Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Marta1986 wrote:Moniaa robię inhalację ale z soli fizjologicznej dodatkowo herbatka x malinami i mleko z miodem..
justa1234 bo tak naprawdę ten syrop jest na bazie czosnku i w aptece mi pani kiedyś powiedziała że lepiej zjeść samego czosnku
Martuś, mi w aptece to samo powiedzieli. Potem przeczytałam skład i czosnek jadłam po prostu. Taniej i nie tak przetworzone
Pokroi Pani cebulkę i wrzuci do słoika. Do tego 2 łyżki cukru. Odstaw w ciepłe miejsce (czyli wszędzie poza lodówką) i jutro rano będzie jak znalazł. Na pewno trochę pomoże.
U mnie dawało radę.
Zdrówka życzę :*
Aaaaa i jeszcze kupowałam imbir świeży. Gotowałam go pokrojonego w wodzie i z tej wody robiłam herbatkę z cytryną i miodem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 13:40
-
nick nieaktualnyFistaszek wrote:aszka, ja Cie przepraszam, gdzie Ty masz suwaczek? No?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 14:19
-
nick nieaktualny
-
jestem po prenatalnych wszystko ok, ryzyko wad niskie tylko martwią mnie główki maluchów bo są mniejsze, no ale lekarz nie kazał się na razie martwić więc dajemy czas bąblom na rośnięcie
jednego w sumie mieści się w granicach norm a drugiego jest troszkę poniżej, teraz mam wizytę za 3 tyg
kmb, Anko:-), aszka, mycha28, Kava, justa1234, Anna255, Viki26, wiecznie lubią tę wiadomość
-
roletka wrote:jestem po prenatalnych wszystko ok, ryzyko wad niskie tylko martwią mnie główki maluchów bo są mniejsze, no ale lekarz nie kazał się na razie martwić więc dajemy czas bąblom na rośnięcie
jednego w sumie mieści się w granicach norm a drugiego jest troszkę poniżej, teraz mam wizytę za 3 tyg
-
Dziewczyny to ile mamy chłopaków a ile dziewczynek? U mnie w następnym tygodniu usg i może w końcu się dowiem, kto tam zamieszkuje
Szyjka już lepiej także coraz częściej wstaję ale i trochę nadrabiam w domu, czyli np. ścieram kurze
Tak czytałam wstecz Wasze posty i też piję kawę i herbatę, głównie wodę ale kawka rano i 3 herbatki na dzień. Się cieszę że u wszystkich dobrze
Anna255 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pochwale Wam sie brzuszkiem bo juz dosc spory
choc pewnie tez dlatego ze szczuplakiem nie jestem 69 kg zywej wagi
http://zapodaj.net/4bdcb015e4922.jpg.htmlagniesia2569, Viki26, wiecznie lubią tę wiadomość
-
mycha28 wrote:Pochwale Wam sie brzuszkiem bo juz dosc spory
choc pewnie tez dlatego ze szczuplakiem nie jestem 69 kg zywej wagi
http://zapodaj.net/4bdcb015e4922.jpg.html
ślicznie
Wystają już dzieciaczki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny