Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, pomóżcie...
Mam problemy z oddychaniem i ból w klatce piersiowej. Oddychaniem tak bardzo się nie martwię, bo już od dawna oddech jest płytszy, ale te bóle... Mam 29tc, bóle od dziś rana ("szkoda", że nie od wczoraj, bo miałam wizytę). Jak siedzę/stoję, to jest jeszcze w miarę ok (ból tylko przy głębszym wdechu), ale jak się położę to jest masakra. Co to może być?I procedura
08.03.2016 - transfer, bHCG
02.05.2016 - transfer, czekamy.... -
Dziewczyny, jestem już po wizycie. Pomimo niedzielnego plamienia i wczorajszego krwawienia jest ok. Widoczny pęcherzyk z ciałkiem zółtkowym. Wymiar odpowiadający tygodniowi ciąży.
Pomimo dość wysokiej bety pęcherzyk jeden
Jestem spokojniejsza, następna wizyta w przyszłym tygodniu, żeby sprawdzić, czy jest tętno.
Jutro idę ostatni raz na betę.
Uff. Ulżyło mi. Po wczorajszym krwawieniu byłam przerażona i prawie pewna, że nic z tego nie będzie.
Dzięki za kciuki!
Do następnej wizyty leżakuję.arlenka, MatyldaG, asia-m-b, nika03, szałwia, Konwalia, Antonelka, Anatolka, lipa, Iva79, Evaa, Vaina, Joanna85, ComeToMeBaby, Nefe, Mimi86, ewela873, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
-
Jnioer no i SUPER
uff już spokojnie ciesz się swoim stanem ♥
Junioer lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
szałwia wrote:Nika a masz tak w kazdej pozycji czy tylko na plecach?Lez na lewym boku,macica moze uciskac zyle wrotna czy jak to sie tam zwie.
W kazdej pozycji niestety, to jest takie klucie w klatce piersiowej. Moze to jakies nerwobole? No nic, nie chce panikowac, ale jesli do jutra mi nie przejdzie, to ide na IPI procedura
08.03.2016 - transfer, bHCG
02.05.2016 - transfer, czekamy.... -
Niesmialo witam się z wami.
Nigdy wcześniej tu nie byłam, ale mam zamiar zostać na długoNeo84, arlenka, Iva79, Evaa, MatyldaG, nika03, Anuszka, Vaina, Anatolka, józefka, asia-m-b, Joanna85, Junioer, Konwalia, roletka, Antonelka, chiara, ComeToMeBaby, szurusiowa, Nadira, Mimi86, szałwia, Viki26, ewela873, lilou, Serducho, Tosia 1981, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
Lipa
i tego Ci życzę byś została tu na długo!
lipa, Evaa lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Ale fajnie ze tyle nowych ciezarowek nam przybywa
juz sie balam ze jakis czarny okres na watku IVF
-
Hi.
Widzę, że lipa się nie bałato ja też odgapię hyh i się przywitam po tej stronie. Od września Was podczytywałam z krzaków, dokształcałam się i zbierałam do wyjścia
a że jutro już usg genetyczne to chyba najwyższy czas.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 16:34
MatyldaG, Anatolka, ComeToMeBaby, Joanna85, Nadira, Antonelka, lipa, Mimi86, arlenka, szałwia, Konwalia, Viki26, asia-m-b, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
-
Neo84 wrote:A ja się melduje , moja córka na świecie, 3400 52 cm, poród sn. Super uczucie być już po, trzymam kciuki za wszystkie oczekujące Mamusie &&&&
lipa, Neo84 lubią tę wiadomość