X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki Rocznik'89 :)
Odpowiedz

Ciężarówki Rocznik'89 :)

Oceń ten wątek:
  • Ursa Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia!

Czekolada trzymam kciuki za wizytę!

czekolada lubi tę wiadomość

7v8rdqk33hu2gxwc.png
    Aniołek [*] 8.01.2013 (7,2 tc)
    Aniołek [*] 10.05.2013(7.4 tc)
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miszkaaa wrote:
    Ja Wam dorzucę moje wymarzone cudo
    WOZEK-GLEBOKO-SPACEROWY-MONDO-BLACK-LINE-PINK-firmy-EXPANDER-7062-1.jpg

Bo wlasnie Ursa jak badania?

Miszka fajny wózek, podobny do tego, który ja wybrałam ;)

55jz8k.jpg

miszkaaa, monika_89 lubią tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • czekolada Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też takie wózki się podobają :-D nawet wczoraj przeglądałam he he ;-)

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem zakochana w białych ramach :D

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • dmuchawiec Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc
    Dziewczynki, rzadko jestem na komputerze,

Mnie także kocyk muślinowy wpadł w oko i jeszcze body kopertowe.
    Ubranek będę miała mnóstwo , koleżanka powiedziała abym nie kupowała wiec tylko kombinezon na zimę i jakieś parę cieplejszych rzeczy, jak będę miała ubranka w domu to wtedy zobaczę co mi jest jeszcze potrzebne.
    Ja zaczynam robić już listę co będzie potrzebne , będziemy z mężem powoli zakupy robili pewnie za jakies miesiac zaczniemy.

Kwiatuszku pracujesz jeszcze? Słodki pajacyk:D

Byłam na wizycie w czwartek, maleństwo nie chciało sie pokazać tyłkiem się wypieło ale lekarz nadal obstawia że to chłopczyk:D
    Jak bylam w 12 tyg to też mowił że chłopczyk teraz dalej na 99,9% a za tydzien mam Usg. Ogolnie czuje sie dobrze ,chociaz ostatnio miewam bole glowy jakich wczesniej nie mialam... wiec mam pic sobie leciutką kawkę. w moim przypakdu t raczej mleko z kawą chociaż jak nigdy nie piłam kawy to teraz mam na nia ochote.:D

Nigdy nie wmawiaj sobie, że nie dasz rady, wiara w siebie to podstawa osiągnięcia sukcesu!!
    17u9i09kie6sdzrt.png
  • madlenka89 Przyjaciółka

Wysłany: 23 czerwca 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie często korzystam z forum czasem zaglądam i Was poczytam i sama coś maznę czasem :) i moje pytanie brzmi jak się robi ten podpis pod postem że widać który tydzień ciąży itd? w ustawieniach jakoś nie mogę tego znależć może mnie naprowadzicie? sorki ze tak głupio pytam ale nie orientuję się w tym :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 13:07

80e684ff13.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi podobają sie duże i wysokie wózki :)

Czekoladko o której masz wizytę bo juz przebieram nogami!

Dmuchawiec, fajnie ze będziesz miec wyprawkę od koleżanki, ale i tak co nie co kupisz bo to sama przyjemność. :) a jak remont idzie? Szkoda ze maleństwo nie chciało sie pokazać, ale moze za tydzień nie będzie sie wstydzić ;)

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlenka musisz wejść na stronę suwaczki.pl tam krok po kroku wybierz rodzaj suwaczka, koloru wskaźnik a na końcu wpisz dane datę ostatniej miesiączki lub datę porodu. Wygeneruje ci sie kod suwaczka. Kopiujesz kod pierwszy z góry i wklejasz go na belly w ustawienia- społeczność -podpis

Mam nadzieje ze nic nie pomyliłam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 13:14

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • dmuchawiec Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ubranka będę mieć, musze zobaczyć jakieś wielkości itd ,bo my to wysocy jesteśmy z meżem wiec może być tak że na 56 nie będą sie nadawać wiec na 62 .
    Jak bede miala je w domu to sobie posegreguje, a kupic i tak kupie kilka zestawów:D
    To co najważniejsze pokazało :D aby pokazać kim jest :D wiec ciesze się:D

Tych rzeczy dla dziecka jest tyle do kupienia... wiec bedzie w czym wybierac:D

Madlenka poniżej przesyłam link, potem jak juz bedziesz miala gotowy link, wchodzisz w ustawienia, społeczność i wrzucasz to w podpis na forum.

https://www.suwaczki.com/

Nigdy nie wmawiaj sobie, że nie dasz rady, wiara w siebie to podstawa osiągnięcia sukcesu!!
    17u9i09kie6sdzrt.png
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dmuchawiec najwazniejsze ze maluch zdrowy chociaz wiadomo, ze chcialoby sie poznac plec :-)

Madlenka kliknij na suwaczek ktorejs z nas, przekieruje Cie na strone, wybierzesz opcje zeby stworzylo suwaczek ciazowy, uzupelnisz dane i pozniej jak wygeneruje suwaczek to kopiujesz chyba ten link gdzie na poczatku jest [jpg] i wklejasz to w ustawieniach Twojego konta (chyba zakladka spolecznosc) na forum :-) mam nadzieje ze w miare wytlaczylam ale z pamieci pisze ;-)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj szukalam na allegro sprzedawcy u ktorego kupilabym rozne ciuszki w sensie pajacyki, bodziaki, kaftaniki itp. Zeby jedna przesylke miec a powyzej 200zl czesto sa juz darmowe. A jka sie wpadnie w szal zakupow to te 200zl to nic :-D

Jesli macie namiary na takich sprzedawcow to poprosze :-) fajmie jakby byli juz sprawdzwdzeni ale jak cos to komentarze sie poczyta.

klz9io4pkfldzhbc.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dmuchawiec nie pamiętam czy pytałam czy macie juz wybranie imię dla dziecka? :)

ex2bmg7yxswzkwmo.png

Wysłany: 23 czerwca 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to test :)

80e684ff13.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlenka udało się :)

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • dmuchawiec Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki płeć znam już od 12 tyg w poprzedni czwartek lekarz potwierdził na 99,9% że to chłopczyk;D
    Remont...dużo by gadać ... wszystko jest...ale bujamy się z pozwoleniem...

17u9i09kie6sdzrt.png

Wysłany: 23 czerwca 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny teraz czuję się mniej anonimowa ;) jak wasze samopoczucie dzisiaj? pogoda się skiepściła w Lublinie deszcz i wiatr . Mi juz mdłości pomału ustępują jedynie senność doskwiera. JEżeli chodzi o wózki to camarelo ma fajne wzory teraz są trzy kategorie ale to musicie sobie poszperac w necie bo nie pamiętam nazw kolory mają fajne akurat mam taki wózek i jestem zadowolona zarówno z gondoli jak i spacórwki super się prowadzi a w gondoli moja mała jezdziła do 9 miesiąca prawie . jedyny minus to szerokie koła i dużo zajmuje miejsca w aucie

80e684ff13.png

Wysłany: 23 czerwca 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co oni tu wymyślają http://prawo.money.pl/aktualnosci/wiadomosci/artykul/macierzynski-dla-prowadzacych-firme-wyniesie,81,0,1836625.html i jak tu rodzic dzieci

80e684ff13.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dmuchawiec w takim razie dopisuje Ci chłopca na pierwszej stronie.

Madlenka znam wózki Camarelo, koleżanka ma i tez jest zadowolona. Są lekkie przedeeszystkim :) u mnie pochmurno i trochę deszczowo. Ale zaraz kończę prace i lecę do rodziców na obiadek :)

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • czekolada Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wizyta 19.00 i już zaczynam się stresować.

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatuszek pytałaś o sprzedawcę na allgro, ja szwagierce zamawiałam od tego http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=17034800
    kupowała u niego te spodenki
    http://allegro.pl/spodnie-welurowe-spodenki-mieciutkie-62-duzy-wybor-i4767929528.html
    i była bardzo zadowolona, może coś Ci wpadnie u niego w oko :)

Czekolada już obgryzłam wszystkie paznokcie!!!!

ex2bmg7yxswzkwmo.png
‹‹ 12 13 14 15 16 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ