Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Buu to współczuje, katar najgorszy w nocy. Mi ciągle jedna dziurke zatyka w nocy, jak próbuje ją czyścic to zaraz mi naczynka pekają i krew leci.
w ogole to zaczynaja na działce spadać orzechy i mam na nie niesamowitą chec ale strasznie sie boje bo po tych ze snickersa wysypało mnie na twarzy i obawiam sie ze z tymi bedzie to samochyba obejde sie smakiem
Tego h*ja hydraulika nadal nie ma -
Ada, alergia bardzo możliwa, ale generalnie kobietom w ciąży lubi sie nos zatykać
nienawidzę zatkanego nosa. Mam wtedy mega wkurzenie.
Dorotko, tak to jest z fachowcaminiestety. Jak lekarze - święte krowy.
A ja jestem podniecona, pierwsze zakupki dla malucha za mną
Kupiłam kocyk (cienki), ręczniczek (ten mniejszy na sam początek) i dwie flanelowe pieluchy. I nową cukierniczkę do nowej kuchni, ale to inny temat:D
Wygląda to tak:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed8dbd995e34.jpgkwiatuszek789, miszkaaa, 100krotka:), Kasiarzynka, littleladybird lubią tę wiadomość
-
Arien gratuluje zakupów
Kocyk mam w tym samym wzorze tylko rożowy, tak samo jak te pieluchy - wzór ten sam a kolor inny
Ja właśnie wywiesiłam pranie małej i idiotka uprałam kombinezon zimowy z recznikiem i tym kocykiem i calutki jest w tych farfoclach od kocyka chyba. Bede miała dodatkowe czyszczenie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 12:16
-
Może dlatego, ze to pierwsze pranie. A z drugiej strony czego sie spodziewac za taka cenę. Chyba, ze to ręcznik.
Wrzucilam do prania (pół bębna miałam) 3 te chusteczki co maja zapobiegac farbowaniu i ładnie zebrały pigment a prały sie rózowe, czerwone rzeczy i kaftanik malinowy. Troche sie bałam o te jaśniejsze ale nic im nie jest.
Jeeejuu chyba zaraz korzenie zapuszcze przed tym lapkiem -
nick nieaktualny
-
Madzia przykro mi ze maz nie dojedzie na czas
Karolina ja czasami tak mam a mocz jest ok.
Kasiarzynka dziad nie dojechal, maz dzwonil do nich i zona tego chlopa przekazala ze w ogole nie przyjedzie do nas bo ma duzo innej roboty. Czulam ze sie wypnieza takie potraktowanie nas stracil wlasnie fuche rozprowadzenia hydrauliki w calym domu jak bysmy sje rozbudowywali. Teraz na szybko musimy kogos innego szukac i pewnie ze 2 razy tyle za robocizne policzy
ehh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 15:23
-
hej
Mąż zaczyna się martwić co to będzie za 15/16 latcieszy się z córki, ale już zapowiedzial, że drugi ma być synuś
Dziś cały dzień siedziałam w ciuszkach, wczoraj szwagierka przywiozła mi pierwszą dostawę 6 kartonówwszystko 56-86, 3 rożki, buciki, skarpetki, kombinezon. Kto to wszystko wypierze?
odezwała sie kobieta od wózka, jednak go sprzedają, w prztszłym tygodniu powinien być u mnie kurier. U mnie na szczęście skończyło się dobrze
Dorotko ja się nigdy nie szczepiłam przeciw grypie, ale też jakos nigdy nie chorowałam mocno, przewlekle. Fachowiec porażkaa niby ludzie tak pracy szukają
Sylwia miło że wpadłaś do nasWidzę, ze jesteś po badaniach i że sie nie poddajesz, bardzo dobrze! Jak samopoczucie? I Twoje i męża
Iwona co za ludzie! W pewnym wieku powino sie obowiazkowo przechodzić testy czy dalej można jeździć. Mam nadzieję, ze lepiej sie czujesz
Patrycja uh mam nadzieję, ze jakoś uda sie rozwiązac sprawę wózka
Ada fajne zakupyBędzie Hania albo Paulina, zobaczymy jeszcze
Ewelina polubiłam za tekst o córeczce. Przykro mi z powodu koleżanki i ze znowu musi przez to przechodzić
Kasia może mała nie zdecyduje się pojawić na świecie przed wtorkiem, mocno trzymam za to kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 15:36
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Monia, to teraz masz zajęcie z ciuszkami, segregowanie,pranie, prasowanie
mnie też to bezie czekać, bo od szwagierki i koleżanki mam kilka kartonów ciuchów odłożonych. o ile będzie chłopiec
dzisiaj zrobiłam porządek w swoich ubraniach. Wszystkie spodnie zostały spakowane do kartonu bo już w nie nie wejdę. zostawiłam legginsy i wyprałam ciuchy ciążowe od koleżanki. Także bede miała w czym śmigać.
Madzia, przykro mi, że męża nie będzie, ale może następnym razem się uda. -
Ada po chlopcu dla dziewczynki tez mozna w razie czego sporo wybrac bodziakow czy pajacykow
chyba ze sa typowe z samochodzikami.
Monika dopiero zauwazylam ze Twoj ostatni post. Normalnie jakbym czytala o swoim mezu ze nastepny ma byc syn
Super, ze udalo sie z wozkiem
Prania nie zazdroszcze bo odkrecanie tych malusich ciuszkow na lewo juz mnie wkurzalo a prasowanie to juz w ogole. Jakies mini zelazko byloby najlepsze
Kasiarzynka ten dziad nawet nie wziol naaszego nru tel ale w ubieglym roku przyjechal tak jak sie umowil a teraz tylkiem wypiol. Trudno on wiecej na tym straci niz my. Kogos sie ogarnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 16:07
-
Kasia domyślam się, ze prasowanie to będzie jedna wielka masakra. Odpalę tv i jakos poleci
Ada ja juz dawno pochowałam spodnie a ostatnio i sporo bluz i koszulek. Wszystko za krótkie na brzuchu
Dorotko kogoś znajdziecie, a pokazał jaki ma stosunek do ludzi, którzy chca go wynajać13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.