Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Nefe wrote:Serducho, Matylda trzymajcie się, jeszcze troszeczkę
Dziewczyny dziękuję za Wasze opinie. U nas właśnie mój mąż jest na "nie" z tym lataniem, ja byłabym skłonna polecieć. Jeszcze to przemyślimy a najwyżej pojedziemy nad polskie morzeChociaż Teneryfa to to nie jest ale decyzja musi być wspólna a ja nie mam zamiaru na siłę swojej opcji przepychać.
Właśnie wątpliwości mam co do tego, że jakby coś się wydarzyło to jak ja wrócę z tej wyspy później
A Wam życzę dużo zdrówka
Ja proponuje jakąś spokojna grecka wyspe, 2 h lotu, dziecko do 2 lat leci za darmo, łóżeczko gratis do pokoju, wózek bierzecie za darmo. Wynajęcie autka ok 20 euro, mozecie pojezdzic po wyspie. Spacerować. Np Zakynthos i plaza dla dziecka przyjazna piaszczysta. A Chorwacja to kamienie i ta droga autem..Evaa lubi tę wiadomość
endometrioza, 2 operacje
29 dpt mamy ❤
-
Serducho mi młody urodził się 3560g a USG przed porodem pokazywało ponad 4 KG więc u Ciebie różnie może być z tą wagą.
Sasanka1990 ja miałam bardzo niski progesteron a i wszystko u mnie w porządku więc bierz leki które masz i się nie stresujSerducho lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
Vaina, młody nie waży mało. Chciałabyś olbrzyma urodzić?
. Dobrze, że z nim wszystko w porządku.
Obudziłam się koło 1 i koniec spania, wzięłam książkę do czytania i przeszłam do drugiego pokoju. Poczytałam trochę, zjadłam ciasteczka i z powrotem do łóżka.Vaina lubi tę wiadomość
-
Sasanka1990 wrote:Kobietki doradzicie?
Odebrałam dzisiaj wyniki i progesteron mam 18ng/ml..
A biorę Prolutex i 3xLutinus ;/
Powinnam coś jeszcze dorzucić?
Wzrost BhCG z wtorku ze 155 dziś na 516
Edit. Jeszcze TSH wyskoczyło 2,83uIU/ml a zawsze miałam 1-1,5uIU/ml
Co prawda Pani dr od jutra zaleciła Euthyrox N 25 ale zestresowało mnie to ponieważ nigdy z tarczycą nic się nie działo
U Ciebie jest tak samoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 09:19
Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUIhsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIOkariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
Vaina mlody waga wzorowa,latwo Ci pojdzie porod... ja to mialam wielkoluda
bo po urodzeniu byl tak duzy jak 3-4 miesieczne dziecko
Twoj bedzie drobniejszy,nie wiem od czego to zalezy...my oboje wysocy jestesmy ja mam 180cm ,niby duzo nie przytylam w ciazy bo tylko 8 kg a urodzil sie wielki wiec nie wiadomo jak to jest ...
Ja wlasnie po obiadku musialam zjesc rybe naszlo mnie na fladre ,z puree plus sorowka z marchewki cytryny i kapusty pekinskiej teraz lezakujemyVaina lubi tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, ja znow z prosba o porade
Zbadalam dzis bete i wynosi 1242 mIU/ml a w czwartek bylo 516 mIU/ml...
Niby przyrost ok, ale patrzac na wczesnieksze tempo wzrostu przy pierwszych pomiarach to beta bardzo zwolnila i strasznie sie tym zmartwilam
Myslicie ze moze byc cos nie tak ze beta tak zwolnila?3IUI
1 ICSI 05.2016r. Aniołek [*] cp.2 IVF-ICSI
3IVF-ICSI
4 IVF-ICSI
5 IVF-IMSI 4.03.2017r. Aniołek 9tc [*] -
ewe_a85 wrote:Powyżej tysiąca zaczyna zwalniać. Bete masz bardzo ładną.
Dziękuję za odpowiedź, tak sie zestresowalam ze az zemdlalam w lazience3IUI
1 ICSI 05.2016r. Aniołek [*] cp.2 IVF-ICSI
3IVF-ICSI
4 IVF-ICSI
5 IVF-IMSI 4.03.2017r. Aniołek 9tc [*] -
Dziewczyny Kiedy odstawialyscie estrofem? Dzisiaj mam 32 dpt i mam odstawić z dnia na dzień. Czy Wy też tak robilyscie? Czy może zmniejszalyscie dawkę?Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUIhsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIOkariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
nick nieaktualny
-
Sasanka1990 wrote:Hej, ja znow z prosba o porade
Zbadalam dzis bete i wynosi 1242 mIU/ml a w czwartek bylo 516 mIU/ml...
Niby przyrost ok, ale patrzac na wczesnieksze tempo wzrostu przy pierwszych pomiarach to beta bardzo zwolnila i strasznie sie tym zmartwilam
Myslicie ze moze byc cos nie tak ze beta tak zwolnila?
Wszystko jest dobrze, nie stresuj się tak. Myślę, że już nie ma potrzeby robienia bety, kiedy masz wizytę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2017, 16:50
I ICSI - 06.10.2016 - transfer; beta HCG - 12dpt 40,61; 14 dpt - 51,10; 18 dpt - 222,80; 9.11./
2 mrozaczki
04.06.2017 r. Zuzia