Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc
Dziewczynki, rzadko jestem na komputerze,
Mnie także kocyk muślinowy wpadł w oko i jeszcze body kopertowe.
Ubranek będę miała mnóstwo , koleżanka powiedziała abym nie kupowała wiec tylko kombinezon na zimę i jakieś parę cieplejszych rzeczy, jak będę miała ubranka w domu to wtedy zobaczę co mi jest jeszcze potrzebne.
Ja zaczynam robić już listę co będzie potrzebne , będziemy z mężem powoli zakupy robili pewnie za jakies miesiac zaczniemy.
Kwiatuszku pracujesz jeszcze? Słodki pajacyk:D
Byłam na wizycie w czwartek, maleństwo nie chciało sie pokazać tyłkiem się wypieło ale lekarz nadal obstawia że to chłopczyk:D
Jak bylam w 12 tyg to też mowił że chłopczyk teraz dalej na 99,9% a za tydzien mam Usg. Ogolnie czuje sie dobrze ,chociaz ostatnio miewam bole glowy jakich wczesniej nie mialam... wiec mam pic sobie leciutką kawkę. w moim przypakdu t raczej mleko z kawą chociaż jak nigdy nie piłam kawy to teraz mam na nia ochote.
-
Dziewczyny nie często korzystam z forum czasem zaglądam i Was poczytam i sama coś maznę czasem i moje pytanie brzmi jak się robi ten podpis pod postem że widać który tydzień ciąży itd? w ustawieniach jakoś nie mogę tego znależć może mnie naprowadzicie? sorki ze tak głupio pytam ale nie orientuję się w tym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 13:07
-
Mi podobają sie duże i wysokie wózki
Czekoladko o której masz wizytę bo juz przebieram nogami!
Dmuchawiec, fajnie ze będziesz miec wyprawkę od koleżanki, ale i tak co nie co kupisz bo to sama przyjemność. a jak remont idzie? Szkoda ze maleństwo nie chciało sie pokazać, ale moze za tydzień nie będzie sie wstydzić -
Madlenka musisz wejść na stronę suwaczki.pl tam krok po kroku wybierz rodzaj suwaczka, koloru wskaźnik a na końcu wpisz dane datę ostatniej miesiączki lub datę porodu. Wygeneruje ci sie kod suwaczka. Kopiujesz kod pierwszy z góry i wklejasz go na belly w ustawienia- społeczność -podpis
Mam nadzieje ze nic nie pomyliłamWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 13:14
-
Ubranka będę mieć, musze zobaczyć jakieś wielkości itd ,bo my to wysocy jesteśmy z meżem wiec może być tak że na 56 nie będą sie nadawać wiec na 62 .
Jak bede miala je w domu to sobie posegreguje, a kupic i tak kupie kilka zestawów:D
To co najważniejsze pokazało aby pokazać kim jest wiec ciesze się
Tych rzeczy dla dziecka jest tyle do kupienia... wiec bedzie w czym wybierac:D
Madlenka poniżej przesyłam link, potem jak juz bedziesz miala gotowy link, wchodzisz w ustawienia, społeczność i wrzucasz to w podpis na forum.
https://www.suwaczki.com/
-
Dmuchawiec najwazniejsze ze maluch zdrowy chociaz wiadomo, ze chcialoby sie poznac plec
Madlenka kliknij na suwaczek ktorejs z nas, przekieruje Cie na strone, wybierzesz opcje zeby stworzylo suwaczek ciazowy, uzupelnisz dane i pozniej jak wygeneruje suwaczek to kopiujesz chyba ten link gdzie na poczatku jest [jpg] i wklejasz to w ustawieniach Twojego konta (chyba zakladka spolecznosc) na forum mam nadzieje ze w miare wytlaczylam ale z pamieci pisze -
Ja wczoraj szukalam na allegro sprzedawcy u ktorego kupilabym rozne ciuszki w sensie pajacyki, bodziaki, kaftaniki itp. Zeby jedna przesylke miec a powyzej 200zl czesto sa juz darmowe. A jka sie wpadnie w szal zakupow to te 200zl to nic
Jesli macie namiary na takich sprzedawcow to poprosze fajmie jakby byli juz sprawdzwdzeni ale jak cos to komentarze sie poczyta. -
Dziewczynki płeć znam już od 12 tyg w poprzedni czwartek lekarz potwierdził na 99,9% że to chłopczyk;D
Remont...dużo by gadać ... wszystko jest...ale bujamy się z pozwoleniem...
-
Dzięki Dziewczyny teraz czuję się mniej anonimowa jak wasze samopoczucie dzisiaj? pogoda się skiepściła w Lublinie deszcz i wiatr . Mi juz mdłości pomału ustępują jedynie senność doskwiera. JEżeli chodzi o wózki to camarelo ma fajne wzory teraz są trzy kategorie ale to musicie sobie poszperac w necie bo nie pamiętam nazw kolory mają fajne akurat mam taki wózek i jestem zadowolona zarówno z gondoli jak i spacórwki super się prowadzi a w gondoli moja mała jezdziła do 9 miesiąca prawie . jedyny minus to szerokie koła i dużo zajmuje miejsca w aucie
-
Dmuchawiec w takim razie dopisuje Ci chłopca na pierwszej stronie.
Madlenka znam wózki Camarelo, koleżanka ma i tez jest zadowolona. Są lekkie przedeeszystkim u mnie pochmurno i trochę deszczowo. Ale zaraz kończę prace i lecę do rodziców na obiadek -
Kwiatuszek pytałaś o sprzedawcę na allgro, ja szwagierce zamawiałam od tego http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=17034800
kupowała u niego te spodenki
http://allegro.pl/spodnie-welurowe-spodenki-mieciutkie-62-duzy-wybor-i4767929528.html
i była bardzo zadowolona, może coś Ci wpadnie u niego w oko
Czekolada już obgryzłam wszystkie paznokcie!!!!