X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki Rocznik'89 :)
Odpowiedz

Ciężarówki Rocznik'89 :)

Oceń ten wątek:
  • Ursa Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia!

Czekolada trzymam kciuki za wizytę!

czekolada lubi tę wiadomość

7v8rdqk33hu2gxwc.png
    Aniołek [*] 8.01.2013 (7,2 tc)
    Aniołek [*] 10.05.2013(7.4 tc)
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miszkaaa wrote:
    Ja Wam dorzucę moje wymarzone cudo
    WOZEK-GLEBOKO-SPACEROWY-MONDO-BLACK-LINE-PINK-firmy-EXPANDER-7062-1.jpg

Bo wlasnie Ursa jak badania?

Miszka fajny wózek, podobny do tego, który ja wybrałam ;)

55jz8k.jpg

miszkaaa, monika_89 lubią tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • czekolada Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też takie wózki się podobają :-D nawet wczoraj przeglądałam he he ;-)

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem zakochana w białych ramach :D

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • dmuchawiec Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc
    Dziewczynki, rzadko jestem na komputerze,

Mnie także kocyk muślinowy wpadł w oko i jeszcze body kopertowe.
    Ubranek będę miała mnóstwo , koleżanka powiedziała abym nie kupowała wiec tylko kombinezon na zimę i jakieś parę cieplejszych rzeczy, jak będę miała ubranka w domu to wtedy zobaczę co mi jest jeszcze potrzebne.
    Ja zaczynam robić już listę co będzie potrzebne , będziemy z mężem powoli zakupy robili pewnie za jakies miesiac zaczniemy.

Kwiatuszku pracujesz jeszcze? Słodki pajacyk:D

Byłam na wizycie w czwartek, maleństwo nie chciało sie pokazać tyłkiem się wypieło ale lekarz nadal obstawia że to chłopczyk:D
    Jak bylam w 12 tyg to też mowił że chłopczyk teraz dalej na 99,9% a za tydzien mam Usg. Ogolnie czuje sie dobrze ,chociaz ostatnio miewam bole glowy jakich wczesniej nie mialam... wiec mam pic sobie leciutką kawkę. w moim przypakdu t raczej mleko z kawą chociaż jak nigdy nie piłam kawy to teraz mam na nia ochote.:D

Nigdy nie wmawiaj sobie, że nie dasz rady, wiara w siebie to podstawa osiągnięcia sukcesu!!
    17u9i09kie6sdzrt.png
  • madlenka89 Przyjaciółka

Wysłany: 23 czerwca 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie często korzystam z forum czasem zaglądam i Was poczytam i sama coś maznę czasem :) i moje pytanie brzmi jak się robi ten podpis pod postem że widać który tydzień ciąży itd? w ustawieniach jakoś nie mogę tego znależć może mnie naprowadzicie? sorki ze tak głupio pytam ale nie orientuję się w tym :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 13:07

80e684ff13.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi podobają sie duże i wysokie wózki :)

Czekoladko o której masz wizytę bo juz przebieram nogami!

Dmuchawiec, fajnie ze będziesz miec wyprawkę od koleżanki, ale i tak co nie co kupisz bo to sama przyjemność. :) a jak remont idzie? Szkoda ze maleństwo nie chciało sie pokazać, ale moze za tydzień nie będzie sie wstydzić ;)

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlenka musisz wejść na stronę suwaczki.pl tam krok po kroku wybierz rodzaj suwaczka, koloru wskaźnik a na końcu wpisz dane datę ostatniej miesiączki lub datę porodu. Wygeneruje ci sie kod suwaczka. Kopiujesz kod pierwszy z góry i wklejasz go na belly w ustawienia- społeczność -podpis

Mam nadzieje ze nic nie pomyliłam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 13:14

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • dmuchawiec Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ubranka będę mieć, musze zobaczyć jakieś wielkości itd ,bo my to wysocy jesteśmy z meżem wiec może być tak że na 56 nie będą sie nadawać wiec na 62 .
    Jak bede miala je w domu to sobie posegreguje, a kupic i tak kupie kilka zestawów:D
    To co najważniejsze pokazało :D aby pokazać kim jest :D wiec ciesze się:D

Tych rzeczy dla dziecka jest tyle do kupienia... wiec bedzie w czym wybierac:D

Madlenka poniżej przesyłam link, potem jak juz bedziesz miala gotowy link, wchodzisz w ustawienia, społeczność i wrzucasz to w podpis na forum.

https://www.suwaczki.com/

Nigdy nie wmawiaj sobie, że nie dasz rady, wiara w siebie to podstawa osiągnięcia sukcesu!!
    17u9i09kie6sdzrt.png
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dmuchawiec najwazniejsze ze maluch zdrowy chociaz wiadomo, ze chcialoby sie poznac plec :-)

Madlenka kliknij na suwaczek ktorejs z nas, przekieruje Cie na strone, wybierzesz opcje zeby stworzylo suwaczek ciazowy, uzupelnisz dane i pozniej jak wygeneruje suwaczek to kopiujesz chyba ten link gdzie na poczatku jest [jpg] i wklejasz to w ustawieniach Twojego konta (chyba zakladka spolecznosc) na forum :-) mam nadzieje ze w miare wytlaczylam ale z pamieci pisze ;-)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj szukalam na allegro sprzedawcy u ktorego kupilabym rozne ciuszki w sensie pajacyki, bodziaki, kaftaniki itp. Zeby jedna przesylke miec a powyzej 200zl czesto sa juz darmowe. A jka sie wpadnie w szal zakupow to te 200zl to nic :-D

Jesli macie namiary na takich sprzedawcow to poprosze :-) fajmie jakby byli juz sprawdzwdzeni ale jak cos to komentarze sie poczyta.

klz9io4pkfldzhbc.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dmuchawiec nie pamiętam czy pytałam czy macie juz wybranie imię dla dziecka? :)

ex2bmg7yxswzkwmo.png

Wysłany: 23 czerwca 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to test :)

80e684ff13.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlenka udało się :)

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • dmuchawiec Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki płeć znam już od 12 tyg w poprzedni czwartek lekarz potwierdził na 99,9% że to chłopczyk;D
    Remont...dużo by gadać ... wszystko jest...ale bujamy się z pozwoleniem...

17u9i09kie6sdzrt.png

Wysłany: 23 czerwca 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny teraz czuję się mniej anonimowa ;) jak wasze samopoczucie dzisiaj? pogoda się skiepściła w Lublinie deszcz i wiatr . Mi juz mdłości pomału ustępują jedynie senność doskwiera. JEżeli chodzi o wózki to camarelo ma fajne wzory teraz są trzy kategorie ale to musicie sobie poszperac w necie bo nie pamiętam nazw kolory mają fajne akurat mam taki wózek i jestem zadowolona zarówno z gondoli jak i spacórwki super się prowadzi a w gondoli moja mała jezdziła do 9 miesiąca prawie . jedyny minus to szerokie koła i dużo zajmuje miejsca w aucie

80e684ff13.png

Wysłany: 23 czerwca 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co oni tu wymyślają http://prawo.money.pl/aktualnosci/wiadomosci/artykul/macierzynski-dla-prowadzacych-firme-wyniesie,81,0,1836625.html i jak tu rodzic dzieci

80e684ff13.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dmuchawiec w takim razie dopisuje Ci chłopca na pierwszej stronie.

Madlenka znam wózki Camarelo, koleżanka ma i tez jest zadowolona. Są lekkie przedeeszystkim :) u mnie pochmurno i trochę deszczowo. Ale zaraz kończę prace i lecę do rodziców na obiadek :)

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • czekolada Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wizyta 19.00 i już zaczynam się stresować.

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatuszek pytałaś o sprzedawcę na allgro, ja szwagierce zamawiałam od tego http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=17034800
    kupowała u niego te spodenki
    http://allegro.pl/spodnie-welurowe-spodenki-mieciutkie-62-duzy-wybor-i4767929528.html
    i była bardzo zadowolona, może coś Ci wpadnie u niego w oko :)

Czekolada już obgryzłam wszystkie paznokcie!!!!

ex2bmg7yxswzkwmo.png
‹‹ 12 13 14 15 16 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ