Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Serducho to jest minus aplikatora nie wiesz gdzie sięgasz i łatwo coś podrażnić dlatego zaleca się aplikowanie luteiny palcem nawet w ulotce pisze o ile dobrze paiętam
oj tak zegar Pawcia jest genialny i te rytmy nie wiem czemu z brazylią lub argentyną albo jeszcze spice girls mi się kojarząw każdym raziem wpada w ucho
Anatolka lubi tę wiadomość
-
Evaa wrote:Czesc,wizyte mam pierwsza 15listopada to bedzie 27dpt jak myslicie bedzie juz widoczne
?lub serduszka
Junioer jak samopoczucie,plamisz dalej,odpoczywaj duzo..czasem tak jest na poczatku ciazy....usciskiii
ja widziałam serduszka 6+2 tcEvaa lubi tę wiadomość
-
Evaa wrote:Dzieki,troche sie 'cykam' wizyty ...mam takie koszmary nocne...co noc horror istny obled..w zyciu takich snow nie mialam
ja mam takie wariackie w tej ciazy ze mozna by ksiazki pisac
-
Junioner tez plamilam, dziewczyny bardzo mnie uspokajaly i faktycznie minelo, lezalam dosc sporo, bylam na l4 bo jeszcze doszly do tego nudnosci i wymioty a dzis 26tc
Ja serduszko chyba w 29 dpt uslyszalam ❤endometrioza, 2 operacje
29 dpt mamy ❤
-
A ja się melduje , moja córka na świecie, 3400 52 cm, poród sn. Super uczucie być już po, trzymam kciuki za wszystkie oczekujące Mamusie &&&&
arlenka, Joanna85, Evaa, Konwalia, MatyldaG, Anuszka, józefka, Vaina, lipa, roletka, Nadira, Anatolka, lilou, Suomi, nika03, Serducho, renieczka, SzewskaPasja, asia-m-b, szałwia, Antonelka, ComeToMeBaby, Mimi86, Viki26, Tosia 1981, Mimbla lubią tę wiadomość
Oligospermia
2 IUI
25.01 pick up 9 zarodków zamrożonych
Transfer 1.03 zarodek 4aa 6dpt bhcg 33, 8dpt 69, 10dpt 148 13 dpt 744:))), 18 dpt 5518:)
-
hejka po ostatniej wizycie Kropuś waży ok 3380g, szyjka ok i o ile mi wody nie odejdą wcześniej mam się stawić 18.11 na planowane cc. za 10 dni będę tulić Kropka
Nadira, Vaina, lilou, Suomi, Konwalia, szałwia, nika03, renieczka, SzewskaPasja, lipa, Joanna85, chiara, ComeToMeBaby, Mimi86, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
Serducho wrote:Junioner wszystko sie okaże. U mnie przy podobnych wartościach jeden został
Teraz kopie i rośnie jak na drozdzach.
Wczoraj troche sie przerazilam bo glowke gin mierzyla trzy razy i chyba 3 tyg do przodu wyszla. Brzych tez ale nie az o tyle. Finalnie ze sredniej wyszlo ze jest o ponad tydzien starszy z usg jak z terminu OM.
Pytalam sie pare razy czy jest z glowa ok-zapewniala ze tak. Spotkalyscie sie z takim czyms ?
I druga sprawa 31mm szyjka to nie za krótka ??
Wg niej tez jest ok.
A mam odstawic lutke i mam schizy
U mnie identyczna sytuacja - główka prawie 3 tyg do przodu, ale jeszcze w granicach normy ( jakoś 99,8% w tych siatkach centylowych). tez mi gin powiedział, ze wszystko ok....