Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Anatolka wrote:Arlenka, kiedyś pytałaś o chusty. Moje dziecko nadal je kocha. Po chwili noszenia przytula się i śpi jak suseł
a my jeszcze bardziej niż zwykła pokochalismy kółkową - wiąże się 100 razy szybciej
Jeszcze nie brałam się za chustowanie, na razie walczymy o kp i sporo czasu to pochłania. Muszę powiedzieć że jestem załamana tym jak bardzo szpital olał sprawędziewczyny jak chcecie kp to postarajcie się dowiedzieć jak najwięcej wcześniej bo możecie trafić tak jak ja.
V.2014 I ICSIX.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
nick nieaktualny
-
arlenka wrote:Jeszcze nie brałam się za chustowanie, na razie walczymy o kp i sporo czasu to pochłania. Muszę powiedzieć że jestem załamana tym jak bardzo szpital olał sprawę
dziewczyny jak chcecie kp to postarajcie się dowiedzieć jak najwięcej wcześniej bo możecie trafić tak jak ja.
Femaltikerroletka lubi tę wiadomość
-
Anatolka jak tam? U nas mloda zajada cale dlonie, boksuje nimi zabawki wydajac okrzyki radosci i w ogole jest smieszna. Strasznie duzo "gada", ostatnio nawet przy karmieniu
Z trzymaniem glowki na brzuchu zaczyna miec problem, idziemy dzisiaj do lekarza specjalisty sprawdzic, czy wszystko ok. Poza tym wg ostatnich wynikow krwi wyzdrowiala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 13:12
-
To super, no poza tą główką. U nas podobnie ale główkę ładnie trzyma. Trochę się śmiałam, że leń, bo trzymał tylko leżąc u męża na klacie a na kocu miał w nosie. Mąż tłumaczył to tym, że u niego czuje się bezpieczniej, pewnie. Natomiast chyba od 3 dni trzyma wysoko i pewnie też leżąc samodzielnie
opocz tego pluje maxa a właściwie bańki ze śliny robi
jesteśmy w Sopocie na 10 dni. Pogoda super a malemu morskie powietrze służy
-
Tak wcześnie, Szałwia? U nas dzieciom na piersi zalecają rozszerzanie po 6m. U nas na pięści w buzi pomógł nowy smoczek - lovi dynamiczny z gryzakiem
Vaina, gratkiWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 14:16
Vaina lubi tę wiadomość
-
Anatolka wrote:Tak wcześnie, Szałwia? U nas dzieciom na piersi zalecają rozszerzanie po 6m. U nas na pięści w buzi pomógł nowy smoczek - lovi dynamiczny z gryzakiem
Vaina, gratki -
U mnie na kłopoty złożyło się kilka rzeczy... Laktacja mi ruszyła z ok dobowym opóźnieniem, a Mała miała niskie cukry i od razu dali jej butlę (nawet nie wspomnę że nikt mnie nie zapytal o zgodę, dowiedziałam się dopiero po kilku godzinach). Mimo butli starałam się ją dostawiać jak najczęściej żeby ruszyć produkcję a tu też bylo ciężko bo okazało się że moje niby normalnie wyglądające brodawki chowają się jak Oliwia chwyta...więc w wolnych chwilach naciąganie strzykawą... Jak laktacja zaczęła się ruszać to porobiły się zastoje, ja mam niestety spory biust a Mała kruszyna nie miała siły tego ściągnąć...i tak mnie wypuścili ze szpitala z zaleceniem "karmienie piersią". Dopiero położna środowiskowa mi pomogła z zastojami i teraz jesteśmy głównie na piersi z ewentualnym dopchaniem butlą z moim ściągniętym jak mam lub sztucznym żeby Oliwia nabrała sił (mamy jeszcze lekką żółtaczkę). Mam nadzieję że uda się tą butelkę zupełnie wyeliminować, tym bardziej że coraz mniej juz z niej dopija. Dwa dni beczałam że dziecka nie mogę wykarmić
Ale walczymy i pomalutku widzę efektyV.2014 I ICSIX.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
Anatolka jeszcze mnie mie pogrzalo
A rece jej powalam ssac i trenowac. Taka faza, najpierw rece w buzi potem zabawki. Smoka ma swoja droga. Juz ma tak wztrenowane, ze zaczyna siegac i chwytac zabawki, ulubiona juz umie przyciagnac do buzi prawie. Niestety musimy wg lekarki na rehabilitacje z innymi rzeczami, chociaz z raczkami jest do przodu.
Arlenka straszne cioly w tym szpitalu, nawet jak dokarmiaja to powinni strzykawka. Jak minie zoltaczka na pewno bedzie miala wiecej sily. Nie mozesz jej podawac strzykawka, czy teraz juz wszystko jedno? Duzo pij, jedz owsianki i nie poddawaj sie matka. Przesylamy buziaki z mlodaarlenka lubi tę wiadomość