Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wg mnie bio oil jest przereklamowany w sensie ze wielki szal na to sie zrobil a pewnie bardziej natluszcza niz na nawilza.
Iwona takie niebieskie mleczko nivea? tzn w niebieskim opakowaniu? Ja Julci kupilam cala serie kosmetykow nivea. Chyba jak jej nie beda pasowaly to sama je wykorzystam -
nick nieaktualnyJa uzywalam biooli i to jest moim zdaniem do du....., nic mi nie pomoglo tluste ciezko sie wchlania;/
Tak tak Dorota ten ja tez chce sobie kupic i sie smarowac
Siedze juz od godziny na allegro i szukam poscieli i sama nie wiem co wybrac czy drozszy 15/16 elementow czy tanszy
http://allegro.pl/16-cz-posciel-dziecieca-120x90-lozeczka-moskitiera-i5211890186.html
http://allegro.pl/largo-15-el-posciel-120x90cm-baldachim-serca-i5646736835.html
http://allegro.pl/largo-6-el-posciel-dziecieca-120x90-do-lozeczka-i5646692658.html
http://allegro.pl/10-cz-posciel-dziecieca-120x90-do-lozeczka-gratisy-i5286249936.html
Cos takiego mi sie podoba:) Moj maz oczywiscie wybral by tansza wersjeWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 18:27
-
Cześć dziewczęta jak tam Wasze dzieciaczki?
Sylwia dziewczyny tu cały czas grzeją miejsce niedługo tu trafimy na 9 miesięcy :*
Iwonka, ja nie pomogę z wyborem pościeli. Wszystkie mi się podobają
Lorka, bardzo ładne masz imię
Kasia (arien), gratuluję udanego wypadu, przezwyciężyć lęki to wielki sukces więc dziś mam powód do świętowania: Twój sukces będę opijać winkiem salut!
Ada, mój mąż ogólnie nie jest gadułą, tylko jak zaczyna coś opowiadać, to zanim przejdzie do sedna sprawy, zdąży opowiedzieć mnóstwo innych rzeczy i wtedy mam ochotę nim potrząsnąć ja jestem raczej małomówna i lubię słuchać innych
Kochane pozdrawiam Was gorącodmuchawiec lubi tę wiadomość
-
Sylwia, to zaciskam mocno kciuki, a Ty się nie nastawiaj, tak bedzie lepiej
Ewelina (little) mam dokładnie tak samo, raczej mało mówię i lubię czasami pomilczeć,a mój mąż nawet nie da w ciszy obejrzeć filmu bo ciągle coś gada!
Monia, i jak? ktosiek pokazał się?
Byłam dzisiaj na zakupach, ale kupiłam fantów. Jestem zadowolona. Pokaże Wam moją kolekcję
arien, Kasiarzynka, dreambaby, dmuchawiec, monika_89, littleladybird lubią tę wiadomość
-
Tak dzisiaj dużo napisałyście...poczytałąm wszystko, ale nic nie pamiętam
Sylwia, na luziku, nie nastawiaj się, a my spokojnie czekamy
Ewelina - pij ile wlezie, za nas wszystkie trzymam za Ciebie mocno kciuki i czekam
Iwona, ja bym chyba zdecydowała się na ten 10 częsciowy komplet.
Moooonikaaa - my tu czekamy na wieści!!!
Ada, ale masz skarpetków! Gdzie takie zakupasy porobiłaś?
Sorry, jak kogoś ominęłam, a na pewno tak się stało, ale już mózg mi się lasuje. Krzyż boli i brzuch też pobolewa. Przerobiłam dzisiaj prawie 6 kg gruszek, dwa razy leciałam do sklepu, potem sterczalam nad zrazami - zawijasami, a i tak będą dopiero na jutro. I się chyba po prostu trochę zmęczyłam...szczególnie, że wczorajszy dzień też był dość intensywny.
Mam od trzech dni dziwny objaw o ile można tak to nazwać. Robi mi się popołudniami zimno a przy tym mam mega wypieki na dekolcie i buzi. Ciśnienie raczej w normie...littleladybird lubi tę wiadomość
-
no i jestem, moje przeczucia się sprawdziły, córeczka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/26ca2324c12e.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 20:18
arien, miszkaaa, 100krotka:), Lorka, kwiatuszek789, czekolada, Kasiarzynka, dmuchawiec, pleasure, littleladybird lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
Monia gratuluje córeczki czyli będzie Hania tak?
Kasia to lec jutro na Pepco. Ten kocyk może najpiękniejszy nie jest ale jak go dotknęłam.... Tak lekki i mięciutki za takie pieniądze to musiałam wziąć!
Patrycja, ale dupa z tym wózkiem. Ludzie to mają tupet! Chamstwo! Pisz, niech km się dobiorą do dupy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 20:32
-
nick nieaktualny
-
Robaczek89 wrote:Już nie ma się co denerwować, nic nie zmienię, może tylko uda mi się ich powstrzymać przed okantowaniem kolejnych ludzi. A teraz zrobię sobie kolację , na marcówkach się o jedzeniu naczytałam i mi ślinianki za mocno pracują.
To tak jak ja Nie pamiętam kiedy ostatni raz kolację jadłam a teraz wszamałam kanapeczki aż mi się uszy trzęsły
Co jesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 21:26
-
nick nieaktualny
-
o matko ... tyle napisałyście że nim Wam odpisze to zobie sobie kanapkę
Kasia śpioszki "little sailor " Będą obowiązkowe wszystko co marynarskie jest wskazane
Little wiadomo Eweliny to fajne dziewczyny
Monika gratuluję córeczki już po zdjęciu usg widać , że będzie łamała męskie serca tak trzymać
Patrycja co za chamy z tych ludzi ... ja nie wiem jak tak można ... naciągacze przebrzydłe jak tacy ludzie mogą spojrzeć w lustro Ale nie denerwuj się . Na pewno zblokują im konto i odzyskacie kase ... No i penwo nie byłaś jedyna ... tacy to nie mają sumienia i na prawo i lewo ludz robią w ch...
Ja za bardzo nie lubie kupowac na olx , nie przekonali mnie do siebie wolę allegro tam kontakt z obsługą jest chyba lepszy . Ale wierzę , że wszystko się wyjaśni z tym wózkiem i odzyskacie kase
Ewelina , Ada zagadałabym Was na śmierć zwłaszcza teraz jak sama w domu siedzę i w końcu uda mi się dopchać do kogoś gęba mi się nie zamyka
Uderzyłam dziś do siostry na ciasto . Okazało się , że jej koleżanka była dziś na kontroli u ginekologa i niestety lekarz nie stwierdził akcji serduszka u dzieciątka biedna , tak mi jej szkoda straciła tak samo jak ja w marcu . Po prostu wygało a miałyśmy termin bardzo podobny Porozmawiałam z nią trochę ale wiem , że nie ma słów które by jej teraz pomogły a najgorsze jest to , że na zabieg lyżeczkowania musi czekać do poniedziałku bo są "kolejki" no masakra , tyle czasu z tą okropną świadomością
No i co tu więcej napisać mąż za bardzo na sztorm nie narzekał , bardziej się zmartwił , że ta baba z PUP mnie tak wkurzyła ... zabronił mi się denerwować ale łatwo to powiedzieć ....
monika_89, littleladybird lubią tę wiadomość