Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No to super, teraz już masz potwierdzenie, że wszystko jest ok i nie ma się czym stresować
Hahaha, za każdym razem jak to piszę, to mam przed oczami siebie jak się zastanawiam czy to kłucie jest normalne albo czy spadek wagi szkodzi dziecku itp. Łatwiej radzić innym niż samemu do tych rad się zastosować. -
no żesz.... drugi raz posta mi wcięło dziś
Madzia zobaczysz, wszyskto będzie dobrze
Robaczku jaki masz detektor? ja mam angelsound ale na razie tylko 3 razy chwyciłam , używam do słuchania ruchów, bo na razie nic nie czuję
Dorotko doszłaś w końcu do tego fryzjera?
Lorka super wieści13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Lorka fajnie ze wszystko ok
Madzia dopiero doczytalam o wlosach.chce je sciac do ramion tak zeby moc je zwiazac i zeby nie przeszkadzaly mi. Sa juz dosc dlugie ale strasznie zniszczone i chyba duzo wolniej rosna wiec musze jakos je odzalowac i sie ich pozbyc. Jedynie to bedzie lipa z myciem bo teraz jak jestem w domu to myje co 2 dni a przy krotkich bede musiala codziennie.
Monia dotarlam do fryzjera ale miejsc nie miala zeby ciachnac od reki i ide jutro na 12.
I jutro po 17 usg III trymestru. Maly stresik jest przed jakas niewiadomą, ze Niunia jakos zle rosnie albo ze cos z serduszkiem. Bede prosila o mocne kciuki
I tak w ogole to rowno mi od dzis zostaly 2msc do terminu porodu o_OLorka lubi tę wiadomość
-
Lorka, super wieści, gratuluję A ciężarne mają to do siebie, że chyba martwią się cały czas wszystkimi duperelami świata ciążowymi oczywiście
Madzia, musisz mieć bardzo fajnego lekarza, skoro Cię nie zbył U mnie z piersiami jest tak, że raz bolą, raz mniej a raz wcale z tendencją do coraz mniejszego bólu Nie martw się, jestem przekonana, że wszystko jest dobrze, ale cieszę się, że masz to usg to i Ty będziesz spokojna
Kwiatuszku, ubawiłaś mnie niemal do łez, chociaż wiem, że dla Ciebie przygoda z pająkiem zapewne nie była ani trochę zabawna Ja pająków nie lubię, ale raczej się nie boję Chociaz jak zobaczę gdzieś w mieszkaniu to profilaktycznie wole zakapciować go Z owadów, to naprawdę panicznie boję się szerszeni.
A ja miałam bardzo przyjemny dzień. Najpierw przez całe przedpołudnie czytałam książkę, a potem spotkałam się z dwoma kolezankami i ich dziećmi Jeden bąbel ma 8 miesiecy a bąblica 5 miesięcy Faaajne Dziewczyny mi mówiły, żeby w ogóle nie kupować ubranek na rozmiar 56. Jedna nie zdązyła tego rozmiaru użyć w ogóle, a druga założyła ze 3 razy. Dostałam 3 pary spodni ciążowych, podkładkę dla malucha do wanienki i dwa smoczki Wypiłam kawę i zjadłam pyyyszne ciasto Fajnie było
A już za równy tydzień w końcu wizyta!!!
-
nick nieaktualnyLorka gratuluje
Kwiatuszku bedziemy napewno trzymac kciuki :)a Jula napewno pieknie zdrowo rosnie
Pleasure Twoj lekarz naprawde musi byc spoko ja do swojego boje sie dzwonic ze mnie opierdzieli ze panikuje ;/
Robaczku, Monika ja wczoraj zalowalam ze nie mam detektora;/ chcialam kupic ale jakos kasy mi braklo i niemam a teraz to juz chyba nie ma sensu
Brzuch dzisiaj tylko lekko cmil, mam nadzieje ze wszystko jest ok
wlasnie sie zasmucilam ;/ jak glupia nasmazylam sie tych nalesnikow, wysmarowalam jedne serem maskarpone i dzemem malinowym a drugie maskarpone i nutella naszykowalam owoce bita smietane a meza siostra pojechala do ciotki;/ hmmm zle sie zrozumialysmy... -
Lorka tez tak sobie betę na szybko policzyłam. pamiętam że sprawdzałam wynik na mailu jak bylam na manicure. Moja pierwsza myśl? tak fajnie żarlo i zdechło, znowu się nie udało, nie wiem jak dojechałam do domu. Potem siadłam, policzyłam raz jeszcze i alleluja, jest dobrze
Dorotko z Julcią na pewno wszystko dobrze 2 miesiace? Dopiero co test robilaś
Kasia fajnie mieć koleżanki które dopiero co urodziły
Madzia normalne że się martwisz. Może kup detektor? za niedlugo moglabyś podsłuchiwac malucha to może to by Cię uspokoiło, że jest ok. Mnie pomógł psychicznie, bo jakbym miala czekać od wizyty do wizyty to pewnie bym osiwiała13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
hej
Madzia, dobrze, że napisałaś do lekarza, jutrzejsza wizyta na pewno Cię uspokoi. a ja bede trzymać kciuki.
Robzcaku, dziewczyny z lutówek są bardzo zadowolone z detektora, niektóre już bardzo wcześnie słyszały serduszko. podobno ważne jest przesuwać głowicę milimetr po milimetrze i pod różnym kątem, bo to też ma znaczenie.
Dorotko, ale historia z tym pająkiem. Ja ogólnie nie boję się owadów i innych insektów, ale strasznie nie lubie ich zabijać. Zawsze wtedy wołam męża ;P oczywiście kciukam za wizytę
Lorka, gratuluję chyba w naturze ciężarówki jest stres od wizyty do wizyty
100 krotko ale mi smaka narobilaś na naleśniki, ja bardzo chętnie wpadnę
a ja dzisiaj mam pierwszy dzień bez luteiny! huraa! nareszcie, bo już miałam jej serdecznie dosyć. oczywiście nie odbyło się bez zmartwienia czy odstawienie coś nie zaszkodzi, ale jak na razie jest ok!
Arien zazdroszczę, ja też niestety jutro jeszcze w pracy i weekend!
Monia, kiedy idziesz na koncert?
-
Kwiatuszku, trzymamy jutro kciuki i za wizytę, i za fryzjera .
Pleasure, taki lekarz to skarb, choć jeśli ma żonę to pewnie nie jest zachwycona.
Arien, fajnie że miałaś udany dzień i trafiło Ci się kilka prezentów
100krotko przykro mi, że narobiłaś się niepotrzebnie, ale pocieszenie je takie, że masz gotową pyszną kolację.
Monika, mam taki sam detektor jak Ty. Szukanie zajęło sporo czasu, co chwilę znajdowałam swoje tętno. W pewnym momencie w nowym miejscu usłyszałam, biło szybciej, zawołałam męża żeby pierwszy raz posłuchał, miał taką rozmarzoną minę ... A po chwili zorientowaliśmy się, że to ja się tak podekscytowałam i mi tętno skoczyło! W końcu zaczęłam szukać bardzo nisko, właściwie gdzieś między brzuchem a wzgórkiem łonowym i znalazłam, tym razem nie dało się pomylić . Ale było bardzo, bardzo cichutko, mąż posłuchał i oddał mi słuchawki żebym policzyła tętno, ale ja je zgubiłam i już nie dałam drugi raz rady znaleźć. Stwierdziłam, że koniec męczenia kropka jak na raz. -
Ada koncert we wtorek, już przebieram nogami całe miasteczko jest zrobione, ma być nawer festiwal food trucków
Robaczku ja z reguły trafiam na przepływy w tętnicy i są tak głośne ze ciężko trafić na serducho malucha. Zresztą taki ruchliwy że też by było ciezko zmierzyć jego tętno13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.