X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki Rocznik'89 :)
Odpowiedz

Ciężarówki Rocznik'89 :)

Oceń ten wątek:
  • blumen21 Ekspertka

Wysłany: 9 września 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dmuchacwiec ja juz po glukozie wyniki dobre;P co do rozstepow przeszlam na bio oli ale szczerze to nie widdze poprawy to u to gowno mala buteleczka 40 zl;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 17:27

24afed3688.png
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wg mnie bio oil jest przereklamowany w sensie ze wielki szal na to sie zrobil a pewnie bardziej natluszcza niz na nawilza.

Iwona takie niebieskie mleczko nivea? tzn w niebieskim opakowaniu? Ja Julci kupilam cala serie kosmetykow nivea. Chyba jak jej nie beda pasowaly to sama je wykorzystam :-D

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uzywalam biooli i to jest moim zdaniem do du....., nic mi nie pomoglo tluste ciezko sie wchlania;/

Tak tak Dorota ten :) ja tez chce sobie kupic i sie smarowac :)

Siedze juz od godziny na allegro i szukam poscieli i sama nie wiem co wybrac czy drozszy 15/16 elementow czy tanszy
    http://allegro.pl/16-cz-posciel-dziecieca-120x90-lozeczka-moskitiera-i5211890186.html

http://allegro.pl/largo-15-el-posciel-120x90cm-baldachim-serca-i5646736835.html

http://allegro.pl/largo-6-el-posciel-dziecieca-120x90-do-lozeczka-i5646692658.html

http://allegro.pl/10-cz-posciel-dziecieca-120x90-do-lozeczka-gratisy-i5286249936.html
    Cos takiego mi sie podoba:) Moj maz oczywiscie wybral by tansza wersje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 18:27

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczęta <3 jak tam Wasze dzieciaczki?

Sylwia <3 dziewczyny tu cały czas grzeją miejsce ;) niedługo tu trafimy na 9 miesięcy :*

Iwonka, ja nie pomogę z wyborem pościeli. Wszystkie mi się podobają :P

Lorka, bardzo ładne masz imię :D

Kasia (arien), gratuluję udanego wypadu, przezwyciężyć lęki to wielki sukces ;) więc dziś mam powód do świętowania: Twój sukces będę opijać winkiem :D salut!

Ada, mój mąż ogólnie nie jest gadułą, tylko jak zaczyna coś opowiadać, to zanim przejdzie do sedna sprawy, zdąży opowiedzieć mnóstwo innych rzeczy i wtedy mam ochotę nim potrząsnąć :P ja jestem raczej małomówna i lubię słuchać innych ;)

Kochane pozdrawiam Was gorąco <3

dmuchawiec lubi tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, to zaciskam mocno kciuki, a Ty się nie nastawiaj, tak bedzie lepiej ;)

Ewelina (little) mam dokładnie tak samo, raczej mało mówię i lubię czasami pomilczeć,a mój mąż nawet nie da w ciszy obejrzeć filmu bo ciągle coś gada!

Monia, i jak? ktosiek pokazał się?

Byłam dzisiaj na zakupach, ale kupiłam fantów. Jestem zadowolona. Pokaże Wam moją kolekcję :)

4479cfb20950e0cbmed.jpg

arien, Kasiarzynka, dreambaby, dmuchawiec, monika_89, littleladybird lubią tę wiadomość

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak dzisiaj dużo napisałyście...poczytałąm wszystko, ale nic nie pamiętam :(

Sylwia, na luziku, nie nastawiaj się, a my spokojnie czekamy <3

Ewelina - pij ile wlezie, za nas wszystkie :D trzymam za Ciebie mocno kciuki i czekam <3

Iwona, ja bym chyba zdecydowała się na ten 10 częsciowy komplet.

Moooonikaaa - my tu czekamy na wieści!!!

Ada, ale masz skarpetków! :D Gdzie takie zakupasy porobiłaś? :)

Sorry, jak kogoś ominęłam, a na pewno tak się stało, ale już mózg mi się lasuje. Krzyż boli i brzuch też pobolewa. Przerobiłam dzisiaj prawie 6 kg gruszek, dwa razy leciałam do sklepu, potem sterczalam nad zrazami - zawijasami, a i tak będą dopiero na jutro. I się chyba po prostu trochę zmęczyłam...szczególnie, że wczorajszy dzień też był dość intensywny.

Mam od trzech dni dziwny objaw o ile można tak to nazwać. Robi mi się popołudniami zimno a przy tym mam mega wypieki na dekolcie i buzi. Ciśnienie raczej w normie...

littleladybird lubi tę wiadomość

o1483e5e2gt7h77w.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia. Skarpetki H&M a kocyk, ręcznik i tetrowki z pepco :)

Ewelina(Little) oczywiście za Ciebie tez mocno kciukam. Miejsca cały czas są :)

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i jestem, moje przeczucia się sprawdziły, córeczka <3 :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/26ca2324c12e.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 20:18

arien, miszkaaa, 100krotka:), Lorka, kwiatuszek789, czekolada, Kasiarzynka, dmuchawiec, pleasure, littleladybird lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ada fajne fanty:) patrzac na to zdjecie uswiadomilam sobie ze ja mam tylko jedna pare skarpetek...

Kasia mi sie wszystkie podobaja :( moj maz tez jest za tym co Ty:)

• arien Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonko, mnie też podobają się wszystkie, ale najrozsądniejszą opcją jest chyba własnie ten 10 częściowy. Ale głowy nie dam.
    Ada- chce do PEPCO! :D
    Monika - jakoś zaskoczona nie jestem, gratuluję :) :*

monika_89 lubi tę wiadomość

o1483e5e2gt7h77w.png
  • Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika, gratuluje!

Ada, kupiłam takie same skarpetki :) (te z misiem i gwiazdkami).

Wózek nie przyjechał. Piszę do OLX, żeby zablokowali im konto, a jutro zadzwonię na komisariat i zobaczymy co mi powiedzą.

43kt9vvjbmmercyy.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia gratuluje córeczki :) czyli będzie Hania tak?

Kasia to lec jutro na Pepco. Ten kocyk może najpiękniejszy nie jest ale jak go dotknęłam.... Tak lekki i mięciutki za takie pieniądze to musiałam wziąć!

Patrycja, ale dupa z tym wózkiem. Ludzie to mają tupet! Chamstwo! Pisz, niech km się dobiorą do dupy!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 20:32

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja, o niee :/ co za kur*** ludzie :(

Tylko się nie denerwuj - pamiętaj, że to niewskazane...

o1483e5e2gt7h77w.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie dotykałam ani ręczniczków ani kocyków bo zapakowane były...
    Dzisiaj jak byłam w lumpie to był kocyk niemowlęcy, taki jak z pepco mniej wiecej...za 28 zl <szok>. Ten lump koło mnie do najtanszych nie nalezy.

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa Monika ze odswiezylam strony :) gratuluje corci :) Ale fajnie :)

Patrycja Kasia ma racje tylko sie nie denerwoj... no co za ludziska dupska im skopac grrr...

Ada tez kupilam kocyk z peoko jak go dotknelam nie moglam sie powstrzymac :)

• Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już nie ma się co denerwować, nic nie zmienię, może tylko uda mi się ich powstrzymać przed okantowaniem kolejnych ludzi. A teraz zrobię sobie kolację :), na marcówkach się o jedzeniu naczytałam i mi ślinianki za mocno pracują.

43kt9vvjbmmercyy.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robaczek89 wrote:
    Już nie ma się co denerwować, nic nie zmienię, może tylko uda mi się ich powstrzymać przed okantowaniem kolejnych ludzi. A teraz zrobię sobie kolację :), na marcówkach się o jedzeniu naczytałam i mi ślinianki za mocno pracują.

To tak jak ja :) Nie pamiętam kiedy ostatni raz kolację jadłam a teraz wszamałam kanapeczki aż mi się uszy trzęsły :)
    Co jesz? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 21:26

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam teraz przymusowe kolację o 22 :-)

Lenka bryka jak szalona chyba bawi się z tata bo co on położy rękę na brzuchu to przestaje:-)

arien lubi tę wiadomość

• blumen21 Ekspertka

Wysłany: 9 września 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wróćilam ze szkoły rodzenia bardzo mi się podobało;)

arien lubi tę wiadomość

24afed3688.png
  • Lorka Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o matko ... tyle napisałyście że nim Wam odpisze to zobie sobie kanapkę :P

Kasia śpioszki "little sailor " Będą obowiązkowe :D wszystko co marynarskie jest wskazane :P

Little wiadomo Eweliny to fajne dziewczyny :P

Monika gratuluję córeczki :) już po zdjęciu usg widać , że będzie łamała męskie serca :P tak trzymać :)

Patrycja co za chamy z tych ludzi ... ja nie wiem jak tak można ... naciągacze przebrzydłe :( jak tacy ludzie mogą spojrzeć w lustro :/ Ale nie denerwuj się . Na pewno zblokują im konto i odzyskacie kase ... No i penwo nie byłaś jedyna ... tacy to nie mają sumienia i na prawo i lewo ludz robią w ch...
    Ja za bardzo nie lubie kupowac na olx , nie przekonali mnie do siebie :/ wolę allegro tam kontakt z obsługą jest chyba lepszy . Ale wierzę , że wszystko się wyjaśni z tym wózkiem i odzyskacie kase :)

Ewelina , Ada zagadałabym Was na śmierć :D zwłaszcza teraz jak sama w domu siedzę i w końcu uda mi się dopchać do kogoś :D gęba mi się nie zamyka :P

Uderzyłam dziś do siostry na ciasto . Okazało się , że jej koleżanka była dziś na kontroli u ginekologa i niestety lekarz nie stwierdził akcji serduszka u dzieciątka :( biedna , tak mi jej szkoda :( straciła tak samo jak ja w marcu . Po prostu wygało :( a miałyśmy termin bardzo podobny :( Porozmawiałam z nią trochę ale wiem , że nie ma słów które by jej teraz pomogły :( a najgorsze jest to , że na zabieg lyżeczkowania musi czekać do poniedziałku bo są "kolejki" no masakra , tyle czasu z tą okropną świadomością :(

No i co tu więcej napisać :) mąż za bardzo na sztorm nie narzekał , bardziej się zmartwił , że ta baba z PUP mnie tak wkurzyła ... zabronił mi się denerwować ale łatwo to powiedzieć ....

monika_89, littleladybird lubią tę wiadomość

3jvzzbmhygd0qdzi.png
    010icsqv149by2kh.png
‹‹ 162 163 164 165 166 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ