X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki Rocznik'89 :)
Odpowiedz

Ciężarówki Rocznik'89 :)

Oceń ten wątek:
  • Lorka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2017, 12:57

3jvzzbmhygd0qdzi.png
    010icsqv149by2kh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi co chwila podoba sie co innego i maz mnie sprawdza czy aby napewno wozek zmiesci sie do bagaznika w aucie :)

A propo chlopow moj dzisiaj stal wyszykowalsie do pracy cos tam robil w kuchni bo brzdekalo no ale pojechal, jakas chwile pozniej ja zchodze do kuchni a tam co...szawka otwarta kosz stoi na podlodze pokrywka zdjeta worka nie ma, a w zlewie pelno pojemniczkow hmm a wczoraj jak kladlam sie spac bylo czysto...:) ah:)

blumen21 lubi tę wiadomość

• arien Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah Ci nasi kochani mężowie... :) jakbym swojego widziała :)
    Powiem Wam, że ja też dzisiaj wcześnie dość wstałam bo przed 8 byłam już na nogach :)

o1483e5e2gt7h77w.png
  • Lorka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

arien lubi tę wiadomość

3jvzzbmhygd0qdzi.png
    010icsqv149by2kh.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj postanowiłam powalczyć trochę z moimi lękami i ruszyć się gdzieś dalej na zakupy, podjadę chyba do biedronki :) może wejdę też do pepco (zobaczymy jak mi będzie szło :P). Poza tym muszę sobie znaleźć jakieś buty na jesień bo nie mam w czym hasać w sumie już teraz :/

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia dasz rade napewno :) ja tez musze poszukac butow bo w te z zeszlego roku nie moge nogi wcisnac;/ nie wiem czemu hehe jakies male sie zrobily :P

• Lorka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

3jvzzbmhygd0qdzi.png
    010icsqv149by2kh.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lorka, w biedronce są kieszonkowe wydania książek po 9.99 :)

o1483e5e2gt7h77w.png
  • Lorka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

3jvzzbmhygd0qdzi.png
    010icsqv149by2kh.png
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja ;-)
    Dzusiaj juz troszke spokojniej spalam i mam nadzieje ze tak zostanie ;-)

Ada sprytny ten Twoj maz z paleniem ale waznr ze Was nie truje. Ale o siebie tez powinien zadbac.

Kasia Arien udanyh zakupow ;-) ja mialam zamiar w adidasach smigac ale zaczely mnir obcierac na pietach i nie mam pojecia dlaczego. Nogi mi nie puchna ale moment i bąble mam. I w ta pogode lipa z kurtka bo nie dopinam sie w swojej a bir chce kupowac juz wiekszej.

Co do wozkow to ja kilka dni stracilam na szukanie ich w necie. Moj tez nir byl zainteresowany ale zagadywalam go o stelaze zeby ocenil czy wyglada na dobrze zrobiony, czy rurki nie a cienkie itp. A poznirj co do koloru nie moglismy sie zdecydowac ale obydwoje chcielismy zielony. No i dzis wozeczek powinien nam kurier przywiezc :-)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Ja dzis miałam ciekawą noc, nie ma to jak mieszkanie na śląsku. W nocy wstrząs przeszło 3 w skali Richtera na kopalni. Łóżkiem trzepało, szafki pootwierane, książki pospadały z półek. Dobrze, że mąż już wtedy od godziny był w domu bo chyba bym nie zasnęła z nerwów czy wszystko ok.

Ada po kryjomu w kibelku? Przecież to czuć :P Mojego męża wyrzucam do piwnicy (do mojego taty do wartsztatu), do moich rodziców piętro wyżej (tam tata normalnie pali wszędzie) albo na dwór. U nas mu nie pozwalam i w nowym domu też abolutnie nie będzie mógł. Ja mojego męża oduczam od jego studiów czyli prawie 10 lat i lipa. Próbowałam nawet na złosc jemu zacząc palić, ale to nic nie dało :P

Mój mąż jest tak samo zainteresowany tematem wozków, twierdzi, że ja tym będę jeździć i mnie się ma podobac bo jemu design jest obojętny. W sumie ma rację

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 09:48

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • my dream Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie mój dziś obudził o 6, bo zbierał się do pracy. Jak słoń w składzie porcelany :(

mhsvh371pdpt408y.png

Wysłany: 8 września 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Monia to niefajnie macie tam ze wstrzasami :-/ nie wyobrazam sobie takiej sytuacji i pewnie bym w panike wpadla. A czesto sie to powtarza?

klz9io4pkfldzhbc.png
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Są dość często, można się przyzwyczaić, ale wczoraj w nocy to już tak konkretnie. Z reguły coś czuć że ziemia ruszyło i tyle. Najbardziej się boję jak mąż wtedy w pracy. W nocy na szczęście już był w domu.
    No i u nas fundamenty w domu z tego względu jak w bunkrze, masa stali, betonu żeby domem nie ruszało

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • blumen21 Ekspertka

Wysłany: 8 września 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej co do butów to mam gorzej z kurtką bo w żadna nie wchodze;D co do wozka chyba mowiała, ze kupilam x lander move;D Wczoraj bylam na wizycie u lekarza jestem zawiedziona bo nie dal mi skierowania na usg a chcialam zrobic pamitakowe 4 d w 28 tyg pajace nawet i w enelmedzie;/ z ktorego jestem mega nie zadowolona ale lepsze to niż stanie w kolejkach na nfz. przytylam juz 11 kg. Jutro mam 1 dzień w szkole rodzenia o ile moj mąż nie będzie musial jechac w delgacje.zauwazylam nowe objawy bolą mnie rzebra i wszystko wypada mi z rąk;/ i ostatnio mam mega zgagę;/ Maluszek wczroraj mnie znów wystraszyl bo zerobil sie leniwy ale dzis strzelil kopa mamie w brzuch więc jest spokojniejsza... co do żelaza nie wiem cyz sie przyswaja bo ostatnio meczy mnie rozolnienie nie wiem może za duzo hematolog 21... pogoda u mnie masakra pada i pada musialam zaloyć kalosze parasolke kurtkę w któej sie nie dopinam i jechac do lekarza tramwajem, gdzie oczywiscie pełno mocherów które maja w dupie to ze ktoś jest w ciązy..

24afed3688.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika noc pelna wrazen...

ja tez musze kupic kurtke ale poczekam az sie zrobi chlodniej narazie ratuje sie bezrekawnikie i grubszym swetrem czy bluz :)

• czekolada Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)

Monika ale noc ja chyba bym bała się tak mieszkać :/

Karolina, współczuję Ci poranka.

wczoraj znalazłam płaszczyk jesienny z h&m za 100 zł i chyba go kupię tym bardziej że pani która go wystawiła mieszka niedaleko mnie więc w razie czego nawet można się spotkać. Rozmiar M więc myslę że powinien wejść na mnie :-P

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie. Ja chyba przestane chodzic po sklepach dzieciowych! I mam kolejny typ wózka! Tako moonlight Carbon :) cudo! Ma jeszcze lepsze amortyzatory niż bebetto. Do porodu to jeszcze ze 100razy zmienię zdanie :P mąż byl ze mną i nawet zainteresował się tematem. Też mu się spodobał :)

monika_89 lubi tę wiadomość

ex2bmg7yxswzkwmo.png

Wysłany: 8 września 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ada sporo jest fajnych wozkow i rzeczywiscie pewnie pare razy zmienisz swoj wybor. Albo kup jakis i juz wiecej nie ogladaj zeby nie zalowac albo czekaj do koncowki ciazyz wyborem ;-)

Karolina lekarz raczej nie da skierowania na pamiatkowe usg. Takie atrakcje w swoim zakresie trzeba ogarniac. Ja choze na luxmed i dostaje skierowania tylko na to na co lekarz musi dac.

Monia dobrze ze wstrzas tylko na malym balaganie sie skonczyl i oczywiscue ze mezul byl w domu.

klz9io4pkfldzhbc.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika, całe szczęście, że mąż był w domu. Boże, jakby go nie było to ja bym chyba umarła ze strachu o niego :/ Tzn w sensie jakbym była na Twoim miejscu :D

Wypad się udał :) Zwiedziłam sporo sklepów i nawet czułam się całkiem spokojna :) Taki mój sukces :) Jestem z siebie dumna :) Byłam w pepco i kupiłam tam sobie takie kapcie jak skarpetki trochę, z podeszwą antypoślizgową. Mamy już położone płytki w kuchni i przedpokoju i jakoś tak zimno od nich. A w tym pepco...kocyki, ręczniczki z kapturkami, pieluchy tetrowe i flanelowe. Walczyłam trochę ze sobą, ale w końcu nie kupiłam nic dla bejbika. Jak uważacie, pieluchy flanelowe 5 zł/szt to dużo? I tetrowa 3zl/szt?
    A ręczniczki (chcę chyba kupić 2-3) to rozmiar 80/80 czy 100/100?

Byłam tez w rossmanie i kupiłam czerwony mały ręczniczek do nowej kuchni i sciereczki do prania :)

Potem zwiedziłam jeszcze aldi, biedronkę i ryneczek koło domu :D
    A butów brak :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 12:08

o1483e5e2gt7h77w.png
‹‹ 156 157 158 159 160 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ