Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Mloda tez wydaje cala skala dzwiekow.Poza tym plywalismy z nia dwa razy w wannie,raz z instruktorka,a dzis sami i jest jej to chyba obojetne:) Zamoczenie uszek jej nie przeszkadza,a przy uczeniu wstrzymywania oddechu na komende malz dzis przesadzil z iloscia wody,ktora ja polal,cos tam zachrumkala,skrzywila sie i dalej zajela piankowa osmiornica
-
Hehe dzięki dziewczyny
Józefka, zaraz tobie będzie czas przeciekał przez palcetrzymam kciuki za dobry poród i dziecię jak miód malina
a z tym dowodem... Niech Ci zrobią na cito
Szałwia, pisałaś wcześniej o tym kąpaniu we wannie z instruktorką i się dziwiłam że do kąpania dziecka potrzebujecie instruktorki. Dopiero teraz jak napisałaś o wstrzymywaniu oddechu itp to zajarzyłam. Eh, budyń ciążowy mnie nadal trzyma. A może to nowy budyń - pociążowy??? Ktoś wie ile to trwa?józefka, szałwia lubią tę wiadomość
-
Antonelka wrote:Mimi a dlaczego u Ciebie cc? Bo drobna jestes?
Mój gin stwierdził ze nie chce ryzykować zeby cos sie stałoNadira lubi tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Kometa, fajnie, że Maluszek rośnie!
Józefka, masz dzisiaj prawo do wszelkich kaprysów, załatw wszystkie formalności szybko i zostaw sobie czas dla Was! Niech M. Cię porozpieszcza i nie marudzijózefka, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Starania od II 2014
5x IUI(w tym ciąża biochemiczna)
IVF
Transfer 27.06 2 mrozaczków - hcg 7dpt-87, 9dpt-226, 11dpt- 646
Magdalena 06.03.2017 -
Józefka kciuki za jutro
Kometa na prawde masz talent do pisania, powinnas zbierac zapiski gdzies na pamiatke dla maluszka
Kochane przy okazji prosba o pomoc w interpretacji glukozy:
- na czczo 83
- po 1h 150,90
- po 2h 131,40
chyba jest ok?józefka, ComeToMeBaby, nika03 lubią tę wiadomość
-
Mam pytanie do Kuciak. Czy miałaś podawane sterydy na płucka ze względu na małą masę Adasia? Ja dzwoniłam do znajomego ginekologa i nastraszył mnie wcześniejszym porodem jakby mała nie rosła i szpitalem. A mój gin prowadzący odmówił mi wcześniejszej wizyty.