolki juz przechodza a sa problemy z puszczaniem baczkow:( macie jakis sposob?
Aaaa jak to jest z piciem slabej kawy? Tak choc raz na tydzien bym sie napila:)
Ja kawę pije codziennie od około 2 miesiaca zycia Synka. Najpierw była mega słaba a teraz z 2 łyzeczek ale rozpuszczalna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2016, 18:43
Viki26 lubi tę wiadomość
-
Witam, można dołączyć?
Wczoraj się dowiedziałam że się udałoNa razie nie wierzę i bardzo się martwię czy będzie wszystko dobrze. W pon powtarzam jeszcze raz bete po 48h. Dziś po 24h był przyrost prawie 200% więc liczę że to dobrze wróży
justa183, vella, Viki26, Konwalia, Anatolka, Neo84, mia6, szałwia, monia2015, renieczka, ComeToMeBaby, pabelka88, Junioer lubią tę wiadomość
-
Viki26 wrote:Konwalia tak dajemy espu,tj sab simplex, bo na szczescie co kilka dni maly ma gorszy dzien. Jeszcze pol mca i skonczy 3mce, mam nadzieje ze jak to mowia po 3mcu takie problemy w koncu sie skoncza.
A kiedy u Lilci sie skonczyly?
Viki26 u Lilci na przełomie 3 i 4 miesiąca skończyły się problemy brzuszkowe. A na te pryki probówałaś może okłady z termoforu? Ja co prawda ich nie stosowałam - u mnie wystarczył espumisan, ale może warto to spróbować? -
Justa183 gratulacje wielkie, niezła niespodzianka
Dziewczyny, jak się w ogóle ma Pragnąca?
Vioris witaj, trzymam kciuki za przyrost!
Co tu cisza taka, co u Was dziewczyny?
Ja mam prawie spakowaną torbę na porodówkę, walczę z wajrusem jakimś od tygodnia i czeskim ZUSem i piękne słońce poza tym
Poza tym słabo śpię i Gwiazda mnie przed 7 budzi kopniakami w żebra -
Konwalia wrote:Viki26 u Lilci na przełomie 3 i 4 miesiąca skończyły się problemy brzuszkowe. A na te pryki probówałaś może okłady z termoforu? Ja co prawda ich nie stosowałam - u mnie wystarczył espumisan, ale może warto to spróbować?
Konwalia lubi tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Zapomniałam podzielić się info po piątkowej wizycie u gina... moje szczęście ma 1 cm i serduszko bije 142/min
Iva79, renieczka, szałwia, Konwalia, mia6, ComeToMeBaby, vioris, aszka, aszka, pabelka88, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Witam,
U mnie jak na razie wszystko dobrze, czuje sie duzo lepiej niz na poczatku ciazy, ciagle sie mecze tzn. potrzebuje drzemki w ciagu dnia. Wrazliwosc na zapachy wciaz mam, do tego wrazliwe piersi i od czasu do czasu pobolewanie lekkie w podbrzuszu . Zapoznalam sie z duza iloscia informacji na necie i z ksiazke o ciazy i przyznam,ze juz troche przyzwyczailam sie do mojego odmiennego stanu
Czekam z niecierpliwoscia, az zacznie mi sie wypuklac brzuszek
W czwartek mam USG, mam nadzieje, ze bedzie wszystko dobrze, moze dowiem sie kiedy bede miala badania pranetalne. Chcialabym juz byc po nich
Dzis oddalam krew na TSH i zelazo.
To tyle co u mnie.
Szalwia - masz super pobudke, tak przynajmniej mi sie teraz wydajeWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2016, 17:37
renieczka, szałwia, ComeToMeBaby, aszka lubią tę wiadomość
-
Monia gratuluję serducha
Iva to nieźle już wszystko ogarnęłaś. Powodzenia na czwartkowych badaniachNie wiem czy pobudka taka super... Chciałoby Ci się wstawać codziennie przed 7?
Ale dzisiaj pierwszy raz od dawna spałam do 10, chociaż w nocy słabo. Jak się obudziłam i zobaczyłam która godzina, to wpadłam w panikę, że maluchowi coś się stało i uspokoiłam się dopiero, jak się zaktywizował
Iva79, monia2015, aszka lubią tę wiadomość