Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja chcę wrócić rok, półtora po porodzie po blastke
karmić piersią nie zamierzam długo max 6 miesięcy
planuje wstępnie 3 dzieciaków, ale ile zarodków się przyjmie to też osobna sprawa, może być i tak że każdy się rozwinie i będę miała przedszkole w domu
ciężki temat....
Evaa lubi tę wiadomość
18.11.2018
Nasze przedszkole:
|2❄️3-dniowe | -
Ja też planuję rok, a może i dłużej jak się uda. Nie po to tyle walczę na starcie, żeby zaraz kończyć
Ale zobaczymy co powiem, jak mu pierwsze zęby wyjdą :p
Evaa lubi tę wiadomość
-
Lunk_a wrote:Hehe
skad taka zmiana?
Próbowałam odstawić na pół roku. Wszystkie mleka wypróbowane, kombinowanie ż dodawaniem kaszki żeby w ogóle to chciała pić. Dawałam 2 butle dziennie, potem zaczęłam 3 i jak jednego razu ona mi nie chciała cycka to zrobiło mi się tak przykro, że wszystkie butlę poszły w kąt -
MalaHD wrote:Próbowałam odstawić na pół roku. Wszystkie mleka wypróbowane, kombinowanie ż dodawaniem kaszki żeby w ogóle to chciała pić. Dawałam 2 butle dziennie, potem zaczęłam 3 i jak jednego razu ona mi nie chciała cycka to zrobiło mi się tak przykro, że wszystkie butlę poszły w kąt
szalona
:* a laktacja nie spadła po butlach? Czy juz jest ustabilizowana?
W ogóle Mała Ty masz mrozaczki? Planujesz wracac po nie w najbliższej przyszłości? Czy na razie planow brak?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 11:37
-
madlenka wrote:Dziewczyny a jakie macie leżaczki dla swoich maluchów zeby je położyć w ciagu dnia chociaż na trochę. I od jakiego wieku wak się sprawdzały?
My mamy tiny love 3w1 i u nas się sprawdza od początku, po ok 2 msc przeszliśmy na ten drugi poziom, gdzie lepiej wszystko widać i łatwiej bawić się tymi zabawkami. Mała zazwyczaj w nim towarzyszy nam przy posiłkach przy stole. Ale generalnie za dnia to najwięcej leży na naszym łóżku lub kanapie..
Ale, jeśli dobrze kojarzę, to Ty Madlenka też masz ten sam leżaczek??
-
Mam 3 dobrej klasy blastocysty i jedna kompaktujaca Ale raczej oddamy do adopcji.
Macierzyństwo mnie przerosło. Na chwilę obecną ja nie chce więcej dzieci.
Ja mam Bujak chicco baloon. Swoją drogą właśnie to wypralam i się suszy mam zamiar sprzedać bo już nie używamyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 12:48
-
Tak mam tiny love i dzis wyjęłam bo wczesniej nie chciał leżeć a dzis udało mi sie pozmywać jak sobie leżał a potem poszedł sobie spać. Tylko tu sa dwie małe zabawki a w innych jak patrzyłam to taki pałąk z zabawkami i nie wiem czy jest sens czegos szukać innego. Bo w sumie mamy super matę do zabawy.
-
madlenka wrote:Tak mam tiny love i dzis wyjęłam bo wczesniej nie chciał leżeć a dzis udało mi sie pozmywać jak sobie leżał a potem poszedł sobie spać. Tylko tu sa dwie małe zabawki a w innych jak patrzyłam to taki pałąk z zabawkami i nie wiem czy jest sens czegos szukać innego. Bo w sumie mamy super matę do zabawy.Corka - 2018
Syn - 2021 -
U nas mata edukacyjna jest i średnio do tej pory się sprawdzała i chyba już tak zostanie, bo Młoda już za duża i za ruchliwa na nią.. Po prostu Mała bardziej zainteresowana wszystkim wokół w pokoju, niż tymi zabawkami na macie. A do leżenia na brzuszku to za śliska przy takiej wiercipięcie.
Teraz przydałaby się raczej taka mata piankowa, dziewczyny używacie jakichś? -
Mam puzzle piankowe. Teraz już mało na niej siedzi ale się sprawdziły.
Ana mamy opłacone zarodki na 5 lat. Plan jest taki, że opłacany na kolejne 5 i oddajemy do adopcji. ja wtedy będę przed 40 więc już później na pewno się nie zdecydujemy a może komuś dadzą szczęście.
Ja chciałam dzieci rok po roku. Maksymalnie do 3 lat a do tego czasu nie zapomnę jak bardzo mam teraz przerabaneAsia_88 lubi tę wiadomość