X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki Rocznik'89 :)
Odpowiedz

Ciężarówki Rocznik'89 :)

Oceń ten wątek:
  • blumen21 Ekspertka

Wysłany: 9 września 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dmuchacwiec ja juz po glukozie wyniki dobre;P co do rozstepow przeszlam na bio oli ale szczerze to nie widdze poprawy to u to gowno mala buteleczka 40 zl;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 17:27

24afed3688.png
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wg mnie bio oil jest przereklamowany w sensie ze wielki szal na to sie zrobil a pewnie bardziej natluszcza niz na nawilza.

Iwona takie niebieskie mleczko nivea? tzn w niebieskim opakowaniu? Ja Julci kupilam cala serie kosmetykow nivea. Chyba jak jej nie beda pasowaly to sama je wykorzystam :-D

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uzywalam biooli i to jest moim zdaniem do du....., nic mi nie pomoglo tluste ciezko sie wchlania;/

Tak tak Dorota ten :) ja tez chce sobie kupic i sie smarowac :)

Siedze juz od godziny na allegro i szukam poscieli i sama nie wiem co wybrac czy drozszy 15/16 elementow czy tanszy
    http://allegro.pl/16-cz-posciel-dziecieca-120x90-lozeczka-moskitiera-i5211890186.html

http://allegro.pl/largo-15-el-posciel-120x90cm-baldachim-serca-i5646736835.html

http://allegro.pl/largo-6-el-posciel-dziecieca-120x90-do-lozeczka-i5646692658.html

http://allegro.pl/10-cz-posciel-dziecieca-120x90-do-lozeczka-gratisy-i5286249936.html
    Cos takiego mi sie podoba:) Moj maz oczywiscie wybral by tansza wersje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 18:27

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczęta <3 jak tam Wasze dzieciaczki?

Sylwia <3 dziewczyny tu cały czas grzeją miejsce ;) niedługo tu trafimy na 9 miesięcy :*

Iwonka, ja nie pomogę z wyborem pościeli. Wszystkie mi się podobają :P

Lorka, bardzo ładne masz imię :D

Kasia (arien), gratuluję udanego wypadu, przezwyciężyć lęki to wielki sukces ;) więc dziś mam powód do świętowania: Twój sukces będę opijać winkiem :D salut!

Ada, mój mąż ogólnie nie jest gadułą, tylko jak zaczyna coś opowiadać, to zanim przejdzie do sedna sprawy, zdąży opowiedzieć mnóstwo innych rzeczy i wtedy mam ochotę nim potrząsnąć :P ja jestem raczej małomówna i lubię słuchać innych ;)

Kochane pozdrawiam Was gorąco <3

dmuchawiec lubi tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, to zaciskam mocno kciuki, a Ty się nie nastawiaj, tak bedzie lepiej ;)

Ewelina (little) mam dokładnie tak samo, raczej mało mówię i lubię czasami pomilczeć,a mój mąż nawet nie da w ciszy obejrzeć filmu bo ciągle coś gada!

Monia, i jak? ktosiek pokazał się?

Byłam dzisiaj na zakupach, ale kupiłam fantów. Jestem zadowolona. Pokaże Wam moją kolekcję :)

4479cfb20950e0cbmed.jpg

arien, Kasiarzynka, dreambaby, dmuchawiec, monika_89, littleladybird lubią tę wiadomość

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak dzisiaj dużo napisałyście...poczytałąm wszystko, ale nic nie pamiętam :(

Sylwia, na luziku, nie nastawiaj się, a my spokojnie czekamy <3

Ewelina - pij ile wlezie, za nas wszystkie :D trzymam za Ciebie mocno kciuki i czekam <3

Iwona, ja bym chyba zdecydowała się na ten 10 częsciowy komplet.

Moooonikaaa - my tu czekamy na wieści!!!

Ada, ale masz skarpetków! :D Gdzie takie zakupasy porobiłaś? :)

Sorry, jak kogoś ominęłam, a na pewno tak się stało, ale już mózg mi się lasuje. Krzyż boli i brzuch też pobolewa. Przerobiłam dzisiaj prawie 6 kg gruszek, dwa razy leciałam do sklepu, potem sterczalam nad zrazami - zawijasami, a i tak będą dopiero na jutro. I się chyba po prostu trochę zmęczyłam...szczególnie, że wczorajszy dzień też był dość intensywny.

Mam od trzech dni dziwny objaw o ile można tak to nazwać. Robi mi się popołudniami zimno a przy tym mam mega wypieki na dekolcie i buzi. Ciśnienie raczej w normie...

littleladybird lubi tę wiadomość

o1483e5e2gt7h77w.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia. Skarpetki H&M a kocyk, ręcznik i tetrowki z pepco :)

Ewelina(Little) oczywiście za Ciebie tez mocno kciukam. Miejsca cały czas są :)

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i jestem, moje przeczucia się sprawdziły, córeczka <3 :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/26ca2324c12e.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 20:18

arien, miszkaaa, 100krotka:), Lorka, kwiatuszek789, czekolada, Kasiarzynka, dmuchawiec, pleasure, littleladybird lubią tę wiadomość

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ada fajne fanty:) patrzac na to zdjecie uswiadomilam sobie ze ja mam tylko jedna pare skarpetek...

Kasia mi sie wszystkie podobaja :( moj maz tez jest za tym co Ty:)

• arien Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonko, mnie też podobają się wszystkie, ale najrozsądniejszą opcją jest chyba własnie ten 10 częściowy. Ale głowy nie dam.
    Ada- chce do PEPCO! :D
    Monika - jakoś zaskoczona nie jestem, gratuluję :) :*

monika_89 lubi tę wiadomość

o1483e5e2gt7h77w.png
  • Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika, gratuluje!

Ada, kupiłam takie same skarpetki :) (te z misiem i gwiazdkami).

Wózek nie przyjechał. Piszę do OLX, żeby zablokowali im konto, a jutro zadzwonię na komisariat i zobaczymy co mi powiedzą.

43kt9vvjbmmercyy.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia gratuluje córeczki :) czyli będzie Hania tak?

Kasia to lec jutro na Pepco. Ten kocyk może najpiękniejszy nie jest ale jak go dotknęłam.... Tak lekki i mięciutki za takie pieniądze to musiałam wziąć!

Patrycja, ale dupa z tym wózkiem. Ludzie to mają tupet! Chamstwo! Pisz, niech km się dobiorą do dupy!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 20:32

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja, o niee :/ co za kur*** ludzie :(

Tylko się nie denerwuj - pamiętaj, że to niewskazane...

o1483e5e2gt7h77w.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie dotykałam ani ręczniczków ani kocyków bo zapakowane były...
    Dzisiaj jak byłam w lumpie to był kocyk niemowlęcy, taki jak z pepco mniej wiecej...za 28 zl <szok>. Ten lump koło mnie do najtanszych nie nalezy.

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa Monika ze odswiezylam strony :) gratuluje corci :) Ale fajnie :)

Patrycja Kasia ma racje tylko sie nie denerwoj... no co za ludziska dupska im skopac grrr...

Ada tez kupilam kocyk z peoko jak go dotknelam nie moglam sie powstrzymac :)

• Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już nie ma się co denerwować, nic nie zmienię, może tylko uda mi się ich powstrzymać przed okantowaniem kolejnych ludzi. A teraz zrobię sobie kolację :), na marcówkach się o jedzeniu naczytałam i mi ślinianki za mocno pracują.

43kt9vvjbmmercyy.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robaczek89 wrote:
    Już nie ma się co denerwować, nic nie zmienię, może tylko uda mi się ich powstrzymać przed okantowaniem kolejnych ludzi. A teraz zrobię sobie kolację :), na marcówkach się o jedzeniu naczytałam i mi ślinianki za mocno pracują.

To tak jak ja :) Nie pamiętam kiedy ostatni raz kolację jadłam a teraz wszamałam kanapeczki aż mi się uszy trzęsły :)
    Co jesz? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 21:26

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam teraz przymusowe kolację o 22 :-)

Lenka bryka jak szalona chyba bawi się z tata bo co on położy rękę na brzuchu to przestaje:-)

arien lubi tę wiadomość

• blumen21 Ekspertka

Wysłany: 9 września 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wróćilam ze szkoły rodzenia bardzo mi się podobało;)

arien lubi tę wiadomość

24afed3688.png
  • Lorka Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o matko ... tyle napisałyście że nim Wam odpisze to zobie sobie kanapkę :P

Kasia śpioszki "little sailor " Będą obowiązkowe :D wszystko co marynarskie jest wskazane :P

Little wiadomo Eweliny to fajne dziewczyny :P

Monika gratuluję córeczki :) już po zdjęciu usg widać , że będzie łamała męskie serca :P tak trzymać :)

Patrycja co za chamy z tych ludzi ... ja nie wiem jak tak można ... naciągacze przebrzydłe :( jak tacy ludzie mogą spojrzeć w lustro :/ Ale nie denerwuj się . Na pewno zblokują im konto i odzyskacie kase ... No i penwo nie byłaś jedyna ... tacy to nie mają sumienia i na prawo i lewo ludz robią w ch...
    Ja za bardzo nie lubie kupowac na olx , nie przekonali mnie do siebie :/ wolę allegro tam kontakt z obsługą jest chyba lepszy . Ale wierzę , że wszystko się wyjaśni z tym wózkiem i odzyskacie kase :)

Ewelina , Ada zagadałabym Was na śmierć :D zwłaszcza teraz jak sama w domu siedzę i w końcu uda mi się dopchać do kogoś :D gęba mi się nie zamyka :P

Uderzyłam dziś do siostry na ciasto . Okazało się , że jej koleżanka była dziś na kontroli u ginekologa i niestety lekarz nie stwierdził akcji serduszka u dzieciątka :( biedna , tak mi jej szkoda :( straciła tak samo jak ja w marcu . Po prostu wygało :( a miałyśmy termin bardzo podobny :( Porozmawiałam z nią trochę ale wiem , że nie ma słów które by jej teraz pomogły :( a najgorsze jest to , że na zabieg lyżeczkowania musi czekać do poniedziałku bo są "kolejki" no masakra , tyle czasu z tą okropną świadomością :(

No i co tu więcej napisać :) mąż za bardzo na sztorm nie narzekał , bardziej się zmartwił , że ta baba z PUP mnie tak wkurzyła ... zabronił mi się denerwować ale łatwo to powiedzieć ....

monika_89, littleladybird lubią tę wiadomość

3jvzzbmhygd0qdzi.png
    010icsqv149by2kh.png
‹‹ 162 163 164 165 166 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ