Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
A mi dr polecała, wiec zrobiłam. Z tego co ja zrozumiałam, to dlatego że Pappa wykazuje różne rzeczy np zatrucie ciążowe, problemy z łożyskiem - nie tylko ryzyko dla płodu, ale i ewentualnie dla mnie. Nie dopytywałam, bo mąż i tak chciał robić wszystkie badania, jakie sie da...
-
Hej
Dawno nic nie pisałam , ale poranne wymioty , bóle głowy i mdłości trochę dały mi popalić ... ale zniosę wszystko aby tylko maluchowi było dobrze
Ja się już stresuje ta Pappa , i ciekawa jestem czy leki które bierzemy/brałyśmy mogą wpłynąć na wynik testu Pappa?
Ciężarówki te bardziej zaawansowane jak to u Was wyglądało z ta Pappa?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAna dzięki, widzę Ty już na finiszu prawie
Czy na tym etapie Mała też tak fika czy już się trochę uspokoiła ?
Co do wyprawki to im człowiek więcej czyta tym bardziej glupieje. Także madlenka za dużo nie czytajPrzy pierwszym dziecku to wydaje mi się,że i tak trochę człowiek kupuje w ciemno bo nie wie do końca jak mu się dana rzecz sprawdzi...Chociażby taki laktator,co człowiek to opinia.
Co do wyprzedaży do jutro robię nalot na F&F ,bo jest -20%, bo póki co na rozmiar 56 mam tylko jedną rzecz
Ana,rodzisz tam,gdzie prowadzilas ciaze ? -
nick nieaktualny
-
Cześć cioteczki
Wczoraj o 12:59 na świat przyszła nasza Olcia
2780g, 54cm i dostała 10pkt. Trzymam mocno kciuki za wasze owocne rozwiązania. Jestem tak obrzydliwie szczęśliwa, że aż sama sobie zazdroszczę
Moly, Asia_88, Kabełka, ana167, Evaa, Mysia_, lena7, Karo-Linka, józefka, Anatolka, mięsko, zohasamoha, Konwalia, Fruzia85 lubią tę wiadomość
-
Mała gratuluję
Cześć dziewczyny, widzę znajome twarze z wątku ivf, może mnie pamiętacie z tego wątku. U mnie w końcu 7 et, po szczepieniach się udał. Będę miała synka
Ale żeby nie było za wesolo na ostatnim usg w 16tc.lekarz powiedział że mam Lozysko na tylnej ścianie przodujące centralnie, miesiąc temu było na tylnej ścianie nisko. Lekarz mówi że mało prawdopodobne aby się podniosło, ale jest taka możliwość. Spotkałyscie/miałyście takie łożysko? Im więcej o tym czytam tym większa panika mnie ogarnia.Asia_88, Evaa, ewe_a85, ana167, Fruzia85 lubią tę wiadomość