Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
arlenka wrote:Ciemna i mega kudłata
a wyobrażałam sobie ją jako blondyneczkę
się zdziwiłam jak mi ją podali
Gratuluję!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2016, 16:19
arlenka lubi tę wiadomość
-
Anatolka wrote:Moj ma 66 teraz
We wt Go mierzyli.
Nie, nie mamy już mrozakow. Refundacja leków wykorzystana całkiem. Także procedura i leki musiałyby iść na 100%. Niekoniecznie nawet w Pl. Chciałabym dla Pawcia rodzeństwo ale raczej nie wcześniej niż za 2 lata. Boję się, że kolejna ciążę też musiałabym leżeć a jak to zrobić z takim Maluchem w domu? Musi podrosnąćGonimy Was
Ile waży? Młoda zaczyna być kluchą zbliża się do 5 kg
-
szałwia wrote:Kometa to super, że wszystko super, zaczynam po opisie żałować, że nie zdecydowaliśmy się na 3d
Ja co 4 tygodnie miałam 3d czy tam 4d (nadal nie wiem czym się różnią...) a pomiędzy miałam zwykle. Fajnie. Mam dużo pięknych ujęć. Moj Pan doktor ma talentnawet na sesji brzuszkowej miałam wydruk z usg i wszyscy chwalili zdjęcie ogólnie ze szczególnym uwzględnieniem zdjęcia Pawełka
które trzymalam w ręku.
ComeToMeBaby, szałwia lubią tę wiadomość
-
szałwia wrote:Rozumiem, ja tej nie leżałam, a też się tego obawiam, chociaż ja jeszcze nie wiem, czy chcę kolejne (za to małż by chciał trójkę). 66 cm nieźle
Gonimy Was
Ile waży? Młoda zaczyna być kluchą zbliża się do 5 kg
We wt miał 5200gszałwia lubi tę wiadomość
-
szałwia wrote:Kometa to super, że wszystko super, zaczynam po opisie żałować, że nie zdecydowaliśmy się na 3d
fantastyczne. Moja mama zachwycona - robiliśmy pokaz wnukowy
z rozrzewnieniem powiedziała że za jej czasów takich technologii nie było... No muszę przyznać że my mamy do dyspozycji nie tylko technologię ale i masę gadżetów do dyspozycji, nasze mamy miały przerypane. Choćby z gotowaniem tetry... A pomyśleć jakie udogodnienia mogą mieć w przyszłości nasze dzieci kiedy stawać się będą rodzicami, heh
Anatolka, szałwia lubią tę wiadomość
-
Anatolka wrote:Ja co 4 tygodnie miałam 3d czy tam 4d (nadal nie wiem czym się różnią...) a pomiędzy miałam zwykle. Fajnie. Mam dużo pięknych ujęć. Moj Pan doktor ma talent
nawet na sesji brzuszkowej miałam wydruk z usg i wszyscy chwalili zdjęcie ogólnie ze szczególnym uwzględnieniem zdjęcia Pawełka
które trzymalam w ręku.
Ja chodzę na nfz to tam w ogóle nie dają zdjęć, a już o 3d to zapomnij. Wcześniej chodziliśmy jeszcze prywatnie to zdjęcia mamy, a potem trafiłam w końcu do dobrego lekarza na nfz i od niego wyprosilam zdjęcie jak określił płeć - dla tatusiaPan dr zrobił zdjęcie klejnotów hyhy. Ale ogólnie nie narzekam, zdjęć trochę mamy, a mimo że na nfz to usg robi mi co wizytę.
Anatolka, szałwia lubią tę wiadomość
-
Ja 3 tyg temu mialam prenatalne i mam tez zdjęcie 4D. Fajnie się patrzylo jak dziecko się ruszalo, machalo rączkami i puszczalo buziaki. Ja myslalam ze dzieci głównie spia i lezakuja sobie spokojnie
Powiedzieli mi ze na 70% chlopczyk
Vaina, nika03 lubią tę wiadomość
endometrioza, 2 operacje
29 dpt mamy ❤
-
arlenka wrote:Ciemna i mega kudłata
a wyobrażałam sobie ją jako blondyneczkę
się zdziwiłam jak mi ją podali
Arlenka moja Anielka urodziła się kudłata i ciemna ale po około 6 miesiącach zmieniła się w blondyneczkę i jest nią do dziśarlenka lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Anuszka jak tam? Ja dzień przed porodem zgłosiłam się do szpitala z bólami i plamieniami. Jak znajdę chwilę to opiszę Wam poród. Od wczoraj jesteśmy w domu i uczymy się siebie, jednocześnie próbuję choć trochę odsypiać, choć wiadomo łatwo nie jest
Anuszka, Iva79 lubią tę wiadomość
V.2014 I ICSIX.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.