Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja znalazłam fajne czółenka w Ryłko ogolnie mają tą kolekcje jesienna nawet nawet
A ja wróciłam z UP babka mnie tak wkurzyła , że jak wróciłam do domu to się rozpłakałam z nerwów ... że też takich ludzi zatrudniają ...
Ale zakupiłam sobie książkę pt " Księga ciąży " zapowiada się obiecująco -
100krotka:) wrote:O to moj jest wylewny jak pokazalam mu ostatnio kolory jakie mi sie podobaja to odrazu zacza gadac a nie za jasne nie bada sie brudzic, a ten wozek to jaki jest jak go sie sklada itp.
To bardzo dobre podejscie , powinnaś się cieszyć
Moj także jak wybieraliśmy wózek to sprawdzał co i jak czy zmieści sie do bagażnika jak jest skręcony itd.
Nie moge na niego narzekac,nie mam na co:-)
Kasia arien dlaczego masz lęki przed wyjściem?
Monia pewnie się przyzwyczaiłaś do tych wstrząsów już ale sam fakt że pomysleć ze może coś spaść w nocy mnie przeraża .
Ja butów na szczeście mam w tamtym roku kupiłam tylko kurtka by mi się przydała na jesień, na zimę kupiłam na wyprzedaży za 99zł a widziałam ją za 399zł więc w środku lata jak były te upały kupiłam
Blumen współczuje podróży tramwajem z moherami ...kiedy robisz glukozę?
Nie dokońca sie znam jaką wagę powinna mieć kobieta w ciąży w twoim tygodniu ale lekarz jak byłaś na wizycie nic nie mówił że nie za dużo?
Ja idę dziś na wykład z doula.
Ada ten wózeczek co mowisz ma większą gondole niż bebetto to duży plus:) muszę na niego zerknąć jeszcze czy jest u mnie w sklepach:)
a jak spacerówka się prezentuje?
W pepco pielucha flanelowa 1 szt kosztuje 5 zł? myślałam że taniej w necie można kupić taniej lub w symku za te samą cenę, a na allegro.
Czyli w pepco za pieluchy to taka normalna cena jest jak widze.
http://www.smyk.com/pielucha-flanelowa-we-wzory-5-szt,p1050343732,swiat-niemowlaka-p
Arien Kasia kup 100/100 przyda sie na dłużej ,ja kupuje 5 szt biorąc poduwagę że codziennie będę używać inny.
Badura ma porządne buty, mąż będzie chodził w zimowych 4 sezon więc polecam , opłaca się kupować na wyprzedażach letnio zimowych ,ceny niektórych modeli są 50% mniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 13:20
-
Agnieszka, dużo ręczniczków planujesz kupić (chyba)
Stresuje się przed wyjściami bo mam zaburzenia lękowe. I dopóki wychodzę do osiedlowych sklepów jest ok. Albo dalej, ale z mężem tez ok. A jak dalej i sama to gorzej Ale cieszę się, że się zebrałam i się udało Każde takie wyjście jest sukcesem, który podnosi pewność siebie
Kurczę, wyciągnęłabym męża na jakieś zakupki do smyka, albo h&mu. Tak nawet, żeby tylko pooglądać Może w tym tygodniu znajdzie chwilę
Patrzyłam teraz na smyku ręczniczki z kapturem i są mniej więcej koło 60 zl. A w pepco te mniejsze za 20zl a większe za 30. Tylko niestety nie wiem jak z jakością... Kocyki też drogie nie były. A. I widziałam nawet rożki, ale jakieś takie dziwne, bo od spodu jest luka. Wolna przestrzeń. Tak, że nóżki mogą wystawać. Dziwne...
A jeszcze co do butów. Niestety/stety jestem takim typem, że im więcej i taniej tym lepiej. Mąż ma odwrotnie, woli mieć jedną porządną parę i chodzić w niej parę lat a ja kupuje zawsze co sezon, ale parę parWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 13:44
dmuchawiec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydmuchawiec wrote:To bardzo dobre podejscie , powinnaś się cieszyć
Moj także jak wybieraliśmy wózek to sprawdzał co i jak czy zmieści sie do bagażnika jak jest skręcony itd.
Nie moge na niego narzekac,nie mam na co:-)
Cieszei to bardzo w sobote jedziemy kupowac wanienki buteleczki i takie tam ostatnio jak jechalam ogladac wozki to mi takim tonem powiedzial,,tylko nic nie kupoj mamy jechac razem pamietasz,, smialam sie jak glupia:)
Kasia ja mam dwie pary takich kapci :)lubie je bardzodmuchawiec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem czy dużo czy mało ale jak kupie 2 -3 szt to zanim je upiorę i zanim wyschną to muszę mieć na zmianę, a taki ręcznik dla dziecka przy myciu to wydaje mi się na raz może go obsiusiać czy coś więc 2 szt to mało.
zamieszczałam link ręczników babyono lub ceba baby cenowo są przystępne a jakość pewnie lepsza niż w pepco.
http://www.aptekagemini.pl/baby-ono-okrycie-kapielowe-happy-z-kapturem-100x100cm-pomaranczowe.html
http://www.ceneo.pl/17182230
Iwona my wanienkę też bysmy juz kupili ale chwilowo nie ma miejsca.
Nie wiem wiem jakie buteleczki bedziesz kupować ale na allegro LOVI 150 ml 0+ kupiłam za 19,9 zł 2 szt, jak byłam w świecie dziecka tam je zobaczyłam takie zestawy ale stwierdziłam że za wcześnie a potem jak byłam już ich nie było wiec na allegro znalazłam w sklepie internetowym tez są.
To dobrze że bada, mój mnie także praktycznie na każdej wizycie chyba, nawet jak usg robi to i zajrzy czy wszystko dobrze.
-
nick nieaktualny
-
dobra, teraz na spokojnie siadam i odpisuję.
Kasia, mój chrześniak ma rok i 4 miesiące i od narodzin "używa" ręczników, pieluch (tatra i flanela) oraz kocyka z pepco, moim zdaniem jakość zadowalająca, a moja szwagierka jest baaaardzo wybredną osobą. więc ja idę w ślad za tym. Kiedyś kupiła w sklepie dzieciowym pieluche tetrową i się porozciągała po kilku praniach, a te z pepco dalej wyglądaja tak samo.
Kasia, a nie mówiłam, że robisz duże postępy? nim się obejrzysz to zapomnisz o lęku całkowicie.
Jeśli chodzi o buty, to ja lubię kupić jedną parę a porządną. Tej zimy bedę nosić botki z przed 3 lat, mam nadzieje, że mi nogi nie spuchną i bede mogła je założyć. Na pewno nie ominie mnie kupno jakieś kurtki na zime, bo w te co mam to na pewno się nie zapnę w grudniu
Dorotko, jak wózek przyjdzie to prosimy o foteczki i relację
Monia, mój maż potrafi nie palić! nie palił 3 lata ale w zeszłym roku coś mu odbiło i zaczął popalać. I tak do tej pory z nim walczę. Nie zazdroszczę wstrząsów. Wiecie, co już wiele razy się przekonałam, w obliczu wielu klęsk żywiołowych jakie nawiedzają różne regiony Polski, to my mieszkamy w baardzo spokojnym miejscu. Nad morzem na dobrą sprawę nie zdarzają się powodzie, huragany czy wstrząsy.
Marlenko, jak jest okazja z kurtą to bierz, cena dobra.
Aga wrzucam zdjęcie Tako moonlight, moim zdaniem spacerówka prezentuje się nieźle. Środek który jest biały można zamówić szary, co mi bardziej odpowiada bo się nie brudzi. A amortyzacja rewelacja!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 09:25
monika_89, 100krotka:) lubią tę wiadomość
-
Marlena kwestia przyzwyczajenia
Ada jest tyle pięknych wózków, że cięzko się zdecydować. Dobrze, że mąż włączył się w poszukiwania
Kasia no ciężko wyjśc z pepco bez ubranek, ale ja postanowiłam, że póki nie znamy płci nic nie kupię, w sensie ubranek Widzisz, mówiłaś ze nie ma poprawy a udaje Ci się coraz bardziej pokonywać lęki Leżaczka bujaczka na chwilę obecną nie chcę kupować
Lorka ryłko ma fajne buty, ale ja tą kolekcje sobie daruję. boję sie, ze nogi mi spuchną i kupię za duże a w przyszłym roku wyrzucę
Iwona mnie gin bada na każdej wizycie
Ja i mąż z tych co wolą kupić jedne porządne buty niż kilka tanich (druga sprawa że mąż ta taka nogę [48] że cięzko trafić jego rozmiar i tak czy siak jego buty są drogie )
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
No byłam zmuszona kupić sobie obuwie bo nie mam żadnych butów na chłodniejsze dni a te tańsze odpadają gdyż mam problem w lewą stopą (która kwalifikuje się na operację ale narazie sobie ją odpuściłam )
jak mi noga spuchnie to trudno rozbiją się trochę ale na wiosnę będą jeszcze ok
jak mam termin na połowe kwietnia to trochę posłużą
bardziej boję się zimy ... mam kozaki które maja bardzo wąską cholewkę i obawiam się że będę musiała zakupić coś nowego
Wózków od groma a co jeden to ładniejszy
Ostatnio (jeszcze nim dowiedziałałam się , że jestem w ciąży ) widziałam przepiękny wózek takie w starym stylu
Kosz jakby wiklinowy obicie z jasnej beżowej skórki - albo eko skórki , duże koła ze srebrnymi szprychami - dla mnie cudo ale wiem , że te jasne kolory średnio wypadają w użytkowaniu więc co najwyżej mogę sobei taki wózek na ścienie namalowac
Raczej będę szukała czegoś w ciemniejszych kolorach ale może skusimy się na jakiś kolor na górnej częsci wóżka tam może mniej się będzie brudziło
Ja to już się tak hamuje , żeby przypadkiem nie wleźć do pepco albo innego sklepu z akcesoriami dla maluszków , że nie wiem na jak długo starczy mi jeszcze siły
A teraz jak M wróci i zaczniemy jeździć po sklepach i centrach handlowych to już w ogóle -
Lorka teraz doczytałam Twój wpis o PUP. Czym wredny babsztyl Cie tak wkurzył? Te retro wózki są bardzo ładne ale jak będzie skora lub ecoskora to będzie latwe w utrzymaniu w czystości. Gorzej jak materiał to juz ciężko doprać.
Kasia. Ja tez będę stawiać na kolory beżowe, zielone, szare bądź żółte, czyli unisex
-
Aaaaa miszkaaa szkoda gadać ...
Zamiast okazać cień radości ( zazwyczaj ludzie sie cieszą na wieść o małym brzdącu ) to ta zaczęła mnie atakować ...
Z łaską mnie obsłużyła .. jakby to był mój wymysł , że muszę się tam stawiać co jakiś czas chociaż i tak zadeklarowałam , że pracy mają mi nie szukać
myślę czy można zmienić swojego "opiekuna" w PUP bo ten babsztyl kompletnie wyprowdził mnie z równowagi ... nie zasługuje na miano opiekuna
następnym razem jade z mężem to może będzie odrobinę milsza ...
Co do reto wózka to fakt skórka latwiejsza w utrzymaniu niż materiał ale mam też opory do przednich kółek które sie nie skręcają .
Chyba wolałabym takie skrętne
A teraz szukałam łóżeczek , i w sumie teściowa podsunęła mi pomysł , że na nasz metraż (32m) dobre by było łóżeczko z szufladkami obok .
No i znalazłam ale cena mnie rozwaliła 1600zł
ale pomysł fajny moze jakbym zamówiła u pana który robił teściom biurko i kuchnie to by wyszło taniej
http://www.tomi.pl/pinio-paso-doble-lozeczko-120x60.html?gclid=Cj0KEQjwjrqvBRD6wf2fy-C61PIBEiQAUzKQTnr8pHhUJ3RoDH02_wFHsBsxNvPwk9jTzQJ7H1BlZJAaAm188P8HAQWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 16:33