Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
asia-m-b wrote:Hej dziewczyny
Cieszę się, że Was znalazłam! Witam się
My jutro zaczynamy 9 tydzień, nudności męczą mnie praktycznie od 5tc w 7/8 tc była MASAKRA nie byłam w stanie wyjść z domu, teraz jest znośnie ale nadal je czuję. Od czasu do czasu pojawi się dzień bez mdłości i wtedy jest święto
14 lipca mamy prenatalne (ja mam 38lat) nie powiem, ze się nie stresuję, ale mąż mnie bardzo pozytywnie nastawia!
Imbifemtylko w wersji rozcienczonej
-
Anatolka wrote:Imbifem
tylko w wersji rozcienczonej
serio?? Jezu Anatolka czemu ja Cię wcześniej nie zapytałamAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Anatolka wrote:Możesz zajrzeć do pamiętnika Magdy. Ma wczesniaczka i dlatego jest taka maleńka
ale dzielna
Madziu, wiele przeszłaś, podziwiam Twoja siłe i gratuluje dzieci:)ojejku lubi tę wiadomość
31.05.2016 transfer trzydniowych 8A i 8B:) 9dpt 82,4 ; 11dpt 197,7 14dpt 573,8 16dpt 1327 23dpt 19667,729dpt-jest serduszko;)
[*][*][*][*]
Wymarzone dziecko2014
-
Madzia dzięki
Ja też nie wiem kiedy to minęło, niedawno jeszcze nie wierzyłam, że zajdę, a teraz dostaje takie kopniaki, że odpadamI kiedy Ala tak wyrosła? Ten czas zapierdziela
Anatolka, jeśli miałaś na myśli seks, to już wypróbowaliśmyCo do rozmiaru 56, mam nadzieję, że nasze dziecię w ogóle się w niego zmieści
-
asia-m-b wrote:serio?? Jezu Anatolka czemu ja Cię wcześniej nie zapytałam
https://www.doz.pl/apteka/p56359-Mamarin_mamma_tabletki_30_szt
To brałam poza domem, jak nie mogłam pić Imbifemu. Imbifem mi pomagał pod warunkiem, że faktycznie piłam tyle razy ile zalecają na opakowaniu. -
Witam Was moje drogie troszke Was poczytałam i łezka w oku sie zakręciła pierwsza beta pierwsze usg ach piekne chwile i musze powiedziec ze czas szybko leci jestesmy w 35 tyg synek wazy juz 2100 a moze i wiecej
józefka, Konwalia, Evelle, Pola7 lubią tę wiadomość
-
Anatolka wrote:Sex, schody, spacer, sprzątanie
Rozwaliłaś mnieDobrze że wszystko mam pod ręką w razie W
A pytanie do pań ciężarnych też wam tak dokucza pragnienie ? Ja od wczoraj jedną stroną wlewam a drugą wylewam i tylko pić pić i pić ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 17:40
-
ja niestety się zmuszam żeby chociaż 1,5 litra wypić
wiem, ze to bardzo ważne, ale nie odczuwam pragnienia...
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
przyznam się, że nie wchodziłam na wątek od jakiegoś czasu, ale cieszę się, ze tyle nowo-zafasolkowanych osób
gratuluje i niech maleństwa zdrowo rosną.
Nasza córka ma niespełna 3 miesiące a ja już powoli zaczynam mysleć o kolejnym dziecku. czy się uda? kiedy?. cały czas mam z tyłu głowy ból hiperstymulacji...i jakoś tak trochę się boję kolejnego in vitro. ale dla dzieci jestem w stanie dużo znieść... więc na pewno podejdę... jak będzie trzeba.
Moj mały żuczek wynagrodził mi wszystkie trudnyjest taka grzeczniutka. czasami jakbym nie miała dziecka
Kocham ja nad życie i każdej z Was życzę takiego małego-wielkiego cudu
powodzenia na wizytach serduszkowych i prenatalnych :*
Anuszka, józefka, szałwia, ComeToMeBaby, Viki26, arlenka, Pola7, Sanna, Milkowiec lubią tę wiadomość
-
Szałwia dzięki za polecenie oleju kokosowego. Ja kiedyś kiedyś jak jeszcze w ciąży nie byłam się nim smarowałam, ale nie byłam jakos bardzo zachwycona bo skora dalej była sucha, ale być może w rozstępach się sprawdzi.
Teraz stosuje oliwkę dla dzieci z ziaji i tez mam wrazenie, ze skora jakby bardziej sucha.
Ogólnie temat rozstępów trochę mnie przeraża bo jako nastolatka nabawiłam się ich sporo przy intensywnym wzroście no więc i w ciąży są murowane.
Polecacie jakieś sprawdzone smarowidła, które zdają egzamin ?I procedura
II procedura - beta pozytywna !!!
-
Anatolka wrote:Sex, schody, spacer, sprzątanie
Piję też ziółka, no zobaczymy
Anatolka, renieczka lubią tę wiadomość
-
Chwilka84 wrote:muszynka ja mam Paharmaceris M zapobiegający rozstępom i jak na razie jest ok,moja siostra używała go w dwóch ciążach i nie ma ani jednego rozstępu.
Ja i tak myślę, że to geny w większości. Smarowanie to tylko ułamek powodzenia w tej kwestii. Moja mama po 2 ciążach nie ma żadnego rozstępu, ja też nie mamViki26 lubi tę wiadomość