Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem w szpitalu od rana, skurczów brak, po oksytocynie też prawie nic się nie zadziało. Jutro rano po badaniu dr ma decydować co dalej, na razie cisza.
-
Asia_88 wrote:Jestem w szpitalu od rana, skurczów brak, po oksytocynie też prawie nic się nie zadziało. Jutro rano po badaniu dr ma decydować co dalej, na razie cisza.
Asia , powodzenia &&Asia_88 lubi tę wiadomość
-
Asia_88 wrote:Jestem w szpitalu od rana, skurczów brak, po oksytocynie też prawie nic się nie zadziało. Jutro rano po badaniu dr ma decydować co dalej, na razie cisza.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
No Asia czytałam z zapartym tchem! Czyli pewnie dziś lub jutro
stawiam na jutro, bo oxy się daje co 2 dzien?
Miki ja bardzo chciałam miec czarny wózek, ale trafił mi się szary, bo odkupowalam.. spacerówkę natomiast zamierzam mieć na pewno czarna!!
Mała hahadobre z ta nadzieją
*MiKi23*, Asia_88 lubią tę wiadomość
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
Update: dzisiaj po badaniu podobno szyjka super, nawet balonika nie zalozyli. Położne powiedziały, że dziś się widzimy na porodówce. Teraz 6h oksytocyny i jak to nie pomoże to jutro przerwa...
Milkowiec, ka_tarzyna lubią tę wiadomość
-
Necia124 wrote:Dziewczyny potrzebuje pomocy. Czy mogę stosować Provag w 1 trymestrze? Zlapalam jakaś infekcje. Wizyta u gin za dwa dni A mnie tak piecze że nie dam rady... mam też krem pimafucin ale boję się stosować czegokolwiek
Ja stosowałam lactovaginal prawie całą ciążę, myślę, że probiotyki można bez obawy.
-
Asia_88 wrote:Update: dzisiaj po badaniu podobno szyjka super, nawet balonika nie zalozyli. Położne powiedziały, że dziś się widzimy na porodówce. Teraz 6h oksytocyny i jak to nie pomoże to jutro przerwa...
Asiu trzymam kciuki aby dziś pomogło...Asia_88 lubi tę wiadomość
-
madlenka wrote:Laski u lekarza wszystko Oki. Grubas wazy 3400. Ale narazie nie zanosi sie na poród wiec ja chyba zacznę sie przyzwyczajać do myśli o cesarce. W ptk wybieram sie na ktg do szpitala
Ciekawe jak ta moja będzie przybierać, marzę o dziedziaku tak do 3300 maxuwielbiam takie malutkie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 11:54
18.11.2018
Nasze przedszkole:
|2❄️3-dniowe | -
Myślałam ze nasz taki bedzie mały bo my z tych niedużych rodzicow ale dzis mi powiedziała ze to nie ma znaczenia jakie dziecko przy porodzie bo potem bedzie bardziej do nas podobne. Pocieszam sie tym ze większe lepiej wziąć na ręce, moze nie bede sie bać. Muszę szukać jakiś plusów w tym
-
Probiotyki na pewno można, ja stosowałam tez regewagia co prawda w innym celu ale wiem, że jest bezpieczne i w ulotce równiez jest zapis, że stosuje sie wspomagająco przy zaburzeniach flory bo jest z kwasem mlekowym.
Asia ogromne &&& niech pójdzie szybko i sprawnie !!Asia_88 lubi tę wiadomość