Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
100krotko jak tam brzuch? może magnez pomoże
Marlena śliczne imię
Madzia piersi dziś bolą jutro nie, spokojnie, na pewno wszystko jest dobrze. U Ciebie po prostu piersi już przestały boleć za to doszła zgaga, taka wymiana Poza tym jest serducho więc ryzyko straty baaaardzo spadło. Nie czytaj doradców na necie, tylko Ci to zaszkodzi! Do 28 już niedaleko
kasiarzynko śliczna po mamusi a po kim a waga hm... dr zawsze sie może pomylic o dobre 0,5kg13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
W końcu mogę Was nadrobić na spokojnie, miałam iść do fryzjera a wylądowałam u koleżanki na plotkach i póxniej zgrzeszyłam i zjadłam kebaba
Mała czarna w szoku jestem, ze aż takie rozbieżności masz w TP. I waga małej niesamowita jak nie masz kiedy ogarniać wszystkich tematów to daj czasem znac czy wszystko u Ciebie ok żebym nie musiala szpiegować na listopadówkach
Agnieszka a mi o śpiworek chodziło taki do wózka. Bardziej martwię się ubiorem na dwór bo w domu to jakoś się to łatwiej ogarnie. Chyba
Co do brzuszków to mi przez długo czas lekarze mówili że dużo jeszcze miejsca ma dziecko w macicy wiec dlatego też tak późno brzuch sie pokazał. Także indywidualna kwestia.
100krotko jak brzuszek? Pomogła nospa?
Blumen przy zelazie to pewnie zaraz zaparcia Cie dopadną
Marlenka mi też się podoba imie Jakub
Kasiarzynka w 3d miałaś usg, ze tak się napatrzyłaś na córcie? Nie martw się wagą, może po prostu będzie drobna. A Ty i mąż jesteście drobni czy raczej wysocy?
Madzia zgaga sama z siebie się nie wzieła. Nie zamartwiaj sie, ze cos jest nie tak. -
nick nieaktualnyCzy ja wiem czy ta nospa pomogla;/ w ciagu dnia wzielam 2 poczulam ulge po lezakowaniu w wannie z ciepla woda:) sama nie wiedzialam co robic mialam zadzwonic do gina ale wiedzialam ze zacznie sie dopytywac i jak mu powiem ze ten bol to taki lekki z mocniejszym kuciem to mi powie ze panikuje wiec juz nie dzwonilam jak jutro bedzie to samo to zadzwonie moze bedzie w szpitalu a jak nie to pojedziemy na ip mam nadzieje ze wszystka dobrze z mala.
-
Mnie wczoraj okresowo bolalo podbrzusze ale wzielam nospe, najpierw polezalam a pozniej rozchodzilam ten bol.
Ale jak Ciebie jutro dalej bedzie bolalo to lepiej skontroluj zebys byla spokojniejsza.
Przydaloby sie nam usg w domu ale wyobrazam sobie czestotliwosc podgladania naszych pociech na nim
A ja wlasnie o malo zawalu nie dostalam. Gadalam przez tel, wchodze do pokoju a zarazem naszej sypialni a tam po podlodze zapieprza wielki czarny pajak (chyba kątnik domowy sie nazywa jesli by ktoras chciala zerknac na ta mende) i biegnie prosto pod lozko! Zatrzymal sie przy takim drewnie, ja juz zanosilam sie z placzu bo mam na jego punkcie fobie, wpadam w niesamowita panike bo niczego tak sie nieboje jak tych pajakow. Chcialam go klapkiem zabic ale spieprzyl glebiej pod lozko. Wtedy juz w ogole zaczelam wyc ze strachu ale zaczelam go z latarka szukac, wyczailam go i probowalam odkurzaczem go wciagnac ale w tych nerwach nie widzialam czy sie udalo czy wcisnal sie glebiej pod lozko. Wiec co mi zostalo? Wielkie lozko rozlozylam sama na 3 czesci, nadzwigalam sie, plecy mnie bola, miesnie pod zebrami a tego h**a nie ma. I nie wiem czy sie tak dobrze schowal czy w w ten odkurzacz go wciagnelam. Najgorsze, ze tylko na tym lozku moge spac i musze sama bo maz w pracy na noc. Chyba osiwieje tu do rana. Mala od razu zaczela szalec z tego stresu az mi jej szkoda zaraz sie w kokon zawine i sprobuje zasnac ale kiepsko to widze masakra -
hej dziewczynki mnie wczoraj dziwnie bolalo pod rzebrami hm..kwiatuszek po zwykłym bioferze miałam problem juz z zaparciami to co teraz bedzie to sama nie wiem;/ podwojna dawka zelaza na recepte. powoli się zbieram aby zjeśc kolejny kawałek kaszanki moje zapotrzebowanie dzienne to 200 gram;/ ale co sie nie robi dla dziecka.Dziewczyny powiedzcie czy wasze maluchu tez kopia 24h na dobe?? od 3 dni mały tak mi daje popalić ze zaczełam sie zastanawiać o co mu chodzi mały bokser.
-
nick nieaktualny
-
Cześć ja też kolejna nie przespana noc, jeszcze co 8h muszę brać leki więc chodzę z budzikiem. Mąż ma nocne zmiany i miał pracować do 6 a później iść na 10 czyli nie wiele godzin snu więc powiedziałam że przyjadę po niego o 2giej w nocy więc już wybudziłam się a o 7 znowu pobudka bo leki ale dobrze bo pojechałam do lidla i kupiłam spodnie dresowe dla siebie bluzę i spodnie dla męża więc jakiś plus
Dorotko nie mam odwagi zajrzeć jak wygląda ten pająk bo tez mam hopla na punkcie pająków i mysz ble...
100krotko dobrze że wszystko ok -
Pleasure ,ja również kopie Cię w tyłek, nie wmawiaj sobie niewiadomo czego... sama się nakręcasz. Piersi nie bolą ale masz zgagę wiec to także jak piszesz objaw ciąży, bolące piersi to nie jedyny objaw.
Nie denerwuj sie bo dziecko tez sie denerwuje...
Ja również mam czesto czkawkę czego wcześniej nie miałam wiec widze ze to norma:)
Kasiarzynka już nie długo będziesz miała małą, nie martw się jeszcze urośnie
O jak ja nie cierpie pająków i innych insektów, mamy nawet w domu takie urządzenie które je odstrasza, fujj... -
nick nieaktualny
-
czesc dziewczyny
noc jakos mineła, obudziłam sie juz godzine od zaśnięcia cała mokra bo tak szczelnie pod kołdrą owinięta byłam, oczywiście snił mi sie jakis biegajacy po podłodze pająk. Później jeszcze raz miałam pobódke a póniej dopiero jak mąż wrócił - mój superbohater od pająków bo on chyba tylko tarantuli by sie obawiał a tak to nawet tego wczorajszego dziada by złapał za odnóże i spłukał w kibelku. Tylko jak zawsze idzie z takim bydlakiem przez dom to ja tez w furie wpadam i mam wrazenie ze zaraz mu wypadnie. Ale co w nocy wstawałam to swieciłam latarką po podłode i robiłam obchód dookoła łóżka czy nie siedzi gdzieś. Mąż jak rano zobaczył w kuchni odkurzacz to smiał się, ze zabezpieczyłam go jak bombę bo każdą możliwą dziurke pozapychałam szmatkami i papierami zeby jeszcze nie wylazł ten pająk. Ale dla mnie to było jak wojna a odkurzacz to tykająca bomba jak wiem, ze pewnie on tam jest. ehh dziś niech mąż wyjmuje worek z tego odkurzacza i spradza czy pająk zostal wciągnięty. Rano jak juz na spokojnie przy mężu się połozyam to tak zczął mi chrapac ze jak sie ocknął to mu powiedzialam ze ma sie polozyc na boku bo zaraz go czyms pizdne ehh ale przeżyć... najbardziej mi małej szkoda bo jak sie budzilam w nocy to szalała wiec pewnie tak stres mój źle na nią wpłynąl.
100krotko ciesze się, ze ból ustapił
Madziu daj znac jak lekarz Ci odpisze. Ale jestem pewna, ze Cie uspokoi.
Tak piszecie o czkawce, ze ja sobie uświadomiłam, ze już nie pamiętam kiedy ją miałam. Mała ma praktycznie codziennie to chyba za mnie nadrabia
Z apteki gemini napisali mi ze wysłali zmaówienie i ciekawa jestem czy dziś bedzie czy jutro bo kurier nic sie nie odzywał ani maila nie napisali z informacją o możliwości monitorowania przesylki.
I znowu sie waham czyi iść obciąć włosyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 11:39
-
Madzia jak Cie to uspokoi to idz na usg. Niech lekarz tylko podejrzy bijące serduszko i tyle, raz dwa i po usg a Ty odetchniesz z ulgą. Lepsze do malucha kolejne usg niż Twój stres.
Do mnie przyszła paczka z gemini i bylam zrobic małe rozeznanie w tesco co tam mają z dziecięcych rzeczy. Oczywiście zahaczyłam o pepco i kupiłam 2x półśpiochy, czapeczke i spodenki dresowe na polarku ale dopiero na rozmiar 68 ale co tam, albo poleżą albo beda ok na zimę.
A teraz biore się za szarlotkę w koncu