Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczynki, to i ja dopisuje: 2.02.2016 - prawdopodobnie córcia (dowiem się może już czegoś w poniedziałek)
A tak apropo ruszania się - czy któraś z Was chodzi/ła lub planuje na zajęcia w stylu aktywne 9 miesięcy? Już teraz kiedy jest ciepło i ładnie na dworze to mi się nie chce tyłka z kanapy ruszyć, a co to będzie jak zrobi się zimno i mokro? I tak sobie myślałam, żeby może wkręcić się w jakieś ćwiczenia. Tak może trochę kondycja by się ruszyła, no i może mi by się bardziej chciało cokolwiek. Jak to jest u Was?kmb, justa1234 lubią tę wiadomość
-
duza wrote:Cześć dziewczynki, to i ja dopisuje: 2.02.2016 - prawdopodobnie córcia (dowiem się może już czegoś w poniedziałek)
A tak apropo ruszania się - czy któraś z Was chodzi/ła lub planuje na zajęcia w stylu aktywne 9 miesięcy? Już teraz kiedy jest ciepło i ładnie na dworze to mi się nie chce tyłka z kanapy ruszyć, a co to będzie jak zrobi się zimno i mokro? I tak sobie myślałam, żeby może wkręcić się w jakieś ćwiczenia. Tak może trochę kondycja by się ruszyła, no i może mi by się bardziej chciało cokolwiek. Jak to jest u Was?ale żałuję powiem szczerze,tak więc jeśli masz ochotę i siłę to czemu nie spróbować uważam że warto
ja smam miałam ćwiczyć może jakby u nas bylu jakieś zajęcia dla kobiet w ciąży to bym się zapisała i motywacja by była inna a tak pokochałam kanapę
-
Jestem w szpitalu z krwawieniem, maluchy na szczęście całe i zdrowe, teraz już nie krwawie ale zostawili mnie na patologii
-
roletka wrote:Jestem w szpitalu z krwawieniem, maluchy na szczęście całe i zdrowe, teraz już nie krwawie ale zostawili mnie na patologii
W 12 tygodniu tez spędziłam 10 dni w szpitalu. Krwiak który przy odpoczynku i duphastonie ładnie się wchonal.
Jestem pewna że u ciebie tez wszytko będzie dobrze choć jak wspomnę uczucie gdy zobaczyłam krew - najgorsze z możliwych.
Wspieram:* -
nick nieaktualnykochane jak to jest z tym progesteronem, bo widze, ze jedne odstawiaja w II trymestrze a inne dalej przez dluzszy czas biora... w II trymestrze tez czesto sie bada ten progesteron? Bo ja myslalam, ze wlasnie po 12 tyg sie go odstawia bo wtedy juz dziala lozysko, jak to jest?
roletka mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok, przytulam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2015, 16:23
-
nick nieaktualny
-
Anna255 wrote:kochane jak to jest z tym progesteronem, bo widze, ze jedne odstawiaja w II trymestrze a inne dalej przez dluzszy czas biora... w II trymestrze tez czesto sie bada ten progesteron? Bo ja myslalam, ze wlasnie po 12 tyg sie go odstawia bo wtedy juz dziala lozysko, jak to jest?
roletka mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok, przytulam...
Bez wskazań dłużej nie trzeba i nie bada się go później.Anna255, aszka, Viki26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnko:-) wrote:Nie bierze się dłużej niż po 12 14 tygodniu chyba że są wskazania-skracajaca się szyjka, skurcze czy mocne twardnienie macicy.
Bez wskazań dłużej nie trzeba i nie bada się go później.
Roletka KCIUKOLE trzymam za dzieciatka i Ciebie, nie martw się, w szpitalu naprostują i będzie wszystko dobrzeAnna255 lubi tę wiadomość
-
jedna kosmówka jest na szyjce stąd krwawienie, nie wiem ile mnie trzymać tutaj będą a wolałabym leżeć w domu skoro oni i tak więcej podać mi nie mogą, dr mówi że dopóki kosmówka się nie podniesie będę mogła krwawić, na razie czysto
-
roletka wrote:jedna kosmówka jest na szyjce stąd krwawienie, nie wiem ile mnie trzymać tutaj będą a wolałabym leżeć w domu skoro oni i tak więcej podać mi nie mogą, dr mówi że dopóki kosmówka się nie podniesie będę mogła krwawić, na razie czysto
Będzie dobrze dzieciaczki zaraz się przesuna -
Anko:-) wrote:Nie bierze się dłużej niż po 12 14 tygodniu chyba że są wskazania-skracajaca się szyjka, skurcze czy mocne twardnienie macicy.
Bez wskazań dłużej nie trzeba i nie bada się go później. -
justa1234 wrote:Ja na początku ciąży obiecałam sobie ze będę ćwiczyć i nic z tego nie wyszło
ale żałuję powiem szczerze,tak więc jeśli masz ochotę i siłę to czemu nie spróbować uważam że warto
ja smam miałam ćwiczyć może jakby u nas bylu jakieś zajęcia dla kobiet w ciąży to bym się zapisała i motywacja by była inna a tak pokochałam kanapę
justa1234 lubi tę wiadomość