Ciężarówki po IVF 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciasteczko-cieszę się, że wszystko u Was ok. Faktycznie zobaczyć małego człowieka to jest przeżycie
Olcia-masz racje, dobrze, ze to "tylko" uczulenie. Zycze Ci aby szbko przeszło.
Jeśli chodzi o wypłate to w ciazy musi byc 100%, tyle wlasnie miałam na konto za poprzedni miesiac. Necia, pewnie zadzwoń i sie dowiedz. -
Ja również jestem po wizycie Badanie miałam jak więskszość z Was i dopochwowo na fotelu i usg na leżance przez brzuch- a wybrałam sukienkę, jakoś poszło. Najważniejsze- wszystko dobrze i z szyjką, którą badał i z Dzieckiem, które pieknie rośnie i wychodzi na starsze o ok. tydzień, bo ma już 158g Co do płci to jest wskazanie na Synka ale 100% pewności nie ma. Choć coś tam między nóżkami było Powiem Wam, że jakoś w kościach czułam drugą dziewczynke, a tu prosze-zaskoczenie Troche starszyzna nie pocieszona, bo liczyła na siostre ale tłumaczyliśmy jej, że jeszcze dokładnie nie wiadomo. Pozatym miałyśmy wykład o tym, że braciszki też są super
Lubię_czekoladę, Ciasteczko77, klamka lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:83xxx, cześć Kochana No i w końcu się spotykamy na fioletowej stronie
Witaj Kochana! Jak się masz? Krwiak zmniejsza się?
Bywam tu czasami.. ale dziewczyny tak szybko i dużo piszą, że czasami potrzebuję czasu żeby to wszystko nadrobićLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
MagNolia55 wrote:Ja również jestem po wizycie Badanie miałam jak więskszość z Was i dopochwowo na fotelu i usg na leżance przez brzuch- a wybrałam sukienkę, jakoś poszło. Najważniejsze- wszystko dobrze i z szyjką, którą badał i z Dzieckiem, które pieknie rośnie i wychodzi na starsze o ok. tydzień, bo ma już 158g Co do płci to jest wskazanie na Synka ale 100% pewności nie ma. Choć coś tam między nóżkami było Powiem Wam, że jakoś w kościach czułam drugą dziewczynke, a tu prosze-zaskoczenie Troche starszyzna nie pocieszona, bo liczyła na siostre ale tłumaczyliśmy jej, że jeszcze dokładnie nie wiadomo. Pozatym miałyśmy wykład o tym, że braciszki też są super
-
Acha, noi pytałam wstępnie o poród. Więc wychodzi na to, ze nie ma bezwzględnego przymusu cc po cc - może być poród naturalny, jeśli nie ma przeciwskazań. Jednak u mnie okaże się bliżej końca jakie będzie rozwiāzanie, bo jeśli teraz również Dziecko okaże się duże to prawdopodobnie cc. A póki co Maluch idzie górnym pułapem.
-
nick nieaktualnyLubię_czekoladę wrote:Ciasteczko, a jaki wiek ciąży Ci wychodzi z usg? Bo chyba jesteśmy bardzo podobnie Mam dziś z om 8+2 a według FET 8+3 Super, że już to taki dzieć jest
Leżę, dziękuję Mam nadzieję, że poniedziałkowa wizyta przyniesie dobre wieści.
- gdzie to widać ?
Będę trzymać kciuki za pon !! będzie dobrze -
83xxx wrote:Witaj Kochana! Jak się masz? Krwiak zmniejsza się?
Bywam tu czasami.. ale dziewczyny tak szybko i dużo piszą, że czasami potrzebuję czasu żeby to wszystko nadrobić
Krwiak na ostatniej wizycie miał 5cm x 1,5cm. Więc był ogromny. Lekarz powiedział, że zajmuje niemal całą tylną ścianę jamy macicy. Ale chyba to już wiesz z wykresu Nie wiem czy się zmniejsza, dopiero się dowiemy na poniedziałkowej wizycie
To prawda, dziewczyny dają czadu Ale piszą bardzo dużo przydatnych rzeczy
A jak Ty się masz? Jednak zwolnienie. I bardzo dobrze!! Jak samopoczucie? -
Lubie_czekolade a jak Twoje samopoczucie? Widze, że apetyt dopisuje Kiedy teraz masz wizyte zw. z krwiakiem? Jeszcze plamisz czy już masz spokój?
Edit: doczytałam wyżej, że wizyta w poniedziałek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 21:43
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Ciasteczko77 wrote:A kurczę - nie wiem
- gdzie to widać ?
Będę trzymać kciuki za pon !! będzie dobrze -
MagNolia55 wrote:Lubie_czekolade a jak Twoje samopoczucie? Widze, że apetyt dopisuje Kiedy teraz masz wizyte zw. z krwiakiem? Jeszcze plamisz czy już masz spokój?
Edit: doczytałam wyżej, że wizyta w poniedziałek. -
Lubię_czekoladę wrote:Czuję się bardzo dobrze- psychicznie. Fizycznie różnie, bo mdłości. A jak wkładam luteinę pod język to aż mną telepie Ale dobra tam.. Czasem mam gorsze dni z zastrzykami ale jestem gotowa na każde poświęcenie. Plamię codziennie, na brązowo. Ale lekarz powiedział, że może to potrwać tygodniami i ten krwiak tygodniami będzie się sączył. Niech się sączy. Każdy dzień bez krwawienia to zwycięstwo! Jeszcze mam z tyłu głowy, że jak nie poronienie to jest ryzyko, że serduszko się zatrzymuje i na wizycie już nie bije. Czytałam o takich przypadkach. Zawsze są obawy jakieś. Tak, wizyta w pon
Dzielna babka z Ciebie Ile my dla tych Dzieci potrafimy przejść
Niestety są takie przypadki, ale nie aż tak często. Też się tego bałam, nawet detektor chciałam kupować, ale póki co dzielnie się trzymałam od wizyty do wizyty i starałam się nie myśleć negatywnie. Ty też nie myśl :* Nie powiem, bo bardzo uspokoiły mnie badania prenatalne...a teraz czekam na konkretne ruchy. Wtedy myśle, ze już wogole sie uspokoje.Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
MagNolia55 wrote:Dzielna babka z Ciebie Ile my dla tych Dzieci potrafimy przejść
Niestety są takie przypadki, ale nie aż tak często. Też się tego bałam, nawet detektor chciałam kupować, ale póki co dzielnie się trzymałam od wizyty do wizyty i starałam się nie myśleć negatywnie. Ty też nie myśl :* Nie powiem, bo bardzo uspokoiły mnie badania prenatalne...a teraz czekam na konkretne ruchy. Wtedy myśle, ze już wogole sie uspokoje.
I jedna "prosta" zasada Od wizyty do wizytyZajączek :) lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Staram się bardzo myśleć pozytywnie Tak, te badania prenatalne zdecydowanie są takim punktem przełomowym pierwszego trymestru A ruchy to przed Tobą dosłownie są o mały krok Zaraz pewnie poczujesz
I jedna "prosta" zasada Od wizyty do wizyty
Tak, właśnie - od wizyty do wizyty.
Wszystkiego dobrego dla Ciebie. Koniecznie daj znać jak po poniedziałkowej wizycie.Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Krwiak na ostatniej wizycie miał 5cm x 1,5cm. Więc był ogromny. Lekarz powiedział, że zajmuje niemal całą tylną ścianę jamy macicy. Ale chyba to już wiesz z wykresu Nie wiem czy się zmniejsza, dopiero się dowiemy na poniedziałkowej wizycie
To prawda, dziewczyny dają czadu Ale piszą bardzo dużo przydatnych rzeczy
A jak Ty się masz? Jednak zwolnienie. I bardzo dobrze!! Jak samopoczucie?
To czekam na wieści po poniedziałkowej wizycie
Również uważam, że piszą dużo ciekawych i przydatnych rzeczy. Niektóre zapisuję bo później ciężko będzie znaleźć we wpisach w tym wątku.
U mnie ok. Jestem na zwolnieniu Dobre samopoczucie dopisuje
Mam zamiar pójść na jakieś zajęcia fitness dla kobiet w ciąży żeby podtrzymać kondycję fizyczną. Tym bardziej, że przed ciążą fitness był moim hobby.
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
83xxx wrote:Lubię_czekoladę a który to już tydzień dzielna kobietko?
-
Lubię, leż grzecznie. Lekarz mi mówił ze dopóki to nie jest żywa, czerwona krew to nie jest źle, znaczy że to z krwiaka, ze sie opróżnia. Nie denerwuj sie. Bądź dzielna!! Wszystkie mocno Wam kibicujemy. :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2018, 08:23
MagNolia55, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość