Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia kciuki za szybką akcję!
Dziś na wizycie lekarz powiedział, że u mnie już wszystko gotowe do porodu tam na dole i nie ma szans na dotrwanie do terminu. Tak więc być może wepchnę się niedługo w kolejkę do rozpakowaniaAsia_88 lubi tę wiadomość
-
No i nic z tego, uspokoiło się... Może jeszcze w nocy coś ruszy ale wątpię
Jutro ma być przerwa od oxy więc mooooze pojutrze się uda. Uparty łobuz no
-
Madlenka spory dzidziol Ci się szykuje
mój ważył 2470 i był maleńki i myśle ze gdyby urodził się w terminie to tez byłby spory.
Asia szybkiego porodu &&
Mój klusek wazy już Ok 4kg i jest już co nosić -
..::Butterfly::.. wrote:Madlenka spory dzidziol Ci się szykuje
mój ważył 2470 i był maleńki i myśle ze gdyby urodził się w terminie to tez byłby spory.
Asia szybkiego porodu &&
Mój klusek wazy już Ok 4kg i jest już co nosiću nas 8500 a jeszcze nie siada :p
..::Butterfly::.. lubi tę wiadomość
-
Milkowiec wrote:Asia kciuki za szybką akcję!
Dziś na wizycie lekarz powiedział, że u mnie już wszystko gotowe do porodu tam na dole i nie ma szans na dotrwanie do terminu. Tak więc być może wepchnę się niedługo w kolejkę do rozpakowania -
madlenka wrote:A jak skurcze po oxy? Bolesne?
-
ana167 wrote:Mnie masaz ominął..
Za to bole krzyżowe. Hmm
Mi pan polozny na madalinskieggo powiedział ze po.2 oxy najczęściej rusza porodja szybko chodziłam Siostra później..chyba co czlowiek to inaczej
trzeba nosic te 8 i pol kilo
-
ana167 wrote:Mnie masaz ominął..
Za to bole krzyżowe. Hmm
...
Ja oba etapy porodu tylko i wyłącznie na krzyżowych (w sumie od pierwszych skurczy w domu to 14h)..żadnego bólu podbrzusza podobnego do miesiączkowego w pierwszym etapie ani partych później. Było to dla mnie strasznie nienaturalne przeć nie czując potrzeby parcia tylko ból krzyża - i tak przez 3h. A jedyne znieczulenie to gaz- pogryzłam ten plastikowy ustnik strasznie
Generalnie to spodziewałam się całkiem innego rodzaju bólu przy porodzie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 22:46
-
Lunk_a wrote:4kg co to jest
u nas 8500 a jeszcze nie siada :p
Bonciu 8500, a mój kręgosłup powoli już wysiada przy 4500g. Lunka pociesz chociaż proszę, że jest o tyle "lżej", gdyż dzieć się już prosto trzyma i nie trzeba tak asekurować tej łepecynki..