Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiem, że to może mały przejaw paniki, ale byłam dziś na kolejnej becie (20dpt)no i rośnie
5194 :)Niby prawidłowo. Wiem, że może trochę się nakręcam, ale jak tak podczytywałam tu na forach to dziewczyny mają wyższe. I wiem że wartość nie jest tak ważna jak przyrost, a mimo wszystko jakoś nie mogę spokojnie się tym wszystkim cieszyć. Może w piątek na wizycie, jak usłyszę serduszko to trochę odpuszczę. To będzie 23dpt, myślicie, że już będzie słychać/widać serducho?
-
Szalwia i Anatolka nie wiem kiedy Wam te ciąże minęły. Dopiero co pamiętam jak cieszyłam się z Wami, że udało się zaciazyc, a Wy już lada moment będziecie maluchy trzymać w ramionach. Bezproblemowych porodów życzę.
Moja Królewna za 4 dni skończy 7 miesięcy. Jest strasznie placzliwa. Uwielbia rozkręcac awantury. Od kilku dni je zupki. Waży aktualnie 4200g. Zaczynam zakładać jej ubranka w rozm 56.Anatolka, Viki26, Konwalia, ComeToMeBaby, szałwia, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
Madzia82 wrote:Szalwia i Anatolka nie wiem kiedy Wam te ciąże minęły. Dopiero co pamiętam jak cieszyłam się z Wami, że udało się zaciazyc, a Wy już lada moment będziecie maluchy trzymać w ramionach. Bezproblemowych porodów życzę.
Moja Królewna za 4 dni skończy 7 miesięcy. Jest strasznie placzliwa. Uwielbia rozkręcac awantury. Od kilku dni je zupki. Waży aktualnie 4200g. Zaczynam zakładać jej ubranka w rozm 56.
Ja się boję, że mój wielkoludek ponosi 56 ze 2 tygodnie...też nie wiem kiedy to minęło... Jak otworzyłam plik z beta - pamiętam jak wczoraj... Jednocześnie śmiałam się, płakałam i krzyczałam... A tu zaraz bobas będzie płakał
józefka, Viki26, Chwilka84, ComeToMeBaby, Sanna lubią tę wiadomość
-
Anatolka wrote:Panikę miałam raz. Płakałam mężowi, że boję się rozniesienia endometriozy przez cc i że nie będę miała mleka po CC i dzidziuś będzie głodny w szpitalu przez to. Ja wizytę mam w czw. Na razie nic się nie dzieje. Czasem brzuch się postawi ale nic wielkiego. Plecy nie bolą, brzuch też nie, może ciut wilgotniejsza wkładkę mam, ale to ani wody ani czop. I dobrze. Niech siedzi jeszcze ten tydzień.2014 ISCI1
cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Viki26 wrote:Anatolka, ja zaczelam pic bocianka na kilka tyg przed cc, po cc nawet kilka dziennie i mleka bylo full, az za duzo;) rozchulalo mi sie i juz nie pije zadnych herbat laktacyjnych a zaraz 4mc nam pyknie:) Trzymam kciuki za porod &&&&
Viki, a co to jest ten bocianek? -
Raczej grzeczny, kolki ustały:) i ciagle tylko cyca by chcial, odwiedzam tylko te sklepy gdzie jest pokój dla matki z dzieckiem jednak kilka razy awaryjnie musiałam karmić w samochodzie, taki był ryk, hihi
Zaraz twoj łobuz bedzie na swiecie:)2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
justa183 wrote:Viki, a co to jest ten bocianek?2014 ISCI1
cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Madzia82 wrote:Szalwia i Anatolka nie wiem kiedy Wam te ciąże minęły. Dopiero co pamiętam jak cieszyłam się z Wami, że udało się zaciazyc, a Wy już lada moment będziecie maluchy trzymać w ramionach. Bezproblemowych porodów życzę.
Moja Królewna za 4 dni skończy 7 miesięcy. Jest strasznie placzliwa. Uwielbia rozkręcac awantury. Od kilku dni je zupki. Waży aktualnie 4200g. Zaczynam zakładać jej ubranka w rozm 56.
Madzia, jestem tu nowa, wiec nie znam Twojej historii, Twoja córcia jest wcześniakiem?56 rozmiar jest taki malutki..31.05.2016 transfer trzydniowych 8A i 8B:) 9dpt 82,4 ; 11dpt 197,7 14dpt 573,8 16dpt 1327 23dpt 19667,729dpt-jest serduszko;)
[*][*][*][*]
Wymarzone dziecko2014
-
Hej dziewczyny
Cieszę się, że Was znalazłam! Witam się
My jutro zaczynamy 10 tydzień, nudności męczą mnie praktycznie od 5tc w 7/8 tc była MASAKRA nie byłam w stanie wyjść z domu, teraz jest znośnie ale nadal je czuję. Od czasu do czasu pojawi się dzień bez mdłości i wtedy jest święto
14 lipca mamy prenatalne (ja mam 38lat) nie powiem, ze się nie stresuję, ale mąż mnie bardzo pozytywnie nastawia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 15:41
ComeToMeBaby, llallka, renieczka, Anuszka, Milkowiec lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
asia-m-b wrote:Hej dziewczyny
Cieszę się, że Was znalazłam! Witam się
My jutro zaczynamy 9 tydzień, nudności męczą mnie praktycznie od 5tc w 7/8 tc była MASAKRA nie byłam w stanie wyjść z domu, teraz jest znośnie ale nadal je czuję. Od czasu do czasu pojawi się dzień bez mdłości i wtedy jest święto
14 lipca mamy prenatalne (ja mam 38lat) nie powiem, ze się nie stresuję, ale mąż mnie bardzo pozytywnie nastawia!asia-m-b lubi tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
dziewczyny może jestem monotematyczna ale jutro jade zobaczyć moje serduszko
może nawet łaskawie zdradzi płeć
Anatolka, Pola7, szałwia, renieczka, Anuszka, Konwalia, Lilou1984, Chwilka84, ComeToMeBaby, llallka, Viki26, Milkowiec lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72827.png