X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki Rocznik'89 :)
Odpowiedz

Ciężarówki Rocznik'89 :)

Oceń ten wątek:
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buu to współczuje, katar najgorszy w nocy. Mi ciągle jedna dziurke zatyka w nocy, jak próbuje ją czyścic to zaraz mi naczynka pekają i krew leci.

w ogole to zaczynaja na działce spadać orzechy i mam na nie niesamowitą chec ale strasznie sie boje bo po tych ze snickersa wysypało mnie na twarzy i obawiam sie ze z tymi bedzie to samo :/ chyba obejde sie smakiem :(

Tego h*ja hydraulika nadal nie ma :/

klz9io4pkfldzhbc.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ada, alergia bardzo możliwa, ale generalnie kobietom w ciąży lubi sie nos zatykać :/ nienawidzę zatkanego nosa. Mam wtedy mega wkurzenie.

Dorotko, tak to jest z fachowcami :/ niestety. Jak lekarze - święte krowy.
    A ja jestem podniecona, pierwsze zakupki dla malucha za mną :D
    Kupiłam kocyk (cienki), ręczniczek (ten mniejszy na sam początek) i dwie flanelowe pieluchy. I nową cukierniczkę do nowej kuchni, ale to inny temat:D
    Wygląda to tak:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed8dbd995e34.jpg

kwiatuszek789, miszkaaa, 100krotka:), Kasiarzynka, littleladybird lubią tę wiadomość

o1483e5e2gt7h77w.png

Wysłany: 10 września 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arien gratuluje zakupów :)
    Kocyk mam w tym samym wzorze tylko rożowy, tak samo jak te pieluchy - wzór ten sam a kolor inny :D

Ja właśnie wywiesiłam pranie małej i idiotka uprałam kombinezon zimowy z recznikiem i tym kocykiem i calutki jest w tych farfoclach od kocyka chyba. Bede miała dodatkowe czyszczenie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 12:16

klz9io4pkfldzhbc.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorota, bo my mamy zajebisty gust ;)

A tak swoją drogą to niedobrze, że kocyk zostawia farfocle :/

o1483e5e2gt7h77w.png

Wysłany: 10 września 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może dlatego, ze to pierwsze pranie. A z drugiej strony czego sie spodziewac za taka cenę. Chyba, ze to ręcznik.
    Wrzucilam do prania (pół bębna miałam) 3 te chusteczki co maja zapobiegac farbowaniu i ładnie zebrały pigment a prały sie rózowe, czerwone rzeczy i kaftanik malinowy. Troche sie bałam o te jaśniejsze ale nic im nie jest.

Jeeejuu chyba zaraz korzenie zapuszcze przed tym lapkiem :/

klz9io4pkfldzhbc.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, super zakupy. Pewnie też będziesz się teraz rozkręcać, tak jak ja :) w mnie w pepco nie było takie kocyka, śliczny :)

Ja już mam dwa prania za sobą, umyłam okna w pokoju i wyprałam firanki, jeszcze tylko obiad :/

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się zastanawiała nad tym baldachimem, wiem zena okres letni by się przydał bo te komary to porażka ale się zobaczy.

Kasia zakupy pierwsza klasa:-)

• Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 16:21

wnidtv73dpzdszlc.png
  • blumen21 Ekspertka

Wysłany: 10 września 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny a ja mam pytanie nie macie czasami tak ze jak idziecie skorzystac z toalety to boli was podbrzusze podczas zalatwiania sie?;/

24afed3688.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 09:22

Marzec x 2 <3 <3
  • arien Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blumen, ja tak czasem mam przy siusianiu. Szczególnie jak długo nie idę. To chyba przez bakterie, nie wiem.

Madziu, a Twoja wizyta nie miała być jutro?

o1483e5e2gt7h77w.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 09:23

Marzec x 2 <3 <3
  • arien Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pleasure wrote:
    Wizyta jest jutro. Ale o 12 wiec maz mial dzisiaj pozno wieczorem przyjechac. A tak bedzie jutro po 22.
    :( Przykro mi

o1483e5e2gt7h77w.png

Wysłany: 10 września 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia przykro mi ze maz nie dojedzie na czas :-(

Karolina ja czasami tak mam a mocz jest ok.

Kasiarzynka dziad nie dojechal, maz dzwonil do nich i zona tego chlopa przekazala ze w ogole nie przyjedzie do nas bo ma duzo innej roboty. Czulam ze sie wypnie :-/ za takie potraktowanie nas stracil wlasnie fuche rozprowadzenia hydrauliki w calym domu jak bysmy sje rozbudowywali. Teraz na szybko musimy kogos innego szukac i pewnie ze 2 razy tyle za robocizne policzy :-/ ehh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 15:23

klz9io4pkfldzhbc.png
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :)
    Mąż zaczyna się martwić co to będzie za 15/16 lat ;) cieszy się z córki, ale już zapowiedzial, że drugi ma być synuś :P

Dziś cały dzień siedziałam w ciuszkach, wczoraj szwagierka przywiozła mi pierwszą dostawę 6 kartonów :P wszystko 56-86, 3 rożki, buciki, skarpetki, kombinezon. Kto to wszystko wypierze? :P

odezwała sie kobieta od wózka, jednak go sprzedają, w prztszłym tygodniu powinien być u mnie kurier. U mnie na szczęście skończyło się dobrze

Dorotko ja się nigdy nie szczepiłam przeciw grypie, ale też jakos nigdy nie chorowałam mocno, przewlekle. Fachowiec porażka :/ a niby ludzie tak pracy szukają :/

Sylwia miło że wpadłaś do nas :) Widzę, ze jesteś po badaniach i że sie nie poddajesz, bardzo dobrze! Jak samopoczucie? I Twoje i męża

Iwona co za ludzie! W pewnym wieku powino sie obowiazkowo przechodzić testy czy dalej można jeździć. Mam nadzieję, ze lepiej sie czujesz

Patrycja uh mam nadzieję, ze jakoś uda sie rozwiązac sprawę wózka

Ada fajne zakupy :) Będzie Hania albo Paulina, zobaczymy jeszcze

Ewelina polubiłam za tekst o córeczce. Przykro mi z powodu koleżanki i ze znowu musi przez to przechodzić

Kasia może mała nie zdecyduje się pojawić na świecie przed wtorkiem, mocno trzymam za to kciuki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 15:36

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 16:22

wnidtv73dpzdszlc.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia, to teraz masz zajęcie z ciuszkami, segregowanie,pranie, prasowanie :) mnie też to bezie czekać, bo od szwagierki i koleżanki mam kilka kartonów ciuchów odłożonych. o ile będzie chłopiec :P

dzisiaj zrobiłam porządek w swoich ubraniach. Wszystkie spodnie zostały spakowane do kartonu bo już w nie nie wejdę. zostawiłam legginsy i wyprałam ciuchy ciążowe od koleżanki. Także bede miała w czym śmigać.

Madzia, przykro mi, że męża nie będzie, ale może następnym razem się uda.

ex2bmg7yxswzkwmo.png

Wysłany: 10 września 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ada po chlopcu dla dziewczynki tez mozna w razie czego sporo wybrac bodziakow czy pajacykow :-) chyba ze sa typowe z samochodzikami.

Monika dopiero zauwazylam ze Twoj ostatni post. Normalnie jakbym czytala o swoim mezu ze nastepny ma byc syn :-P
    Super, ze udalo sie z wozkiem :-)

Prania nie zazdroszcze bo odkrecanie tych malusich ciuszkow na lewo juz mnie wkurzalo a prasowanie to juz w ogole. Jakies mini zelazko byloby najlepsze :-D

Kasiarzynka ten dziad nawet nie wziol naaszego nru tel ale w ubieglym roku przyjechal tak jak sie umowil a teraz tylkiem wypiol. Trudno on wiecej na tym straci niz my. Kogos sie ogarnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 16:07

klz9io4pkfldzhbc.png
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia domyślam się, ze prasowanie to będzie jedna wielka masakra. Odpalę tv i jakos poleci ;)

Ada ja juz dawno pochowałam spodnie a ostatnio i sporo bluz i koszulek. Wszystko za krótkie na brzuchu :/

Dorotko kogoś znajdziecie, a pokazał jaki ma stosunek do ludzi, którzy chca go wynajać

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 09:23

Marzec x 2 <3 <3
‹‹ 164 165 166 167 168 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ