Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja robiłam pneumo zwykle bo nawet nie wiedziałam ze mozna platne. Różnica jest w ilości szczepów, platne to 13 a na nfz 10. Natomiast 3 dawke można juz kupić (bo jak robi sie nfz to dwie dawki musza być takie same) i to pokrywa te wszystkie szczepy.
U nas było naraz infanrix hexa i pneumo. -
Aaaaa u nas dziś święto, można powiedzieć, że Tomek przespał noc
Skończyłam karmić po północy, a potem dopiero tuż przed 6
Oby to nie była jednorazowa akcja, bo mi się bardzo spodobało
mar2śka, Kabełka, Milkowiec lubią tę wiadomość
-
Asia , super ze Tomek tak spi
U nas Tymek miał kilka nocy ze zasypiał o 20(to jest standard w usypianiu , godz 20 i spi każdego dnia)ale budziła się np między 2-4 a później Ok 8. A teraz znów spanie od 20 do 1 a później Ok 6 wstaje. Także daje się matce wyspaćWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2018, 11:40
-
O tak dziewczyny, przyjemnie jest znowu pospać ciurkiem więcej niż 3h, prawda?
. Moja od prawie miesiąca śpi od 20:30-21:00 do 6-7h rano, tylko jak się ja kładę spać koło 23 to ją dokarmiam zwykle na śpiocha.
Ostatnio spojrzałam w moje notatki z pierwszych tygodni, a tam karmienie co 2-3h, jakieś nocne zmiany pieluch, koopy..już tego nie pamiętam
Teraz za to w dzień cyrki z jedzeniem, moje dziecko nie ma na to czasu...no i ciekawe, czy ząbkowanie popsuje nam noce..
Madlenka jak Twój znosi reh? U mnie jest ryk..Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2018, 13:21
-
Kabelka my też chodzimy niestety na rehabilitację i tak jak u Ciebie - jest ryk... jakby go ze skóry obdzierali! Zwłaszcza przy niektórych ćwiczeniach. Są takie które toleruje ale ledwo ledwo, jest na granicy płaczu. Dobrze ze jeszcze tylko 4 zajęcia nam zostały...I IMSI 13.05.2016
II IMSI 15.07.2016
III IMSI 30.03.2017, beta 9dpt 67, 11dpt 213
-
O czyli jest nas więcej
. Moją wystarczy tylko tam na tej leżance/stole? położyć i już jej się źle kojarzy i zaczyna zawodzić..na szczęście na rękach się uspokaja, tylko za pierwszym razem przeryczała całą wizytę..dobrze, że w domu chce ćwiczyć ze mną póki co..
-
Ja nie pracowałam już podczas trzeciej procedury, która się udała. Na razie nie myślę o nowej pracy. Mąż nie chce żadnych żłobków dla Tomka, a że możemy sobie pozwolić na moje niepracowanie, to pewnie ze 3 lata będę w domu. Chyba, że dostanę świra i ucieknę do jakiejś pracy wcześniej
-
Ja tez chyba pójdę ma wychowawczy, bo dostać sie do żlobka w wawie to jak w totka trafic... A i tak bym w żlobku na caly dzień nie zostawiała, tylko na jakies 4 godziny...
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
Ja mam urlop do połowy lutego.
Rok macierzyński i zaległy urlop.
Ale mam tez dzialalnosc gosp i jak Mały miał 7tyg to wróciłam ale to było 3-4x tyg na 2 godz. Syna pilnował mąż.
U nas pewnie mąż pójdzie na wychowawczy lub na pół etatu -akurat moglby bo i tak ma pracę popoludniami a ja rano więc zwykle ja wracałam a on jeszcze nie wyszedł.
A może za jakiś czas pomyślimy o rodzeństwie dla synka.
U mnie w pracy jest teraz fajnie bo jak wrócę dostanę podwyżkę. A żeby ona sie później wliczala w zwolnienie i urlop muszę zdaje się 3 mce przepracowac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2018, 21:04
-
Kabelka ja chodzę na taka rehabilitacje dwa tyg codziennie. To taki kurs dla fizjoterapeutów i oni sie uczą. Jest nas na sali 6 dzieciaków i mały jako jedyny nie płacze
ale on ma tylko delikatna asymetrię wiec go nie denerwują te ćwiczenia.
My chcemy na wiosnę spróbować drugie bobo wiec nie wracam mam nadzieje. W sumie nie mam gdzie bo umowa była do poroduKabełka lubi tę wiadomość