X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki Rocznik'89 :)
Odpowiedz

Ciężarówki Rocznik'89 :)

Oceń ten wątek:
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika gratuluje córci :)

Patrycja rusz niebo i ziemie aby dorwali tych dupków od wózka i zeby zapłacili za okradanie ludzi. Też mi sie w głowie nie mieści jak tak można :/

Ada zacne zakupy :) co raz bardziej się rozkrecasz :) Mam tego samego typu kocyk ale oczywiscie rózowy. Tez urzekło mnie jak go dotknełam i nie mogłam sie powtrzymac zeby go nie kupic :) jutro chyba go upiore i zobacze czy nie straci tego uroku.

Ewelina Little ale mam teraz przez Ciebie smaka na winko ;) Marzy mi sie lampka czerwonego i słodkiego... <3

Iwona nie umiem doradzic Ci który komplet lepszy bo wszystkie jak dla mnie mają cos w sobie. A chcesz zakładac baldachim? mi się one strasznie podobaja ale perspektywa zbierania sie na nim kurzu szybko wpłyneła na to, ze obejde się bez niego. Nie bedzie czasu na czeste pranie go.

Ja poprasowałam troche pieluch ale mega ciezko sie prasuja tetrówki białe. Najłatwiej te kolorowe.

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 16:16

wnidtv73dpzdszlc.png
  • dreambaby Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika gratuluję córeczki :)

Ada te skarpetki są cudne!

Ewelina Little też tak myślę że niedługo trafimy tu na 9 pięknych miesięcy.

Patrycja mam nadzieję że odzyskacie pieniądze.

Kasia życzę ci aby wasz dzidziuś poczekał z przyjściem na świat na tatusia. I oczywiście łatwego porodu :) 3 kg co to jest. Chyba każda by tak chciała :)

Życzę wam miłego dnia <3

littleladybird lubi tę wiadomość

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb

Wysłany: 10 września 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu Kasiarzynko nie masz co sie martwic waga bo co to jest? Inne tyja po 30kg albo i wiecej a poza tym Justysia tez troszke wazy, macica, zwiekszona ilosc krwi itp. Zerknij w link: http://dzieci.pl/title,Ile-kobiety-tyja-w-ciazy,wid,13095365,wiadomosc.html?smgputicaid=6158f0

Trzymam kciuki aby corcia posiedziala do powrotu tatusia. Niestety skracanie szyjki zazwyczaj nie daje objawow a szkoda bo nie mozna tego kontrolowac za bardzo.

A ja czekam na hydraulika :-P ma przyjsc wycenic robocizne ale predzej tu zasne niz na niego wyczekam :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 08:36

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, nie ruszaj się, leż, może dasz radę doczekać do wtorku. Trzymam kciuki. A co do wagi, to rzeczywiście niezły numer, na ostatniej prostej Cię załatwiła... Ciekawe swoją drogą o ile lżejsza wyjdziesz ze szpitala.

Mi na samą myśl o praniu i prasowaniu robi się słabo.

Za 5 minut będę w pracy. Ech, bolesny powrót. Dobrze, że za 2 dni weekend.

43kt9vvjbmmercyy.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 16:16

wnidtv73dpzdszlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc :-)
    Kasia K trzymam kciuki razem z dziewczynami.

Dorota może przyjdzie :-) ja miałam czekać od 7 do 8.30 usunęłam :-P ale usprawiedliwiania się tym że była ciężką noc

• arien Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiarzynka, pewnie po prostu czujesz się ociężała, ale już niedługo, chociaż oby do wtorku. Powiedz, nie da się w żaden sposób ściągnąć męża? Przypomnij mi, jest kierowcą czy na morzu pracuje (sorry, zgubiłam się).
    Kurczę, nie dziwie się trochę, że Ci smutno...ale ogromnie trzymam kciuki, żeby mała się wstrzymała, wyobrażam sobie jak bardzo byś chciała, żeby mąż wrócił...ehh...
    W ogóle taki paradoks troszkę :) Zazwyczaj dziewczyny wyczyniają cuda, żeby przyspieszyć poród a Ty przewrtonie - odwrotnie :)
    No nic, trzymaj się i dawaj znać co się tam z Wami dzieje.

Ja na allegro zamówiłam sobie wczoraj pare legginsów, ale zapomniałam podać kolor :/ a było chyba z 10 do wyboru. Muszę się jakoś z nimi skontaktować, ale dla mnie to trudne bo, wierzcie, nie wierzcie, pierwszy raz sama złożyłam zamówienie na allegro i to z konta męża :)
    Powiem Wam, że faktycznie przegięłam wczoraj trochę z robotą. Pobolewał mnie brzuch i krzyż. Ale zastanawiam się, czy to nie dlatego, że mój organizm odzwyczaił się od aktywności :/
    I lecę chyba dziś do pepco :)
    Ada, jak oceniasz kocyk z pepco? W sensie grubości? Cienki czy gruby on jest? :D
    Miłego dnia moje kochane ciężarówki! <3

o1483e5e2gt7h77w.png

Wysłany: 10 września 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia no to faktycznie jak spojrzec pod tym kątem, ze na samiutkiej końcówce Ci przybyło to pewnie też bym była troszke zniesmaczona. Ale najważniejsze aby wszystko było dobrze :)

Kasiarzynka ten hydraulik to facet troche starej daty, mieliśmy rok temu robić remont ale daliśmy sobie spokój i teraz troszke przysrał za przeproszeniem mężowi jak ten do niego dzwonił czy byłby zainteresowany pracą, bo wtedy planowaliśmy troszk wiecej robic wiec i by wiecej zarobił a teraz tylko tak aby było ok na przyjście małej i tniemy po kosztach. Powiedział, ze bedzie miedzy 8 a 10 a jeszcze go nie ma. Maż po nocce wiec jak tamten przyjedzie to na szybko bedzie musiał sie podnieść i rozbudzić. Ale problem zeby zadzwonic jak bedzie wyjeżdzał z domu (bo komórki oczywiscie nie ma tylko stacjonarny tel.... Ale juz nie chce z nim dyskutować bo zależy mi na czasie zeby szybcko sie wział za robote :P

Arien organizm w ciazy szybciej sie meczy, duuzo szybciej wiec spokojnie z pracami domowymi, oszczedzaj sie.
    Zadzwon do nich albo maila wyślij. Jeśli nie a na aukcji napisane, ze jeśli nie poda sie koloru to wysla losowy to powinni sami sie z Toba skontakować. Najlpiej sama daj im znac jak najszybciej bo szkoda zeby jakis kiepski kolor Ci wysłali.
    Jak robiłam to ostatnie zamówienie dla małej na allegro to wziełam tez nakładki silikonowe na sutki i zapomniałam napisac jaki rozmiar to facet sam zadzwonił i zapytał. Az mi było glupio mówić, ze rozmiar "S" poprosze :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 09:38

klz9io4pkfldzhbc.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jutro też mamy czekanie na fachowca :) przychodzi facet instalować meble kuchenne <jupi> :)

Dorota, teraz sprawdzałam i niestety nie ma ani maila ani nr telefonu. Tylko adres...a nie ma nic, że losowo wysyłają. Mnie to w ogóle zmyliło, bo myślałam, że allegro samo zapyta o kolor. W sensie opcji do wybrania :)
    Chyba jestem lepsza w kupowaniu gruponów :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 09:41

o1483e5e2gt7h77w.png

Wysłany: 10 września 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia podrzuc link do tej aukcji to coś moze wykombinujemy :)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/legginsy-getry-spodnie-z-kieszeniami-ciazowe-l-40-i5165261956.html a prosze :D

Boże! Ale ja jestem leszcz z kalafiorowatym mózgiem. Telefon jest na różowo jak wół :/ Odwołujemy akcje! :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 09:53

o1483e5e2gt7h77w.png
  • czekolada Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć :-)

Monika gratuluję córki :-)

u nas remont :-D własnie przyszedł Pan i szykuje pokój do malowania potem podłoga a na koniec reszta dupereli ja siedzę w necie i zamawiam rzeczy szukam jak najtaniej wszystkiego ;-) już nie mogę doczekać się efektów końcowych więc teraz będę mniej udzielać się na forum :-( ale to nie oznacza że o was nie myślę i że nie pamiętam ;-)

Aaa i dziś przyszła kurtka ta z h&m rozmiar M ale sporawa jest więc może ją założę późną jesienią :-P ale stan bardzo dobry.

Miłego dnia :-)

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 16:17

wnidtv73dpzdszlc.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, nikt nie odbiera, więc napisałam pytanie do sprzedającego :) Dzieeki dziewczyny :) <3 Co ja bym bez Was...

o1483e5e2gt7h77w.png

Wysłany: 10 września 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arien wazne, ze dałas znać. Jesli jeszcze nie nadali paczki to bedzie ich problem jak wyśla inny kolor.

Marlena własnie dzisiaj tak myślalam o Tobie. Dobrze, ze dałas znac bo bym się martwia. Tez juz bym chciała efekt koncowy remontu. Ale kiedy to nastąpi.. Boję się czy w ogole zdazymy bo mąż tylko po i przed pracą bedzie dłubał :/

Kasiarzynka moje cycochy niewiele się zmieniły, na poczatku ciąży były chyba pełniejsze niz teraz. Jedynie to brodawki sa baaardzo ciemne. Przez to nie wiem zupełnie co robic ze stanikiem do karmienia a te nakładki wziełam na wszelki wypadek bo grosze kosztowały a ja mam jeden sutek wklęsły i chyba jedynym ratunkiem dla niego jest właśnie nakładka.

klz9io4pkfldzhbc.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry

Ale źle spalam dzisiaj :/ obudziłam sie o 2 w nocy z katarem i nie mogłam zasnąć. Do tego rozładował mi się telefon, jak go włączyłam to miałam nieodebrane połączenia od kuriera z kafelkami. No i ze nie odebrałam telefonu na czas to kafelki będą jutro a nie dzisiaj :/ szkoda bo chciałabym juz je mieć. Ale wytrzymam do jutra.

Kasia arien. Ja zawsze otwieram maila i jak mam wiadomość of allegro-kupiłeś przedmiot... - to wchodzę w ta wiadomość i biorę odpowiedz. Wtedy Twój meil ląduje prosto u sprzedawcy. Wtedy dokladnie wiadomo jakiego przedmiotu zakup dotyczył itp. A kocyk ten co kupiłam jest cienki, lekki i mięciutki. W sam raz na lato. Bo w pepco maja różne ale jakoś ten mnie urzekł miękkością. Mam nadzieję ze tak juz zostanie po praniu.Dorotko daj znac jak swój wypierzesz.

Kasiarzynka. W takim razie odpoczywaj i czekajcie z Justysia na tatę. Moja koleżanka z takim rozwarciem i skróconą szyjka chodziła chyba 2 tygodnie zanim cos się zaczęło. A wagi to Ci zazdroszczę! Ja jak na razie nic nie przytylam ale to kwestia pewnie kilku dni i waga mi ruszy do przodu :P

Iwona. Jak moja szwagierka byla w szpitalu przed porodem miałam ta przyjemność uszykować łóżeczko w tym baldachim. Matko ile się z nim namęczyłam! I tak po kilku dniach został zdemontowany i juz nigdy nie założony, bo przeszkadzał jak się dziecko kładło do łóżeczka. Do tego sprawia dużo kłopotu żeby go ściągnąć do prania i później założyć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 10:16

ex2bmg7yxswzkwmo.png

Wysłany: 10 września 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ada to i ciebie widzę, ze łapie przeziębienie. Może zostań dzisiaj w łózku i kuruj sie zeby bardziej nie rozłożyło. Zdrówka!

Podrzucam wam link do sklepu z ubraniami w tym dla dzieciaczków. Cos mi ta nazwa mówi ale nie wiem gdzie o niej słyszałam. Nie mam też pojecia jakiej jakosci są ubranka ale cenowo nieźle. Może której z was sie przyda :)

http://txm24.pl/sklep-dla-niemowlaka,696,pl-PL.#null

klz9io4pkfldzhbc.png
  • dmuchawiec Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na grypę nigdy się nie szczepiłam, przez tyle lat odpukać zachorowałam na nią tylko raz ale ten raz wystarczył że będę pamiętać to zawsze, ledwo chodziłam, co do szczepień to odmian grypy jest tyle że nie wiem na jaką jest szczepionka, podobnie jest zresztą z e szczepieniem na rota wirusy dla dzieci, w szczepionce są chyba 3 odmiany a w rzeczywistosci jest ich 50.

Ja mam zamiar używać hamaku zamiast bujaczków itd , dziecko siepodobno szybko uspokaja zasypia itd
    https://www.youtube.com/watch?v=qJ1xgyBe-i0

Sylwia cieszę się masz takie nastawienie!
    Zaglądaj do nas ,tym bardziej jak masz gorszy dzień podniesiemy Cie na duchu:)

Iwona współczuję stresu... brak słów dla takich ludzi...
    Ja jak muszę to nie jeżdżę sama, po ostatniej stłuczce jakoś jesteśmy przewrażliwieni .

Dorotka dzięki za link!

Ja używam puki co olejku ze słodkich migdałów i masło shea narazie nie mam jeszcze roztępów ale obawiam że się mogą pojawić, trudno jak będą przeżyje to.

Ja jak bym miała wybrać wziełabym albo to z misiami albo z żyrafą:)
    Lubie jasne kolory wiec pewnie jakas biel bez..

Ada przez Ciebie będę zmuszona kupić skarpetki w HM mam kilka par już od koleżanki ale to takie na pierwsze miesiące 1-2 miesiące ,ale muszei tak dokupić...

Monia gratuluje córci!

Kasia trzymam kciuki aby mała poczekała na tatusia :-*

dreambaby lubi tę wiadomość

Nigdy nie wmawiaj sobie, że nie dasz rady, wiara w siebie to podstawa osiągnięcia sukcesu!!
    17u9i09kie6sdzrt.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotko. To raczej alergia. Ale od u to przeziębienia bardzo krótka droga, niestety. Wypilam wapno i jak na razie jest lepiej. Czasami tak mam. Teraz jak nie biorę leków na alergie to musze się męczyć.

ex2bmg7yxswzkwmo.png
‹‹ 163 164 165 166 167 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ