Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc Kochane
O to Nina - 374 g.
Lekarka powiedziala, ze wielkosciowo miesci sie w srodeczku wiec raczej jakims kolosem nie bedzie
Wszystko dobrze - narzady prawidlowe, wody plodowe tez, lozysko na tylnej scianie i dzidzius lezy poprzecznie.
Dzidzius pieknie wspolpracowal w czasie usg.
szurusiowa, Vaina, Nicka789, szałwia, MatyldaG, Evaa, lilou, chiara, Nadira, ComeToMeBaby, SzewskaPasja, Konwalia, Joanna85, arlenka, asia-m-b, Mimi86, roletka, Suomi, Anatolka, nika03, Tosia 1981, Mimbla lubią tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
a ja sie pochwale ze maz wlasnie pojechal po nasza bryke dla chlopakow. Udalo sie z olx bebetto za 950 zł
takze mam nadzieje ze bedzie ok i ze z nim wroci
Nicka789, Evaa, Antonelka, szałwia, lilou, chiara, Nadira, Mimi86, Anatolka, nika03 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2020, 15:16
MatyldaG, lipa, Nicka789, szurusiowa, Junioer, Antonelka, szałwia, józefka, lilou, chiara, Nadira, ComeToMeBaby, Vaina, Konwalia, Joanna85, Nefe, arlenka, asia-m-b, Mimi86, Suomi, Anatolka, nika03, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Evaa wrote:Dziewczyny juz po wizycie dzis 27dpt jest
jestem szczesliwa ...jeden babelek zostal ze mna.
dbajcie o siebie!
Evaa lubi tę wiadomość
-
U mnie dzisiaj 6t2d, jest ❤️
szurusiowa, szałwia, Nicka789, Evaa, Antonelka, MatyldaG, lipa, Anuszka, józefka, lilou, chiara, Nadira, ComeToMeBaby, SzewskaPasja, Vaina, Nefe, arlenka, asia-m-b, Mimi86, roletka, Suomi, Anatolka, nika03, Tosia 1981, Mimbla lubią tę wiadomość
-
szałwia wrote:Anatolka no nie wiem wlasnie,bo slyszalam o zaleceniu,ze kilka dni sama cos wcinasz,a potem dajesz dziecku.Bdziesz dawac gluten po piatym?
Szałwia z tego co ja zrozumiała położną to gotujesz kaszę mannę tak jak wyżej napisałam mieszasz ze swoim mlekiem odciągniętym lub w mm i podajesz dziecku stopniowo oczywiście. Ja jem wszystko od samego początku karmienia i nie mamy żadnych wysypek bóli brzucha czy problemów z kupą.Anatolka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluję serduszek, po Waszych postach naszło mnie wspomnienie jak pierwszy raz zobaczyłam serduszko
a teraz to serduszko rozpycha mi się w brzuchu
Matylda daj znać czy chłopaki mają już brykę czy musicie szukać dalej ?
Józefka daj znać jak samopoczucie przed piątkowym ?Evaa lubi tę wiadomość
-
Hehe może nie osiwiejesz
z jednej strony też już bym chciała być na tym etapie, a jednocześnie powoli stresuje się nadciagajacym porodem;) nawet ciężko mi pomyśleć jak ty się czujesz. A ty masz cc z powodu jakiś wskazań? Jeśli mogę zapytać? Mój lekarz namawia mnie na sn, ale ja po tych krwotokach trochę się obawiam.
-
image hosting without account
Nasza brykajedna gondola w ogóle nie była używana i jest ciut ciemniejsza. Ale ogólnie wózek zadbany bez żadnych widocznych wad i super lekko się prowadzi
Jeszcze udało się odkupić od nich maxi cosi za 100 zł, drugi mamy mieć od kuzyna za darmo także tyle z głowyNicka789, Nadira, Vaina, Evaa, Anatolka, Antonelka, nika03, Tosia 1981, Mimbla lubią tę wiadomość
-
A ja pamiętam jak Józefka pisała że nie może się doczekać pierwszych ruchów Kropka a tu zaraz będzie go tulić
Jak ja bym już chciała szykować się do takiego spotkania. Ja to chyba wyłysieje do tego czasu bo siwa to już jestem
Dziewczyny gratuluję serduszek. Aż miłojózefka lubi tę wiadomość
-
w piątek na 10 mam się wstawić w klinice i szacunkowo w przeciągu 2 godzin od przyjęcia na IP Kropek ma być już na świecie
co do wskazań to mam zdiagnozowany w szpitalu stan przedrzucawkowy i białkomocz ale ze względu na ustabilizowanie cholerstwa pierwsze kwalifikacje były na poród SN, ale zaświadczenie od okulisty zrobiły swoje, mam okresowe ciśnienie oczu (początek jaskry) i z tym nie chcą ryzykować i mnie męczyć.https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
Matylda super bryka
oj z bliźniakami to podwójna robota to takie namacalne jak widzisz taki wózek :p
Józefka czyli z powodu wskazań okulistycznych. Kurcze ja jutro mam wizytę i mam zamiar dokładnie ustalić na czym stoję. Ja powoli na horyzoncie też widzę metę choć mam nadzieję ją osiągnąć w grudniua już wszystko masz przygotowane ? Czy zostawiasz sobie na czwartek żeby czymś zająć myśli?
MatyldaG lubi tę wiadomość
-
chiara na chwilę obecną juz wszystko co mogłam to przygotowałam, mąż już mi torby pochował bo co chwilę coś dokładałam, sprawdzałam. w szafie u Małego już 3 razy zmieniałam koncepcję układu ubrań i kosmetyków.
dziś pojechałam do mojej pracy w odwiedziny, oczywiście się zryczałam bo wszyscy czekają i kibicują Kropkowi, pomagali mi przejść i podnieść się po I nieudanej procedurze i kibicowali podczas II procedury. jeszcze nie wiem co będę robić jutro i w czwartek ale zajęcie myśli, rąk, głowy byłoby genialnym posunięciem tylko co tu robić???https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
Hej,
no to ja też się dopiszę, skoro i tak Was czytamarlenka, Nicka789, lipa, MatyldaG, asia-m-b, józefka, Vaina, roletka, Antonelka, Mimi86, Joanna85 lubią tę wiadomość
I ICSI - 06.10.2016 - transfer; beta HCG - 12dpt 40,61; 14 dpt - 51,10; 18 dpt - 222,80; 9.11./
2 mrozaczki
04.06.2017 r. Zuzia