Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunk_a wrote:Mialam na 16.12
dlatego pytam, bo z końca sierpnia też kojarzę bóle pachwin.
na bóle w pachwinach położna poleciła mi zajęcia na basenie, chyba zacznę chodzić z mężem bo jesień w Norwegii potraf być paskudna i za bardzo nie ma co liczyć na aktywność a świeżym powietrzu .
-
mar2śka wrote:Luna a przypomnij proszę miałaś cc czy SN? Kiedy maleństwo zawitało na świecie? Jestem ciekawa kiedy to będzie u nas
na bóle w pachwinach położna poleciła mi zajęcia na basenie, chyba zacznę chodzić z mężem bo jesień w Norwegii potraf być paskudna i za bardzo nie ma co liczyć na aktywność a świeżym powietrzu .
-
Tomek jadł rączki od samego początku :p Ale ostatnio rzeczywiście zauważyłam wzmożone pożeranie
Mógłby je żuć bez przerwy właściwie.
Kabełka lubi tę wiadomość
-
Moja zjada piąstki od jakiś 2 tyg. Ale raczej tylko wtedy jak jest już głodna.#Jak nie głodna i nie śpi to po prostu macha rękami i nogami. A jak jej czasem włożę zabawkę do ręki, to nieśmiało próbuje sprawdzać czy jest jadalna
Kciuka jeszcze nie ssie, chociaż już nieraz widziałam, że zaczynała go prostować w okolicach buzi...
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
ana167 wrote:Z jednej strony rozumiem jej argumenty a z drugiej jestem zła.. Bo mogli od początku trzymać zarodki do balstki.. A nie teraz odmrazaja i hoduja..
U mnie powiedziała, że będzie tak samo. Ale to już dawno o tym mówiła, jeszcze przed tą ciążą.
Obstawiam, że wszystkie odpadną po rozmrożeniu i próbie hodowli.
Oczywiście jeżeli zdecydujemy się na zarodki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 19:01
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
ana167 wrote:Endo powoli rośnie, pewnie po
10 transfer.. Jak coś to 1 blaski..
Kekarka nie chciała się zgodzić na podanie 2.. -
ana167 wrote:Z jednej strony rozumiem jej argumenty a z drugiej jestem zła.. Bo mogli od początku trzymać zarodki do balstki.. A nie teraz odmrazaja i hoduja..
-
madlenka wrote:Ja mam tylko cztery komórki ... może na wiosnę wrócimy do tematu drugiego dziecka. Bardzo bym chciała by Marcel miał rodzeństwo ale nie wyobrażam sobie koncówki ciazy z małym dzieckiem a potem dwójki w domu. Jeszcze sobie tego nie wyobrażam