Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
masz racje plesura licza sie skonczone tygodnie widzisz klocic sie z lekarzem nie wypada;/ po prostu maja w dupie niektóre rzeczy twierdza ze dla dziecka jestesmy w stanie zrobic wszystko maja racje ale skoro wiem ze wymiotuje po wątróbce;/ pewnie ograniczaja budzet. bo wspominal ze jak te nie wystarcza to przepisze mocniejsze az mi zolądek wypadnie albo urodze...juz pytalam ale z jakiego programu sie kozysta wrzucajac fotki?
-
Witajcie
Marlenko tak się cieszę! gratuluję synka, ale wiesz, na tym etapie narządy u dziewczynki wyglądają tak samo u naszego groszka niby też coś dydna, ale poczekam do następnej wizyty. Na tej stronie fajnie jest pokazane jak wyglądają narządy dziewczynek i chłopców, sama byłam zdziwiona
http://www.baby2see.com/gender/external_genitals.html -
Robaczku w 9 tyg wyglądają tak samo i dopiero zaczynają się zmieniać, ale tak jak jest pokazane na obrazku w 13 tc u dziewczynki nadal jest wystająca łechtaczka. A dopiero w 17 tc robi się mniejsza. Na tych zdjęciach ładnie to widać, no ale niestety na usg aż takich szczegółów nie da się zobaczyć Mi lekarz też powiedział, że na tą chwilę nic nie powie, bo równie dobrze to coś co dydna może to być łechtaczka.
Ja znam kilka przykładów gdzie miał być synek, a na późniejszym etapie okazało się, że bedzie jednak dziewczynka -
Oj Pleasure, chętnie bym spała... Ale nie ma lekko, za 5 minut będę w biurze. Znów mnie głowa rano bolała, udało mi się zdrzemnąć w pociągu i jest nieco lepiej. Tylko głodna jestem strasznie, jeszcze przed pracą o piekarnię zahaczę. W ogóle kończą się nudności i kończy się mój spadek wagi, teraz trzeba będzie kontrolować przyrost.
-
Dzień dobry, dawno nie bylam tak nie wyspana. Mąż drugą noc pod rząd chrapie jak traktor. Jak dziś w nocy będzie tak samo to chyba go wyrzucę na kanapę
Poczytałam o tych materacykach, jednak kupimy nowy
Marlenko siusiak jak nic Jak wybór imienia? Nad czym myślicie?
Madzia ja mam wrażenie że dalej nie mam brzucha. Przed ciążą miałam oponkę i wydaje mi się, że ona to maskuje chociaż osoby z boku mówią że widać
kasiarzynko jak się czujesz na miesiac przed?13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Dzien doberek. Cholerka kocur nie dal mi pospac ale moze to i lepiej to wczesniej zalegne wieczorem
Madzia moj brzuszek tez baardzo pozno sie pokazal, na polowkowych byl malusi i ten kto o ciazy nie wiedzial pewnie go nie zauwazal a przezd ciaza mialam prawie zupelnie plaski. Na poczatku ciazy pierwsze dodatkowe kilogramy szly w brzuch i wydaje mi sie ze to co bylo wodac jako niby brzuch ciazowy bylo ciaza spozywcza Za to teraz tak jak u Kasiarzynki nadrabia i widac roznice z dnia na dzien.
Kasiarzynko wybaczamy Ci zaniki pamieci w koncu nasze mozgi to kalafiory tez sie co raz czesciej o tym przekonuje. A co do koloru wozka to dol kosza na zakupy jest czarny wiec mam nadzieje ze te obszycia nie beda zaraz czarne. A jak cos to pomysle nad jakas folia ochronna na wypadek deszczu i pluchy. Zima ma byc lagodna wiec moze jakos damy rade
Robaczku a Ty nie jesz sniadania przed wyjsciem z domu rano?
Mialam sobie polezec jeszcze ale maz spi po nocy i tez chrapie jak traktor. A ja zaraz nerwicy dostane.
Mysle czy isc do fryzjera obciac wlosyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 10:32
Kasiarzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc
Czekolada gratki synka:-)
Za mną też ciezka noc:-\ późno wrocilismy do domu około 1 poszlam spać ale nogi tak bolaly że długo długo się krecilam teraz nieprzytomna jestem...
Pleasure ja też miałam oponke ale szybko zaczęło być widać okrągły brzuszek
-
Ale dużo nowych mam, witam wszystkie nie daję rady być na bieżąco ze wszystkimi wątkami, dlatego rzadko wpadam..
Chciałam wam napisać,że wczoraj miałam wizytę i córcia pozostała córcią Jest duuuża, 2200g więc spodziewamy się wcześniejszego porodu. Najważniejsze, że zdrowa, wszystko gra
A w piątek byłam na IP z nitkami krwi. Na szczęście było to mechaniczne podrażnienie.
Pozdrawiam kochane! -
Ja licze skonczone tygodnie tak jak pleasure, lekarz też mi tak liczy,
Dorotko ale ten śpiworek to ja miałam na myśli do spania a nie do fotelika:)
Czekoladko gratuluje:D
Mi lekarz w 13 tyg stwierdził chłopaka i był pewien na 99 % i tak zostało:)
wiec u Czekolady też
Wiele co prawda zalezy tez od sprzętu.
Kada dobrze że wszystko wporządku:)
Czekolada siusiak widoczny mam nadzieje że tak pozostanie:)
To prawda na niektore wozki gtrzeba czekać nawet 2 miesiące, jak są sprowadzane.
My na swój będziemy czekać miesiąc.
Pleasure mi brzuszek teraz rośnie ale rósl już wczesniej , to jest kwestią budowy ciała u nie których może wysokczyć wczesniej a niekiedy później.
Zalezy też czy będzie Ci szedł do przodu czy rozejdzie się po biodrach:)
Mala czarna rzeczywiscie twoja mala juz spora, w którym jesteś tygodniu?