Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Arlenka, gratulacje:) Super, że wszystko poszło ok i już zapomniałaś o najgorszym
Oliwia póki co kruszynka - ja byłam podobnych rozmiarów, a wyrosłam na dużą dziewczynę
U nas wszystko ok - po prenatalnych ryzyko trisomii 21 - 1:10008, reszty jeszcze mniejsze:) O hiperce już zapomniałam dawno, a i mdłości minęły i czuję się jak młody Bóg. 2 trymestr naprawdę jest fajnyAnatolka, Joanna85, Iva79, nika03, Mimi86, ComeToMeBaby, arlenka, Tosia 1981, renieczka lubią tę wiadomość
-
Arlenko gratulacje i dużo zdrówka życzę
arlenka lubi tę wiadomość
-
szałwia wrote:No Pawełek długaśny się urodził. Młoda 51 cm, teraz ma koło 59 i jeszcze niektóre 56 są na nią dobre. Laski uważajcie na te rozmiarówki, bo niektóe 56 są jak 50 a inne jak 62, a 62 jak 56
Nie chomikujesz dla ewentualnego kolejnego?
Kuciak kciuki!
Moj ma 66 terazWe wt Go mierzyli.
Nie, nie mamy już mrozakow. Refundacja leków wykorzystana całkiem. Także procedura i leki musiałyby iść na 100%. Niekoniecznie nawet w Pl. Chciałabym dla Pawcia rodzeństwo ale raczej nie wcześniej niż za 2 lata. Boję się, że kolejna ciążę też musiałabym leżeć a jak to zrobić z takim Maluchem w domu? Musi podrosnąćszałwia, Viki26 lubią tę wiadomość
-
arlenka wrote:Informujemy forumowe ciocie, ze 25.08. o godzinie 19:15 przyszła na świat Oliwia
Jest słodką kruszynką - 2700 i 49cm
Poród SN, dość długi i męczący ale już o nim zapominam. Pozdrawiamy i ze spokojem czekamy na pozostałych małych członków drużyny A
Blondi, ciemna? Napisz coś -
monia2015 wrote:Czuję sie ogólnie ok..tylko od tygodnia dokucza mi nerka...mam nadzieję, że niedługo przejdzie...chodziłam do dr Wdowiaka i teraz chodzę do niego do Ovea, tam nie ma takich kolejek i praktycznie przyjmuje codziennie:)..a ty jak się czujesz? kto teraz Ciebie prowadzi?
kuciak lubi tę wiadomość
Starania od II 2014
5x IUI(w tym ciąża biochemiczna)
IVF
Transfer 27.06 2 mrozaczków - hcg 7dpt-87, 9dpt-226, 11dpt- 646
Magdalena 06.03.2017 -
Joanna85 wrote:Ja zostalam w ovum u dr Mroczkowskiego, zna moj przypadek od potrzewki i jestem z niego zadowolona wiec postanowilam nie zmieniac. U dr W bylam na usg bo moj jest na urlopien, i zrobil na mnie dobre wrazenie. Ogolnie dokuczaja mi jeszcze dolegliwosci typu mdlosci i wymioty, zawroty glowy itp, dodatkowo pojawil sie krwiak w macicy i leze juz na zwolnieniu, do pracy raczej nie wracam.
Życzę w takim razie aby ten krwiak jak najszybciej się wchłonął...i spokojnej ciąży:) pozdrawiamJoanna85 lubi tę wiadomość
-
Anuszka w takim razie &&
dziewczyny, wystawiłam do licytacji pakę ciuszków mojego Pawełka. Wklejam link - może, którą z Was zainteresujena razie symboliczne niesełna 2zł za ubranko
http://allegro.pl/mega-paka-chlopca-chlopaka-56-spodnie-pajacyk-body-i6441595667.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2016, 11:16
Anuszka, monia2015, ComeToMeBaby, Iva79 lubią tę wiadomość
-
Arlenka ♥ gratuluję serdecznie! Dużo zdrówka dla Oliwii i mamusi!
arlenka lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Mimi86 wrote:Anatolka ja bym odkupiła od ciebie ciuszki ale chyba za wczas jeszcze
i z mojego chłopca moze dziewczynka sie zrobi
Hehe, no trochę wcześnie, zeby ryzykowaćpóźniej dziewczynkę przebieralabyś za strażaka
albo diabla tasmanskiego
zalapiesz się pewnie na kolejną pakę, bo mnie się nie chce osobno wystawiać pojedynczych rzeczy
nie mam na to czasu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2016, 12:53
Mimi86 lubi tę wiadomość
-
arlenka wrote:Informujemy forumowe ciocie, ze 25.08. o godzinie 19:15 przyszła na świat Oliwia
Jest słodką kruszynką - 2700 i 49cm
Poród SN, dość długi i męczący ale już o nim zapominam. Pozdrawiamy i ze spokojem czekamy na pozostałych małych członków drużyny A
super że wszystko ok.
Taką kruszynkę też bym rodziła, ale pewnie przyjdzie mi zmagać się z większym... skarbem
Niech Oliwka zdrowo rośnie a ty odpoczywaj. I gratululacje dla tatusiaarlenka lubi tę wiadomość
-
To będzie teraz raport co u mnie :
My byliśmy z mężem na usg 3d i oglądaliśmy naszego Kosmitę. Wbrew pozorom nie był zielonyNawet mrugnął do nas oczkiem, a potem się uśmiechnął i mamy to na zdjęciu
fajne przeżycie takie 3d, dobra rozdzielczość była. Dr to taki nasz miejscowy guru, ma też certyfikaty do robienia prenatalnych. Wszystko posprawdzał, długo przyglądał się serduszku... Boszzzz jaki sprzęt - oglądaliśmy jak pracują komory, jak falują zastawki... Bardzo to fajne było. Obydwa jąderka już zstąpily do moszny (a to sie dzieje akurat na tym etapie ciąży), więc już mamy 100%go chłopaka
I mózg zaczął się już fałdować, też to było dobrze widać na usg. Wagowo pokazało 1529g, co mnie bardzo ucieszyło bo z takim wynikiem wróciliśmy do środka normy hyhy generalnie wszystko u nas ok, a młody kręci się w brzuchu jeszcze swobodnie, ma tam jeszcze na tyle miejsca. Dzień wcześniej ułożony był główką w dół, a na tym 3d pośladkowo, w poprzek. No mam nadzieję że nie będzie się wygłupiał i jak przyjdzie na niego czas to się ładnie ułoży do wyjścia. Na razie zdarza mu się chyba kopać mnie albo obijać się o szyjkę macicy bo czuję to czasem dość boleśnie.
Vaina, Suomi, nika03, Anatolka, Mimi86, monia2015, Viki26, Serducho, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
-
Anatolka wrote:
Blondi, ciemna? Napisz coś
Ciemna i mega kudłataa wyobrażałam sobie ją jako blondyneczkę
się zdziwiłam jak mi ją podali
Vaina, Anuszka, ComeToMeBaby, józefka, Konwalia, asia-m-b, justa1234, nika03, Suomi, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
V.2014 I ICSIX.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.