Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Nic nie pisze bo dziecko mi całymi dniami nie śpi... dziś bije rekord. Do tej pory od pobudki ok 8 rano przespała łącznie ze 30-40 min w tym część na spacerze. Już nawet w wózku nie chce spać WTF?
Zdarzają się tylko takie cycodrzemki 2-minutowe, z których wyrywa ją gigantyczny odruch moro albo jeszcze coś gorszego i koniec spania
Ja też raczej nie prędko wrócę do pracy tym bardziej, że jeszcze myślimy o rodzeństwie dla Ewoka a mamy 6 mrożaków jeszcze. Idealnie by było wykorzystać urlopy, ew troche wychowawczego i wrócić po bąbla. Cóż czas leci a w planach była trójka... żeby zdążyć przed 40 nie mamy na co czekać
Madlenka podziwiam, że już na wiosne chcesz próbować.
Wczoraj stuknęły nam 2mce, zacieszamy się do ciotek z forumWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2018, 22:01
Asia_88, *MiKi23*, Kabełka, Evaa, ana167, mar2śka, ..::Butterfly::.. lubią tę wiadomość
-
Pisząc wiosna mam na myśli czerwiec
A jak będzie to zobaczymy.
Dziewczyny na terapii dzisiaj powiedziały, że nie maja się do czego przyczepić. Nasza asymetria jest niezauważalna
Ja byłam u fizjo, mam oklejony taśmami brzuch, rozejście malutkie na dwa cma ten moj brzuch to po prostu sadelko. Wracamy niedługo na ćwiczenia, nie ma co
83xxx lubi tę wiadomość
-
Heh ja przed ciążą ćwiczyłam 2-3-4x w tyg. W sumie to już ponad 10 lat jestem aktywna. Teraz nie mogę się zmobilizować. Druga kwestia to taka, że się bałam ryzykować... Muszę się wziąć za te ćwiczenia/basen bo tyję trochę za szybko ;(
Ćwiczyłaś sama w domu czy chodziłaś na zajęcia? -
Ja chodziłam na grojecka. Dwa razy w tyg do Natalii bo fajna muzyka i zajecia takie szybsze. W środy były zajecia z Agnieszka i ona robiła bardziej takie z joga i powolne i średnio mi to pasowało. Teraz widziałam ze Natalka ma raz na grojeckiej a raz na zwirkach obok ciebie. Wiec chyba bede chodzic raz na zwirki i raz na grojecka
trzeba spr grafik.
-
madlenka wrote:Pisząc wiosna mam na myśli czerwiec
A jak będzie to zobaczymy.
Dziewczyny na terapii dzisiaj powiedziały, że nie maja się do czego przyczepić. Nasza asymetria jest niezauważalna
Ja byłam u fizjo, mam oklejony taśmami brzuch, rozejście malutkie na dwa cma ten moj brzuch to po prostu sadelko. Wracamy niedługo na ćwiczenia, nie ma co
Gdzie byłaś u fizjo? też chyba się przejdę.
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
hej
mój maluszek już bez sondy , radzi sobie świetnie, mozliwe ze w przyszlym tygodniu bedzie juz w domku
wysylam linkmoje czupiradełko:)
https://www.fotosik.pl/zdjecie/1b23b2e8ba73ac4e
póżniej usune zdjęcie z linkaana167, mar2śka, Kabełka, ..::Butterfly::.., natty85, Asia_88, Tosia 1981, lena7, 83xxx lubią tę wiadomość
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
Pysia cudny i dzielny!!
Ana, Mała pięknie Ci ruszyła
My na etapie podciągania głowy do klatki piersiowej, chichrania się w głos, gadania, piszczenia i mruczenia..no i robienia 'bwww' i plucia przy tyn śliną lub wypluwania smoczka na odległość
pysia, ana167 lubią tę wiadomość
-
Pysia sliczny! Super ze wszystko dobrze!
Evaa super ze chlopaki dobrze! A mala super! I jaka czupryna
Co do pracy, to ja narazie dwa lata macierzynskiego, a pozniej sie zobaczy
Evaa lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700