Ciężarówki po IVF 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRubi27 wrote:Czuje sie świetnie gdyby nie zmęczenie po szpitalu 3-4 godziny snu dziennie robią swoje. Ale dzisiaj tatuś pomoże w nocy. Dokarmiamy sie mm bo troche brakuje pokarmu.
pozdrawiam!
-
Rubi27 wrote:Czuje sie świetnie gdyby nie zmęczenie po szpitalu 3-4 godziny snu dziennie robią swoje. Ale dzisiaj tatuś pomoże w nocy. Dokarmiamy sie mm bo troche brakuje pokarmu.
Pozniej juz sie zna swoje dziecko, ze rozpoznahe sie kuedy jojczy bo spiace, kiedy bo glodne, z kiefy bo ma nudy... wie sie juz jak najlepiej maluszka zabawic...
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Dziewczyny u mnie powiedzieć, ze jest cudownie to mało!
Maluszek cały i zdrowy. Urodził się samego rana w Dzień Babci. Jest drobny, ale żywotny (3kg, 52 cm). Ładnie łapie pierś i coś sobie ciumka,, ale nie wiem czy się tym najadą. Na razie nie było dokarmiania.
Ja czuje się bardzo dobrze. Cc przebiegło bez zakluceń, pionizacja tez. Czuje się jak przed okresem, może trochę bardziej boli,ale tragedii nie ma.
Cccierpliwa, klamka, Paulaa25, DaveGahan, Olciaaa, Figa88, Jvm, agaaa90, Motylek1313, Kadetka, 83xxx, Zizu87, Veri, aziledo, Rubi27, mk, Niezapominajka5, Waleczna, Lubię_czekoladę, inka2707, MagNolia55, AnnMari, Farelka, akilegna♥ lubią tę wiadomość
-
Magkb wrote:Dziewczyny u mnie powiedzieć, ze jest cudownie to mało!
Maluszek cały i zdrowy. Urodził się samego rana w Dzień Babci. Jest drobny, ale żywotny (3kg, 52 cm). Ładnie łapie pierś i coś sobie ciumka,, ale nie wiem czy się tym najadą. Na razie nie było dokarmiania.
Ja czuje się bardzo dobrze. Cc przebiegło bez zakluceń, pionizacja tez. Czuje się jak przed okresem, może trochę bardziej boli,ale tragedii nie ma.
Wpocztwajcie i cieszcie sie soba
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagkb wrote:Dziewczyny u mnie powiedzieć, ze jest cudownie to mało!
Dziewczyny ja za tydzień... Nie wierzę!klamka, Motylek1313, DaveGahan lubią tę wiadomość
-
Magkb wrote:Dziewczyny u mnie powiedzieć, ze jest cudownie to mało!
Gratulacje:-) odpoczywajcie:-) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaveGahan wrote:Dziewczyny pytanko, czy bralyscie albo macie zamiar wziąć do szpitala monitor oddechu? Ja mam Snuza, rodzę w innym mieście i się zastanawiam czy jest sens.
Wydaje mi się, że w szpitalu nie ma sensu, jednak jesteśmy tam pod opieką profesjonalistów, ale w domu będę korzystałaDaveGahan lubi tę wiadomość
-
Olcia to juz tuz tuz
Dave ja tez mam snuze, ale do szpitala nie bralamDaveGahan lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
nick nieaktualnyCccierpliwa wrote:Olcia to juz tuz tuz
Dave ja tez mam snuze, ale do szpitala nie bralam
Jeszcze mnie wyprzedzą Dziewczyny - DaveGahan, Paula25 i nasza weteranka Morganaa za którą bardzo mocno trzymam kciuki
Styczniowe szaleństwoPonoć na porodówkach zatrzęsienie rodzących
Lubiąca Czekoladę co tam u Ciebie?
No i jak się czują nasze ciężarówki, które mają termin na marzec? -
DaveGahan wrote:Dziewczyny pytanko, czy bralyscie albo macie zamiar wziąć do szpitala monitor oddechu? Ja mam Snuza, rodzę w innym mieście i się zastanawiam czy jest sens.
Ja nie mam zamiaru zabierać. Staram się mieć ze sobą tylko niezbędne rzeczy, żeby jak najmniej bakterii szpitalnych przynieść do domu. Ubranka czy kocyk bez problemu wypiorę a monitora do pralki nie włożęDaveGahan lubi tę wiadomość
-
Olciaaa wrote:
Jeszcze mnie wyprzedzą Dziewczyny - DaveGahan, Paula25 i nasza weteranka Morganaa za którą bardzo mocno trzymam kciuki
Styczniowe szaleństwoPonoć na porodówkach zatrzęsienie rodzących
Lubiąca Czekoladę co tam u Ciebie?
No i jak się czują nasze ciężarówki, które mają termin na marzec?
Marcowa mama melduje się
Jak na 8 miesiąc czuję się bardzo dobrze. Aż sama jestem zdziwiona, że cały czas daję radę chodzić na pilatesDokucza mi od czasu do czasu ból pleców, mam zawroty głowy jak za długo stoję w kolejce w sklepie (więc zakupy ogarnia już mąż), ale nie jest źle. Ubranka wybrane i wyprasowane czekają w szafie. Kompletuję zamówienie z apteki.
Na liczniku 51 dni do porodu. Za tydzień kontrolna wizyta.
I jak na razie bardziej się cieszę niż się boję, ale pewnie im będzie bliżej godziny zero to te proporcje będą się zmieniać.
W weekend byliśmy na warsztatach z pielęgnacji noworodka. Jesteśmy dużo spokojniejsi bo prowadząca bardzo fajnie wszystko pokazywała. A na koniec był krótki instruktarz wiązania w chuście (kangurek i kieszkonka). I mój mąż został okrzyknięty mistrzem chustonoszeniaWyszło mu idealnie
83xxx, MagNolia55 lubią tę wiadomość
-
Motylek1313 wrote:Dziewczyny ktore wspominaly o klopirach z zusem- czy to kontrola zasadnosci l4? Czy macie dzialalnosc i ta kontrola przez to?
Pytasz z ciekawości,czy kontrol się u Ciebie szykuje?Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝