Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dorotko szkoda gadać może niech mama go zapisze i podstępem wyciągnie do lekarza
Kasia bez sensu że w weekend masz sie stawić, i tak nie będa cię ciąć wtedy. u mnie te lampki były w 2. Z pierwszej mam kompet białych
Ada stronę expandera maja nieaktualną. Ja przez przypadek trafilam na mój riko.pl tu jesy lista skepów (nie wszystkich, bo mojego sklepu tu nie ma) w ktorycj powinni miec wozki13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Monia. Ja juz nawet byłam w sklepach i pytalam o expandera i wszędzie mówili mi że nie mieli i nie będą mieć ale jeszcze zerkne na ta listę sklepów. jak pochodziłam i pooglądałam te wózki to przekonałam się ze trzeba na zywo zobaczyć, przejechać się bo jednak każdemu co innego odpowiada.
Kasiarzynka. Będziemy rodzic z Tobą. Zobaczysz łatwo pójdzie
Kasia.pytałaś o męża to powiem ze mam go dosyć mój mąż jest straszna gadułą i ostatnimi czasu Malo się widzieliśmy a teraz jak oboje jesteśmy w domu to niedługo zagada mnie na śmierć! Do tego musze mende pilnować bo popala papierosy a przy zastrzykach przeciwzakrzepowych mu nie wolno palić. wiec chodzę i chowam fajki bo mu teść je wszędzie zostawia gdzie popadnie. Tak bawimy się w kotka i myszkęWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 21:22
Kasiarzynka lubi tę wiadomość
-
Kasiarzynka wrote:Też uważam, że bez sensu. Ale jak chcę zwolnienie dalej to muszę się dostosować. I tak myślę, że może uda mi się dogadać co do konkretnego terminu cięcia (choć podejrzewam, że w weekend i tak nie będzie osób decyzyjnych). Co tam, każda okazja jest dobra by podejrzeć małą.
Kasia, a jak przekonałaś?
Co do porodu pow bym ci prawdę jak jest ale nie będę straszyć będę trzymać kciuki! ! -
Kasia k. eh szkoda gadać, bez sensu dodatkowo będziesz leżeć
Ada to stosunkowo nowe wózki, może gdzieś trafisz jeszcze Wiem ile to roboty z pilnowaniem męża przy fajkach, ze też te chłopy nie mogą byc mądrzrjsze
Kasia a. w sumie to może i dobrze. Zawsze jak szybciej pójdzie remont będziecie mogli zrobić coś jeszcze a jak nie to skończy sie na kuchni13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
kada24 wrote:Arien nie będę kłamać jak jux 2 porody miałam. ..
Nikt nie chce, żebyś kłamała, ale myślę, że czasem pewne rzeczy należy przemilczeć. Szczególnie jeśli dotyczy to nieprzyjemnych wspomnień z porodu a jedna z nas lada moment ma się rozpakować.kwiatuszek789, miszkaaa lubią tę wiadomość
-
Zgodze sie z Kasia Arien co do pisania o porodach. Wg mnie kazdy porod jest inny bo kazda z nas jest inna, z kazda z nas inaczej bedzie wspolpracowal maluszek i kazda z nas trafi na inny personel - bardziej lub mniej pomocny. Za wiele czynnikow wplywa na to aby moc porownywac ze soba porody. Tak samo jak z porownywaniem objawow ciazy czy rosnacych brzuchow bo wszystko kets imdywidualna kwestia.
Kasiarzynka my mocno bedziemy za Was trzymaly kciuki
Kasia Arien ciesze sie ze maz zauwazyl co jest teraz najwazniejsze. A raczej kto tylko ciekawe co tesciowie na to powiedza. Zeby zaraz obrazy majestatu nie bylo...
Ada to "wesolo" masz z mezem ale widze ze tak jak w przypadku naszych rodzicoe ktorym nir wytlumaczy sie ze powinni sie przebadac tak i Jemu nie da sie wytlumaczyc ze nie moze palic. I niech Ciebie i Bejbika nie truje fajkami
Monika moja mama ma juz dosyc proszenia sie mojego ojca zeby zaczal sie leczyc albo chociaz przebadal bo on nawet gadac na ten temat nie chce. Uparty czlowiek i chyba mysli ze niezniszczalny i wiecznie bedzie zyl..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 21:55
-
nick nieaktualnyJa tez zgadzam sie z dziewczynami co do porodu kazdy jest inny,kazda z nas przejdzie go na swoj sposob,kazda sie napewno nim stresuje a te diewczyny ktore maja terminy juz tuz tuz w szczegolnosci.
Kasiarzynka ja tez trzymam kciuki:)Kasiarzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem czy bebetto nie ma takiej możliwości aby mieć zablokowane koła na wprost.
Dorotko jak to starsi ludzie wszyscy są uparci i nie chcą do szpitala, mam nadzieje ze sytuacja sie wiecej nie powtorzy i juz nie bedziesz sie stresować.
Iwona widzisz nie potrzebnie sie denerwowałaś o małą dobrze że z nią w porządku, dbaj o siebie
Pieluszki się przydadzą tym bardziej że zima idzie i z pranie słabiej schnie.
Z tymi zdjęciami to powiem Wam że ja problemu nie mam i po usg dostaje , czy to genetyczny czy połówkowe.
Ale swoja droga jesli juz chodzi sie prywantnie to nie spotkałam się aby nie dostać zdjęcia.
Odnośnie wizyt co 3 tygodnie ja też średnio tak chodzę, więc wydaje mi sie to normalne.
Ada z tego co czytałam to expander ma krótszą gondolę, 4 cm. porównaj sobie z bebetto wymiary itd będziesz miała rozeznanie.
Mam podobne zdanie do dziewczyn , każda z nas jest inna i każda zapamięta ten moment na swój sposób.
Teraz dajmy juz spokój Kasi , bo dziewczyna czyta te posty i sie stresuje:)
Ja wstałam rano zdjadłam i ide dalej spać
miszkaaa lubi tę wiadomość
-
dmuchawiec wrote:Nie wiem czy bebetto nie ma takiej możliwości aby mieć zablokowane koła na wprost.
Ma na pewno taka możliwość blokady, bo w sklepie mieli zablokowane i ekspedientka je odblokowała
A tak w ogóle to dzień dobry. Ja też juz nie śpię
Dorotko na szczęście mąż nie truje nas fajkami bo pali po kryjomu w kibelku chowa się jak male dziecko ale ja jestem sprytniejsza i znam te triki.
Kasia. Remont samej kuchni u teściów szybko zleci więc będziesz miec męża dla siebie.
Ale te chłopy są paskudne, albo ten mój taki jest. Wczoraj byliśmy na mieście i mowie do niego ze może zajedziemy do sklepu dziecięcego bym mu wozki pokazała. A on mówi do mnie ze jemu jest wszystko jedno jaki wózek będzie czy różowy czy zielony, czy z trzema kołami czy z pięcioma.. Taki jest zainteresowany -
nick nieaktualny