Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Pewnie ze biore pod uwage. Mam nadzieje ze bedzie pokarm i bedzie Maly jadl z cycka
bardzo bym chciala
Ale awaryjnie dwie kupilam. Siostra moja raz ze karmi piersią a dwa to do butli odcuaga laktatorem jeszcze jak czasem musi gdzies wyskoczyc, tak więc butla musi tez bycComeToMeBaby, Anatolka lubią tę wiadomość
endometrioza, 2 operacje
29 dpt mamy ❤
-
Nefe wrote:Hej,
a ja odebrałam wyniki badania moczu i mam bakterie: liczne a odczyn zasadowy, leukocyty 3-6 wpw. Czyli coś ten wynik nie bardzo. We wtorek idę do lekarza ale wydaje mi się, że pewnie będę musiała zrobić posiew?
Peonia88
-
dziewczyny jestem szczęśliwa z Jasiem jestem już w domu. Mały najlepiej czuje się przytulony do cyca. cesarka przebiegła bardzo szybko i sprawnie, pionizacja w piątek pod asystą, a od soboty radź sobie kobieto.
mój skarb urodził się 54 cm i waga 3810g mojego klocuszka.
Joanna85, lilou, Anuszka, Vaina, arlenka, lipa, szurusiowa, Antonelka, szałwia, Anatolka, Suomi, nika03, MatyldaG, Iva79, Nadira, ComeToMeBaby, Junioer, asia-m-b, chiara, Mimi86, Konwalia, Serducho, Nefe, sisi lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
Józefka, serdeczne gratulacje! Dużo zdrowia i szybkiego powrotu do formy!! :-*
W miarę możliwości odwiedzaj nas tutaj i dziel się wrażeniami!józefka lubi tę wiadomość
Starania od II 2014
5x IUI(w tym ciąża biochemiczna)
IVF
Transfer 27.06 2 mrozaczków - hcg 7dpt-87, 9dpt-226, 11dpt- 646
Magdalena 06.03.2017 -
Jozefka gratulacje I szybkiego powrotu do formy
Ja mialam w czwartek troche stresa , poszlam na ktg i wyszlo zle , wiec dostalam skierowanie do szpitala, tam bylam dobe. Mialam zrobione 3 ktg i 2 usg wszystko wyszlo dobrze. Nikt za duzo nie komentowal 1 ktg , ale wyglada na to , ze pozycja lezaca na plecach spowodowala decseleracje podczas ktg. Teraz nie klade sie w ogole na plecach tylko boki.
-
Vaina wrote:Józefka super
Dużo zdrówka dla całej rodzinki
A u mnie brzdąc wczoraj wieczorem nie chciał dać mamie spać tak rozrabiał i teraz znów zaczyna szalone harceUwielbiam te jego małe szaleństwa
Vaina lubi tę wiadomość
Starania od II 2014
IVF
Magdalena 06.03.2017 -
Evaa wrote:Pierwsza wizyta nad klozetem zaliczona
czyli zaczelo sie zwracanie.....blee blee
Starania od II 2014
IVF
Magdalena 06.03.2017 -
Józefka, gratuluję serdecznie
trzy osiemset? Bardzo słuszna waga
Niech się zdrowo chowa.
Iva, przez te moje pobyty w szpitalu miałam mnóstwo ktg robionych, zawsze, ale to zawsze, kazały położne kłaść się na boku. Na plecach to ewentualnie tylko na chwilę żeby młodego pobudzić zmianą pozycji jeśli był śpiący i nie było co pisać na ktg. A i to zazwyczaj kazały raczej gimnastykowac się nogą niż kłaść na plecy.Iva79, józefka lubią tę wiadomość
-
Józefko gratulacje i dużo zdrówka dla Was, wspaniale ze kolejny maluch jest wsrod nas
ja od wczoraj walcze ze skokami cisnienia ;/ wiekszosc dnia tak 140/100 na razie dokladamy kolejna tabletke i zobaczymy, dzis mam wizyte to moze tez cos jeszcze wymysli
józefka lubi tę wiadomość
-
Józefka gratulacje
Matylda daj znać po wizycie & & & &józefka lubi tę wiadomość
-
Jozefka gratulacje
Matylda o kurczeee z cisnieniem nie ma zartow,daj znac po wizycie i zdrowka!
Lepiej sie juz dzis czuje,wczoraj byla tragedia nic nie moglam jesc bo wszystko londowalo w wcmyszaaaa1, józefka, Nadira lubią tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Wkoncu po wizycie.. Chłopaki ważą po ok 850 gram. Z nimi wszystko jak najbardziej ok. Co do mnie i ciśnienia obserwować przy dłuższym utrzymywaniu się wysokiego jechać na IP. Wtedy myślę że zostanę tam już do Końca
na szczęście dziś jest ok. W środę kładę się do szpitala do soboty na sterydy dla chłopaków. Przy okazji będą sprawdzać co z ciśnieniem.
Evaa, Iva79, Vaina, ComeToMeBaby, nika03, Nadira, szałwia, szurusiowa lubią tę wiadomość
-
Jozefka gratulacje !
Matylda mi raz u gin mocno skoczylo i kazala robic pomiary codziennie naszczescie to bylo jednorazowe i więcej sie nie powtorzylo aby przekroczylo 120/80
Macie imiona dla chlopcow?
Bedzie dobrze :-*MatyldaG lubi tę wiadomość
endometrioza, 2 operacje
29 dpt mamy ❤
-
Evaa wrote:Pierwsza wizyta nad klozetem zaliczona
czyli zaczelo sie zwracanie.....blee blee
Ja się jeszcze trzymam. Ale tak mnie mdli, że niewiele mi brakuje.
Pij wodę/herbatę z imbirem, może pomożeEvaa, szałwia lubią tę wiadomość