Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
A mnie jakis cholerny suchy kaszel dopadl i mnie dusi i laskocze przez to w gardle
Juz probowalam od wczoraj mleka z miodem i czosnkiem, syrop z cebuli i plukanka z cytryny z woda. Czas jechac chyba do internisty, niech mnie przeslucha i doradzi co robic -
Nicka ja domowymi sposobami leczylam gardlo 10 dni, ale wkońcu wyleczylam, potem katar mialam ponad 3 tygodnie, dodaj sobie do tego duzo soku malinowego do herbaty. W rosmanie jest tez np seria prenalen tam sa ziolowe tabletki do ssania i syrop na gardlo.
-
Serducho ja mam butelke antykolkowa i smoczek i ani jednego dziecie tknac nie chce.
Mloda dzis przy wyrzucie oksytocynowym podstawila glowe,wysunela jezyk i smiejac sie degustowala mleko bez wysilku. Jak sie skonczylo to zaczela ssac,ulatwiajac sobie wyciek tak,ze jedna raczka sciskala piers co kilka sekund. Nie wiem na ile to bylo swiadome,ale zabawne. Na pobraniu krwi bardziej ja interesowalo wszystko wokol niz pobranie,w zwiazku z czym nie plakala,a jak ja maz przy plywaniu zanurzyl za bardzo i sie cala ochlapala i nalykala wody to dostala napadu radosci.Nie moge miec kolejnych dzieci,bo takie fajne to jedno na milion:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 19:55
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Nicka789 wrote:Matylda, biore mleko i syrop z cebuli. Dzisiaj juz tylko mleko,a herbata czarna z sokiem malinowym?
-
MatyldaG wrote:Ja robiłam czarna herbatę wciskalam sporo cytryny do tego miód i sporo soku malinowego. To tak z 3 razy dziennie, wieczorem zawsze mleko z miodem i masłem, i syrop z cebuli tez 2-3 razy dziennie po łyżce. W jeden czy dwa dni Ci to nie przejdzie napewno. Najważniejsze żebyś nie miała gorączki.
Mam 37 stopni. Ja chyba wezme zamiast herbaty to wode przegotowana z sokiem malinowym,cytryna i miodem -
Hej,
a ja odebrałam wyniki badania moczu i mam bakterie: liczne a odczyn zasadowy, leukocyty 3-6 wpw. Czyli coś ten wynik nie bardzo. We wtorek idę do lekarza ale wydaje mi się, że pewnie będę musiała zrobić posiew?I ICSI - 06.10.2016 - transfer; beta HCG - 12dpt 40,61; 14 dpt - 51,10; 18 dpt - 222,80; 9.11./
2 mrozaczki
04.06.2017 r. Zuzia
-
Nika u nas finalnie bebetto holland, on jest praktycznie identyczny jak luca. Jaki kolor macie tego wozeczka? Ja będę szukać teraz na olx nosidelka jakiegos dobrego.
Butelkę mam aventa ta własnie Natural i druga z Canpolu ta niby antykolkowa. Zobaczymy co warta
Na przeziebienie seria prenatal i jedynie łóżko herbata miod cytryna i imbir.
Na wieczór w letniej widzie rozpuść 2 lyzki miodu i rano wypij. Tez dobrze dziala
endometrioza, 2 operacje
29 dpt mamy ❤
-
Nefe powtorz mocz. Mi raz tak wyszło i na drugi dzień po powtórzeniu ok. Podmylam się dobrze i wyszlo ok. A że miałam wtedy infekcje grzybicza i luteine jeszcze bralam gdzue resztki mogły dostac się dobpojemniczka to zgonilam wynik na to wlasnieendometrioza, 2 operacje
29 dpt mamy ❤
-
kuciak wrote:A skąd wiedziałaś ze trzeba go użyć?
Nie wiedziałam. Intuicja. Metoda prób i błędów. Sam sab simplex czy espumisan nie pomagał, więc próbowałam innych rozwiązańjak nie widzisz poprawy to próbuj, to jest enzym naturalnie występujący w organizmie tylko czasem dzieci mają go za mało i są problemy kolkowe.
-
Ponuro i.deszczowo.u mnie...ciekawe jak Jozefka ...
Tez mnie dopadlo przeziebienie i herbata z cytryna,lezakowanie w lozku i czosnek mi.pomogl...jak to moj stwierdzil ze w domu smierdzi jak w kebabiehehe cebulowo,czosnkowo...ale wykurowalam sie.
Nadira lubi tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Evaa wrote:Ponuro i.deszczowo.u mnie...ciekawe jak Jozefka ...
Tez mnie dopadlo przeziebienie i herbata z cytryna,lezakowanie w lozku i czosnek mi.pomogl...jak to moj stwierdzil ze w domu smierdzi jak w kebabiehehe cebulowo,czosnkowo...ale wykurowalam sie.
Józefka ok ma zdrowego chłopa 3,8 kgWrócą do domku to na pewno się odezwą
Evaa, chiara, Nefe, nika03, Anatolka, arlenka, Konwalia, Vaina, ComeToMeBaby, renieczka, lilou, Iva79, asia-m-b lubią tę wiadomość
-
Serducho wrote:Nika u nas finalnie bebetto holland, on jest praktycznie identyczny jak luca. Jaki kolor macie tego wozeczka? Ja będę szukać teraz na olx nosidelka jakiegos dobrego.
Butelkę mam aventa ta własnie Natural i druga z Canpolu ta niby antykolkowa. Zobaczymy co warta
Na przeziebienie seria prenatal i jedynie łóżko herbata miod cytryna i imbir.
Na wieczór w letniej widzie rozpuść 2 lyzki miodu i rano wypij. Tez dobrze dziala
Wozek mamy caly granatowySerducho lubi tę wiadomość
I procedura
08.03.2016 - transfer, bHCG
02.05.2016 - transfer, czekamy....