Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi w ciąży czarna herbata przestała smakować, a wcześniej tylko ją piłam. Teraz piję rano mleko z kawą, a potem męczę wodę mineralną
Na wizycie szyjka zamknięta rozpulchniona. Szymek ułożony idealnie do wyjścia tylko skurczów brak. Jak się nic nie ruszy to w środę KTG, a 6 września ze skierowaniem do szpitala...Anko:-) lubi tę wiadomość
-
Anna - jednym słowem czujesz się tu jak u siebie
I niech tak zostanie jeszcze aż do bezpiecznego rozwiązania.
Danae - życzę by Synek się zdecydował i postanowił zawitać na nasz piękny świat.
A może czeka do września.... bo sierpień mu po prostu nie pasujeAnna255 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Mam nadzieję że mogę do was dołączyć, jeszcze trochę wcześnie ale trzeba się oswajać no i mdłości nie dają mi zapomnieć o tym co się dzieję więc postanowiłam się tutaj trochę porozglądać. Tyle lat doszukiwałam się u siebie objawów ciąży i nic za to teraz przyszły ze zdwojoną siłą nie da się nie zauważyć
Danae korzystaj z ostatnich chwil wolności!Viki26, Anko:-), justa1234, Anna255, Fistaszek, wiecznie, Marta1986, Kava lubią tę wiadomość
-
Witam nowe dziewczyny i gratuluje. U mnie wcale nie jest kolorowo ale dam radę wszystko dla dzidzi. Jest mi ciągle niedobrze zamiast mniejsze to większe objawy. Ciągle mam ochotę spać. I nic mi się nie chce. Nawet na forum mało zaglądam tylko was czytam. U mnie bez kawy da się żyć a jak głowa mi pęka to mała puszka fanty działa.
piersi mi pekna chyba. Z miseczki C mam już duże E małe F a co dalej chyba dwa berety i gumka.
justa1234, Anna255, Moniaa, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Marta1986 wrote:Hej dziewczynki
Ja normalnie pije przez całą ciąże jedną kawkę z mleczkiem a i zieloną herbatkę od czasu do czasu
Dziewczynki potrzebuję porady coś na kaszel mi potrzeba jakieś cholerstwo mnie dopadło i normalnie spać w nocy nie mogłamja piłam syrop prenalen dla kobiet w ciąży ale średnio pomagał
-
jak ja zaczęłam powoli odstawiać lutinus, a brałam tylko 3x1 to moje piersi nie wróciły do stanu sprzed, ale stały się takie mniej silikonowe hehe i mniej obolałe
Miałam wcześniej miseczkę E a teraz F albo G, no mam nadzieję że nie będą rosły w zatrważającym tempie. Choć w Białymstoku jest paru producentów bielizny, to niebawem może zacząć brakować odpowiednich fasonów -
Moje są obolałe jeszcze a raczej mają takie dni kiedy dotknąć się nie mogę .( do tego kręgosłup to odczuwa) hehe.
ale mam nadzieję, że już nie będą rosły ratuje się sportowymi biustonoszami w nocy bo koszulka mi ból sprawia.Ale zauważyłam jedno, że od 3 dni około 16 i 21 bez względu o której jem ( czy jestem przed czy po jedzeniu) czuje bulgotki czy to możliwe, że to ruchy dziecka nie za wcześnie? Fakt ja przy wzroście 169 ważyłam 48 kg. ( NIE odchudzalam się tak mam od zawsze
) brzuszek mało widoczny dzidzi ciasno może być ale chyba trochę zawczesnie jak myślicie?
-
nick nieaktualnyJa mam takie dni ze mi sie chce(mniejszosc) i wiekszosc takie ze mi sie nie chce. Tez mam niskie cisnienie. Ale to chyba lepiej niz wysokie, bo wtedy leki. Do tego czuje pobolewanie brzucha i ucisk, ale jak zawsze lekarz mowi ze to sie rozrasta i tak czuje bo jestem chudzina i nic z tym nie zrobie. A i znowu mi wrociły mdłości, ble, oczywiscie rzadko ale są.
Kmb ja czekam spokojnie do 22 tyg jak juz mozna poczuc, bo tak nie wnikam, sadze ze pewnie czasami sa to ruchy dziecka, a czasami moze faktycznie jelita.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 12:45