X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki Rocznik'89 :)
Odpowiedz

Ciężarówki Rocznik'89 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak narazie mam 6 bawelnianych a tetrowych planuje tez kupic ok 30 :) i kilka flanelowych :)

• arien Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjadłam budyń malonowy i myślałam, że umrę z rozkoszy <3 :D
    Kasia, ja trzymam za Ciebie kciuki już jakiś czas :)
    Ada, jak mąż?
    Chyba przekonałam męża, żeby zrobić u teściów tylko kuchnię...

Kasiarzynka lubi tę wiadomość

o1483e5e2gt7h77w.png
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotko szkoda gadać :/ może niech mama go zapisze i podstępem wyciągnie do lekarza

Kasia bez sensu że w weekend masz sie stawić, i tak nie będa cię ciąć wtedy. u mnie te lampki były w 2. Z pierwszej mam kompet białych :)

Ada stronę expandera maja nieaktualną. Ja przez przypadek trafilam na mój :) riko.pl tu jesy lista skepów (nie wszystkich, bo mojego sklepu tu nie ma) w ktorycj powinni miec wozki

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 15:58

wnidtv73dpzdszlc.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia. Ja juz nawet byłam w sklepach i pytalam o expandera i wszędzie mówili mi że nie mieli i nie będą mieć :/ ale jeszcze zerkne na ta listę sklepów. jak pochodziłam i pooglądałam te wózki to przekonałam się ze trzeba na zywo zobaczyć, przejechać się bo jednak każdemu co innego odpowiada.

Kasiarzynka. Będziemy rodzic z Tobą. Zobaczysz łatwo pójdzie :P

Kasia.pytałaś o męża to powiem ze mam go dosyć :P mój mąż jest straszna gadułą i ostatnimi czasu Malo się widzieliśmy a teraz jak oboje jesteśmy w domu to niedługo zagada mnie na śmierć! Do tego musze mende pilnować bo popala papierosy a przy zastrzykach przeciwzakrzepowych mu nie wolno palić. :/ wiec chodzę i chowam fajki bo mu teść je wszędzie zostawia gdzie popadnie. Tak bawimy się w kotka i myszkę :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 21:22

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seksem :p

Dobra, żartuję. Marudzeniem, że tak nie może być, że ja teraz jestem już psychicznie zmęczona, że mamy ważniejsze rzeczy itd. Argumenty się nie zmieniły, zmieniła się częstotliwość ich stosowania :)

o1483e5e2gt7h77w.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiarzynka wrote:
    Też uważam, że bez sensu. Ale jak chcę zwolnienie dalej to muszę się dostosować. I tak myślę, że może uda mi się dogadać co do konkretnego terminu cięcia (choć podejrzewam, że w weekend i tak nie będzie osób decyzyjnych). Co tam, każda okazja jest dobra by podejrzeć małą.

Kasia, a jak przekonałaś?

Co do porodu pow bym ci prawdę jak jest ale nie będę straszyć będę trzymać kciuki! !

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• arien Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada, w takim razie w ogóle niepotrzebnie to pisałaś i zaczynałaś temat :/ Na pewno taka wstawka nie zestresuje nikogo, na pewno.

o1483e5e2gt7h77w.png
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia k. eh szkoda gadać, bez sensu dodatkowo będziesz leżeć

Ada to stosunkowo nowe wózki, może gdzieś trafisz jeszcze ;) Wiem ile to roboty z pilnowaniem męża przy fajkach, ze też te chłopy nie mogą byc mądrzrjsze

Kasia a. w sumie to może i dobrze. Zawsze jak szybciej pójdzie remont będziecie mogli zrobić coś jeszcze a jak nie to skończy sie na kuchni

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arien nie będę kłamać jak jux 2 porody miałam. ..

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 15:59

miszkaaa, dmuchawiec lubią tę wiadomość

wnidtv73dpzdszlc.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    Arien nie będę kłamać jak jux 2 porody miałam. ..

Nikt nie chce, żebyś kłamała, ale myślę, że czasem pewne rzeczy należy przemilczeć. Szczególnie jeśli dotyczy to nieprzyjemnych wspomnień z porodu a jedna z nas lada moment ma się rozpakować.

kwiatuszek789, miszkaaa lubią tę wiadomość

o1483e5e2gt7h77w.png
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgodze sie z Kasia Arien co do pisania o porodach. Wg mnie kazdy porod jest inny bo kazda z nas jest inna, z kazda z nas inaczej bedzie wspolpracowal maluszek i kazda z nas trafi na inny personel - bardziej lub mniej pomocny. Za wiele czynnikow wplywa na to aby moc porownywac ze soba porody. Tak samo jak z porownywaniem objawow ciazy czy rosnacych brzuchow bo wszystko kets imdywidualna kwestia.

Kasiarzynka my mocno bedziemy za Was trzymaly kciuki :-)

Kasia Arien ciesze sie ze maz zauwazyl co jest teraz najwazniejsze. A raczej kto :-) tylko ciekawe co tesciowie na to powiedza. Zeby zaraz obrazy majestatu nie bylo...

Ada to "wesolo" masz z mezem ;-) ale widze ze tak jak w przypadku naszych rodzicoe ktorym nir wytlumaczy sie ze powinni sie przebadac tak i Jemu nie da sie wytlumaczyc ze nie moze palic. I niech Ciebie i Bejbika nie truje fajkami ;-)

Monika moja mama ma juz dosyc proszenia sie mojego ojca zeby zaczal sie leczyc albo chociaz przebadal bo on nawet gadac na ten temat nie chce. Uparty czlowiek i chyba mysli ze niezniszczalny i wiecznie bedzie zyl..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 21:55

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez zgadzam sie z dziewczynami co do porodu kazdy jest inny,kazda z nas przejdzie go na swoj sposob,kazda sie napewno nim stresuje a te diewczyny ktore maja terminy juz tuz tuz w szczegolnosci.

Kasiarzynka ja tez trzymam kciuki:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie od 40 min nie mogę już spać:-\ krece się i wierze z jednego boku na drugi i nic:-\ cóż długi dzień się zapowiada...

• Lorka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2017, 12:57

3jvzzbmhygd0qdzi.png
    010icsqv149by2kh.png
  • dmuchawiec Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy bebetto nie ma takiej możliwości aby mieć zablokowane koła na wprost.

Dorotko jak to starsi ludzie wszyscy są uparci i nie chcą do szpitala, mam nadzieje ze sytuacja sie wiecej nie powtorzy i juz nie bedziesz sie stresować.

Iwona widzisz nie potrzebnie sie denerwowałaś o małą :) dobrze że z nią w porządku, dbaj o siebie :)

Pieluszki się przydadzą tym bardziej że zima idzie i z pranie słabiej schnie.

Z tymi zdjęciami to powiem Wam że ja problemu nie mam i po usg dostaje , czy to genetyczny czy połówkowe.
    Ale swoja droga jesli juz chodzi sie prywantnie to nie spotkałam się aby nie dostać zdjęcia.
    Odnośnie wizyt co 3 tygodnie ja też średnio tak chodzę, więc wydaje mi sie to normalne.

Ada z tego co czytałam to expander ma krótszą gondolę, 4 cm. porównaj sobie z bebetto wymiary itd będziesz miała rozeznanie.

Mam podobne zdanie do dziewczyn , każda z nas jest inna i każda zapamięta ten moment na swój sposób.

Teraz dajmy juz spokój Kasi , bo dziewczyna czyta te posty i sie stresuje:)

Ja wstałam rano zdjadłam i ide dalej spać :)

miszkaaa lubi tę wiadomość

Nigdy nie wmawiaj sobie, że nie dasz rady, wiara w siebie to podstawa osiągnięcia sukcesu!!
    17u9i09kie6sdzrt.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dmuchawiec wrote:
    Nie wiem czy bebetto nie ma takiej możliwości aby mieć zablokowane koła na wprost. :)

Ma na pewno taka możliwość blokady, bo w sklepie mieli zablokowane i ekspedientka je odblokowała :)

A tak w ogóle to dzień dobry. Ja też juz nie śpię :)

Dorotko na szczęście mąż nie truje nas fajkami bo pali po kryjomu w kibelku ;) chowa się jak male dziecko ale ja jestem sprytniejsza i znam te triki. :P

Kasia. Remont samej kuchni u teściów szybko zleci więc będziesz miec męża dla siebie.

Ale te chłopy są paskudne, albo ten mój taki jest. Wczoraj byliśmy na mieście i mowie do niego ze może zajedziemy do sklepu dziecięcego bym mu wozki pokazała. A on mówi do mnie ze jemu jest wszystko jedno jaki wózek będzie czy różowy czy zielony, czy z trzema kołami czy z pięcioma.. Taki jest zainteresowany :/

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • Lorka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2017, 12:57

3jvzzbmhygd0qdzi.png
    010icsqv149by2kh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to moj jest wylewny jak pokazalam mu ostatnio kolory jakie mi sie podobaja to odrazu zacza gadac a nie za jasne nie bada sie brudzic, a ten wozek to jaki jest jak go sie sklada itp.:)

‹‹ 155 156 157 158 159 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ