X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko:-) wrote:
    Anka bo ci kopa sprzedam. Juz ty tu nie bądź przewrazliwiona mamuśka co zaraz odstawi ulubiona kawę i jedzenie....
    Wyluzuj
    Właśnie wyluzuj :-P bo za chwilę nic nie zjesz i nic nie wypijesz :-P ;-)

aszka, Anna255, Anuszka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko:-) wrote:
    Anka bo ci kopa sprzedam. Juz ty tu nie bądź przewrazliwiona mamuśka co zaraz odstawi ulubiona kawę i jedzenie....
    Wyluzuj
    racja trzeba wyluzowac, co ma byc to bedzie :)

justa1234, Anna255, Anuszka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) :) :)

Anko:-) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi w ciąży czarna herbata przestała smakować, a wcześniej tylko ją piłam. Teraz piję rano mleko z kawą, a potem męczę wodę mineralną :(

Na wizycie szyjka zamknięta rozpulchniona. Szymek ułożony idealnie do wyjścia tylko skurczów brak. Jak się nic nie ruszy to w środę KTG, a 6 września ze skierowaniem do szpitala...

Anko:-) lubi tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Danae trzymam kciuki żeby synek w końcu postanowił opuścić łono mamusi naturalnie ;-) :-)

• Kava Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna - jednym słowem czujesz się tu jak u siebie ;)
    I niech tak zostanie jeszcze aż do bezpiecznego rozwiązania.

Danae - życzę by Synek się zdecydował i postanowił zawitać na nasz piękny świat.
    A może czeka do września.... bo sierpień mu po prostu nie pasuje :D

Anna255 lubi tę wiadomość

lprke6ydr0ivk1mg.png
    o148x1hplm8rceto.png
    [*] - 10.2014
    [*] - 02.2015
    [*] - 04.2017
  • Anko:-) Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Danae. Spokojnie ma kilka dni. Poza tym czasami ciaza jest przenoszona kilka dni. Pewnie się nievierpliwsz ale dajmy chłopakowi chwile:-)
    A ty ostatnie dni dużo śpij i odpoczywaj!:-*

dfe01f0225.png
  • Anuszka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) Mam nadzieję że mogę do was dołączyć, jeszcze trochę wcześnie ale trzeba się oswajać no i mdłości nie dają mi zapomnieć o tym co się dzieję więc postanowiłam się tutaj trochę porozglądać. Tyle lat doszukiwałam się u siebie objawów ciąży i nic za to teraz przyszły ze zdwojoną siłą nie da się nie zauważyć ;)

Danae korzystaj z ostatnich chwil wolności! ;)

Viki26, Anko:-), justa1234, Anna255, Fistaszek, wiecznie, Marta1986, Kava lubią tę wiadomość

k0kdanlij48n3q4y.png
  • kmb Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowe dziewczyny i gratuluje. U mnie wcale nie jest kolorowo ale dam radę wszystko dla dzidzi. Jest mi ciągle niedobrze zamiast mniejsze to większe objawy. Ciągle mam ochotę spać. I nic mi się nie chce. Nawet na forum mało zaglądam tylko was czytam. U mnie bez kawy da się żyć a jak głowa mi pęka to mała puszka fanty działa.:-P piersi mi pekna chyba. Z miseczki C mam już duże E małe F a co dalej chyba dwa berety i gumka. :-P

justa1234, Anna255, Moniaa, Viki26 lubią tę wiadomość

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kmb a bierzesz jeszcze jakiś progesteron?

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WITAM SIE SERDECZNIE W TRZECIM TRYMESTRZE :-D :-D <3 <3 ale ten czas poleciał :-D :-D

Aneczko witaj moja Kochana <3 :-*

Anuszka, Moniaa, wiecznie, Marta1986, aszka, Kava, Anko:-), Viki26 lubią tę wiadomość

• Marta1986 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2017, 14:29

Anna255 lubi tę wiadomość

Marta

Moje największe szczęście-synuś <3

1usa3e5eu6pimed4.png

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa jak milusio :) ależ ten czas leci!

Martuś słyszałam o jakimś syropie z cebuli, ale sama nie wypróbowywałam tej metody. Może jakieś inhalacje z amolu... ale za bardzo nie wiem co mogłoby pomóc...

justa1234 lubi tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta1986 wrote:
    Hej dziewczynki :) Ja normalnie pije przez całą ciąże jedną kawkę z mleczkiem a i zieloną herbatkę od czasu do czasu :)

Dziewczynki potrzebuję porady coś na kaszel mi potrzeba jakieś cholerstwo mnie dopadło i normalnie spać w nocy nie mogłam :(
    Może syrop z cebuli :-) ja piłam syrop prenalen dla kobiet w ciąży ale średnio pomagał :-S

• Marta1986 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2017, 14:30

Marta

Moje największe szczęście-synuś <3

1usa3e5eu6pimed4.png

• kmb Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa wrote:
    Kmb a bierzesz jeszcze jakiś progesteron?

Nie już wszystko odstawilam.

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak ja zaczęłam powoli odstawiać lutinus, a brałam tylko 3x1 to moje piersi nie wróciły do stanu sprzed, ale stały się takie mniej silikonowe hehe i mniej obolałe :)
    Miałam wcześniej miseczkę E a teraz F albo G, no mam nadzieję że nie będą rosły w zatrważającym tempie. Choć w Białymstoku jest paru producentów bielizny, to niebawem może zacząć brakować odpowiednich fasonów :P

• kmb Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje są obolałe jeszcze a raczej mają takie dni kiedy dotknąć się nie mogę .( do tego kręgosłup to odczuwa) hehe. :-P ale mam nadzieję, że już nie będą rosły ratuje się sportowymi biustonoszami w nocy bo koszulka mi ból sprawia.Ale zauważyłam jedno, że od 3 dni około 16 i 21 bez względu o której jem ( czy jestem przed czy po jedzeniu) czuje bulgotki czy to możliwe, że to ruchy dziecka nie za wcześnie? Fakt ja przy wzroście 169 ważyłam 48 kg. ( NIE odchudzalam się tak mam od zawsze :-P) brzuszek mało widoczny dzidzi ciasno może być ale chyba trochę zawczesnie jak myślicie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam takie dni ze mi sie chce(mniejszosc) i wiekszosc takie ze mi sie nie chce. Tez mam niskie cisnienie. Ale to chyba lepiej niz wysokie, bo wtedy leki. Do tego czuje pobolewanie brzucha i ucisk, ale jak zawsze lekarz mowi ze to sie rozrasta i tak czuje bo jestem chudzina i nic z tym nie zrobie. A i znowu mi wrociły mdłości, ble, oczywiscie rzadko ale są.

Kmb ja czekam spokojnie do 22 tyg jak juz mozna poczuc, bo tak nie wnikam, sadze ze pewnie czasami sa to ruchy dziecka, a czasami moze faktycznie jelita.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 12:45

• Fistaszek Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka, ja Cie przepraszam, gdzie Ty masz suwaczek? No? :-)

Kava, justa1234, Viki26, Konwalia lubią tę wiadomość

34bws65ga0j0xbs5.png
    relgio4pb80c7l0k.png
‹‹ 81 82 83 84 85 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ